Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak něco pro pobavení... jak mám dítko v práci, tak samozřejmě mě stíhá nějaký průser... Dneska to je obrázek pro jednoho prodejce s názvem "Šukani" a je tam namalovaná žena s BOBREM a chlápek s ptákem - upřímně nevím co mu na tohle mám říct - prý to slyšel od kamaráda ale pochybuju že kamarád mu řekl, že ženská má bobra - v sedmi letech tohle - no, docela se nestačím divit :(:D

Vloženo (editace)

Zdravíčko všem ....

Jinak napodobně,pravě jsem 6 kusů rozvezl :p ...

=ex Bobík

tak právě proběhla pizza, mlask, paráda

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Koukám že se nenudíš a máš co vysvětlovat. Já sebou vezmu příště mladýho. Aspoň se budou školit spolu - a my se potom nebudeme stačit divit.

Já mu nic vysvětlovat nebudu, nechám to na chlapovi :D No hele, aby toho tvého mladého ten můj nezkazil ;)

Vloženo
co to bylo napsáno pod tím obrázkem?

jj pizza nám sem přijela :D

to je přeci oblečení :D a ten bobr u ženské, to je prosím pěkně pipina - ted mi to Petrik vysvetluje....

Vloženo
Už sice 12 ale všechno ostatní je a dělá jako by mu bylo o hodně míň takže by si určitě náramně rozuměli !!!

tak to už máte doma odrostejší dítko :) to ten muj zase dela vse jako dospelaci, aspon si to mysli ze to dokaze...

Vloženo
vo perníkový chaloupce

se teda An. máš, budeš šecko vědět, jak to chodí :D :D

význam slova šukani :D to je když se dva milují a líbají se lol tak tohle sem fakt nevedela :D

Vloženo

Jinak peknej obrazek ... pamatuju si jak jsem kdysi poprve pred rodici rekl nejake sproste slovo nebo poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku :D ...

V dnesni dobe uz se neni cemu divit ,jestli zacal tak brzo ceka ho pestry zivot ;) ;)

Vloženo
Jinak peknej obrazek ... pamatuju si jak jsem kdysi poprve pred rodici rekl nejake sproste slovo nebo poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku :D ...

V dnesni dobe uz se neni cemu divit ,jestli zacal tak brzo ceka ho pestry zivot ;) ;)

toho se prave obavam :D

Vloženo

Tak zatim je to nevinne,(treba casem nakresli uz nejakou jinou polohu),ale aby te jednou neprekvapila zprava ,ze budes babickou :p;) ... samozrejme ted prehanim :)

Vloženo
Tak zatim je to nevinne,(treba casem nakresli uz nejakou jinou polohu),ale aby te jednou neprekvapila zprava ,ze budes babickou :p;) ... samozrejme ted prehanim :)

Aspon muzu byt mlada babicka :D No jeste mu budu muset vysvetlit, ze do 15ti let je to trestne :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...