jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 cos dela Jery,ze mas spaleny jazyk Jirko,to sis fabcarny moc neuzil,kdyz uz pujde mozna z domu .Za kolik ji ches prodat ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57251 Užil jsem si ji dost,mam ji půl roku a najel jsem cca 20 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Nic kuci,letim jeste na chvili ven,nez tam bude tma jak v noci Zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 cos dela Jery,ze mas spaleny jazyk Delal jsem si polivku s masovymi knedlicky a jeden pacholek se mi prilepil na jazyk docela slusne,ale to neni vsecko odpoledne jsem si dal cesnekacku a ten sejra co do ni davaj to docela slusne zakoncil ...To jsem cely ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Takze porad se "smula" lepi na tebe Jery,jaky pouzivas nebo doporucil program na ty upravy fotek a tech blbinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57251Užil jsem si ji dost,mam ji půl roku a najel jsem cca 20 tis Koukal jsem panecku ,,pekna cena ,mit ty prasule tak mas kupce .) Takze conevidet budes jezdit v necem novem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Takze porad se "smula" lepi na tebe Jery,jaky pouzivas nebo doporucil program na ty upravy fotek a tech blbinek Ted se na me nalepil spis masovy knedlicek se syrem ... Tak vetsina uz pouziva na fotky Adobe photoshop ,ale me zatim staci Zoner Editor a Paint shop pro ... kdyz je treba neco vyostrit nebo vyhladit tak mam jeste na takovy blbinky program Npoiseware Community Edition posledni dobou me prave vice lakaj nocni snimky ,clovek si s tim fotakem alespon pohraje ...viz,landscapy ,portrety... Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 jsem doma v teplicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 jsem doma v teplicku. Bylo teplo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Houby.Kosa je venku jak svina a jen minus 2 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Houby.Kosa je venku jak svina a jen minus 2 . Tjn,jeste ta supr mlha k tomu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 a zdalo se,ze bude tepleji. Topim ale nejak porad je mi chladno.Bude me muset zagrat nekdo jiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 a zdalo se,ze bude tepleji. Topim ale nejak porad je mi chladno.Bude me muset zagrat nekdo jiny ted uz to asi bude horsi a horsi .... jooo,s tim zahratim souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 no,je zima,tak by melo byt poradne zima,at se ta priroda a my trochu vzpamatujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 no,je zima,tak by melo byt poradne zima,at se ta priroda a my trochu vzpamatujem No ,alespon na ty Va noce a silvestra by mohlo sypnout trocha prasanu .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 v to nejak porad doufam a verim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 v to nejak porad doufam a verim . Uz si ani nepamatuju kdy byla poradna zima ,,hlavne na svatky.,, tedko je to kazdy rok nejaky divny a nasnezi az kdyz se ma oteplit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 mi to povidej. Si pamatuju,jak jsem jezdil do skoly.Mrznul jsem na zastavce a nekdy nevyjel ani prvni bus.Ted je oproti tomu Hawaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) mi to povidej. Si pamatuju,jak jsem jezdil do skoly.Mrznul jsem na zastavce a nekdy nevyjel ani prvni bus.Ted je oproti tomu Hawaj Na todle si taky pamatuju no ,mmto bylo nekdy radosti kdyz se nemuselo dojizdet ... tady jsem narychlo nasel dve ... jedna jeste s favouchem .) Nic ted se mizim ven projit nachvili ja ztm Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 To je proste krasa. Zima ma byt bila a alespon mraz -10. Ja take mizim na chvili. poradne se oblec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Cus bus hospodo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Taky přeju pěkné nedělní odpoledne .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Bre ranko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jak se mame po vikendu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 jsem nejakej unavenej, v sobotu jsem to nejak protahnul a vcera cely den na tom florbale. ale vecer to jeste dospim a zitra firemni vecirek .-) jak u tebe ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky