Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to me taky sere na neco kliknu a mam 20min cas nez se tu udela kua :-((

hehe asi to chce novejsi zelezo :)

Tak to já jsem dneska bez obídku,před Novým Borem mě ještě čeká zubař :feve:

clovece jak se jmenuje?

tak něco pro pobavení... jak mám dítko v práci, tak samozřejmě mě stíhá nějaký průser... Dneska to je obrázek pro jednoho prodejce s názvem "Šukani" a je tam namalovaná žena s BOBREM a chlápek s ptákem - upřímně nevím co mu na tohle mám říct - prý to slyšel od kamaráda ale pochybuju že kamarád mu řekl, že ženská má bobra - v sedmi letech tohle - no, docela se nestačím divit :(:D

tak právě proběhla pizza, mlask, paráda

tak to je ten obrázek :D

post-5123-1229945562_thumb.jpg

Koukám že se nenudíš a máš co vysvětlovat. Já sebou vezmu příště mladýho. Aspoň se budou školit spolu - a my se potom nebudeme stačit divit.

Zdravíčko všem ....

Jinak napodobně,pravě jsem 6 kusů rozvezl :p ...

=ex Bobík

tak právě proběhla pizza, mlask, paráda

Upraveno od Jeronymo

Koukám že se nenudíš a máš co vysvětlovat. Já sebou vezmu příště mladýho. Aspoň se budou školit spolu - a my se potom nebudeme stačit divit.

Já mu nic vysvětlovat nebudu, nechám to na chlapovi :D No hele, aby toho tvého mladého ten můj nezkazil ;)

To už asi nehrozí ale nikdy neříkej nikdy, že ;) .

To už asi nehrozí ale nikdy neříkej nikdy, že ;) .

Kolik mu vůbec je??

co to bylo napsáno pod tím obrázkem?

jj pizza nám sem přijela :D

Kolik mu vůbec je??

Už sice 12 ale všechno ostatní je a dělá jako by mu bylo o hodně míň takže by si určitě náramně rozuměli !!!

co to bylo napsáno pod tím obrázkem?

jj pizza nám sem přijela :D

to je přeci oblečení :D a ten bobr u ženské, to je prosím pěkně pipina - ted mi to Petrik vysvetluje....

Už sice 12 ale všechno ostatní je a dělá jako by mu bylo o hodně míň takže by si určitě náramně rozuměli !!!

tak to už máte doma odrostejší dítko :) to ten muj zase dela vse jako dospelaci, aspon si to mysli ze to dokaze...

Kdoví o čem mu Bobajz tu pohádku na besídce nakonec říkal lol

Kdoví o čem mu Bobajz tu pohádku na besídce nakonec říkal lol

Ne, tohle by bobík neudělal - dyt on pomalu ani neví, o čem se tady bavíme :Dlol:p

vo perníkový chaloupce

se teda An. máš, budeš šecko vědět, jak to chodí :D :D

vo perníkový chaloupce

se teda An. máš, budeš šecko vědět, jak to chodí :D :D

význam slova šukani :D to je když se dva milují a líbají se lol tak tohle sem fakt nevedela :D

Jinak peknej obrazek ... pamatuju si jak jsem kdysi poprve pred rodici rekl nejake sproste slovo nebo poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku :D ...

V dnesni dobe uz se neni cemu divit ,jestli zacal tak brzo ceka ho pestry zivot ;) ;)

tak to už máte doma odrostejší dítko :) to ten muj zase dela vse jako dospelaci, aspon si to mysli ze to dokaze...

Odrostlejší to jo, ale bohužel jenom výškově ;) . Ale je to jak kdy. Občas ale taky dokáže pořádně překvapit.

Jinak peknej obrazek ... pamatuju si jak jsem kdysi poprve pred rodici rekl nejake sproste slovo nebo poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku :D ...

V dnesni dobe uz se neni cemu divit ,jestli zacal tak brzo ceka ho pestry zivot ;) ;)

toho se prave obavam :D

... poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku :D ...

...

Tos nemohl říct že trénuješ znak renaultu lol

Tak zatim je to nevinne,(treba casem nakresli uz nejakou jinou polohu),ale aby te jednou neprekvapila zprava ,ze budes babickou :p;) ... samozrejme ted prehanim :)

Tos nemohl říct že trénuješ znak renaultu lol

:D tak todle me vazne v tu chvili nenapadlo ,,, snazil jsem se to uhrat na ''draka'',ale neverili mi to :p

Tak zatim je to nevinne,(treba casem nakresli uz nejakou jinou polohu),ale aby te jednou neprekvapila zprava ,ze budes babickou :p;) ... samozrejme ted prehanim :)

Aspon muzu byt mlada babicka :D No jeste mu budu muset vysvetlit, ze do 15ti let je to trestne :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.