Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já nevím páč jdu jenom dneska a zítra na odpoledne. Jinak vyžírám poslední dobou noční a tam pokud neotravují měšťáci tak je celkem klid. Uvidíš večer nebo zítra jak moc tady budu nadávat. ;)

To sem taky viděl v televizi jak pošta nestíhá. To zase budou mět někteří vánoce až zjara lol

Vloženo

dnes to vypukne, tak jsem zvědav jak dlouho to bude trvat a taky vím kulový komu co :D

neteřím knížku a nějaký plyšový zvířata

otcovi

matce

kamarádce

bratrovi

švagrový

babce

poraďte klucí a děvčata

Vloženo

Tak jsem zase z5 ....

Doprkna to je pocasi ,zjistil jsem ,ze mi tece do bot :feve: ,ale alespon jsem si vyzkousel vodni sloupec u bundy a celkem dobrý ,,

Vloženo (editace)

Todleto jsou paradni ''shuusy'' ,ale asi bych si nezvyk na tvar ,styl myho oblikani se drobatko odlisuje od designu'' boty .) .... poridim gumaky ;)

Kruci ,,tred koukam,ze jsem prekrocil 6000 huhuu.,, :D jen tak btw

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

Za jakou cenovku a jak ses s nema spokojenej ? ...

Ja koupil ty moje za 2300 a d dvou tydnu staly 1500 ,-jsem se malem rozbulel :D ...,uz m ,ale nebavi kupovat tydlety drazizny ,stejne prd vydrzi ..,

Vloženo

Hele prave ze sem je koupil za par kacek ... nevim ... 1200,- ? ? Odhad ... nevim presne ... mozna bych tipl ze ted tam zajit tak budou mit vyprodej jestli teda uz neni po. Kazdopadne mam dvoje powersky a oboje pohoda.

Vloženo

Tak to je parada.,,prave bych potreboval neco pohodovyho za dobrou cenu a at to neco vydrzi ,, mi tak pirpada ,ze ty skejtovy firmy zacinaji botky vyrabet z cim dal horsiho a jemnejsiho matrose.,,

Vloženo
Tak to je parada.,,prave bych potreboval neco pohodovyho za dobrou cenu a at to neco vydrzi ,, mi tak pirpada ,ze ty skejtovy firmy zacinaji botky vyrabet z cim dal horsiho a jemnejsiho matrose.,,

Jojo je to hnus ... ja si pamatuju svoje prvni skechersky pred par lety za $9.99 ... tomu rikam cena ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...