Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

když dělám, tak konstruuju v CatiaV5 lisovací nářadí pro automobilový průmysl (škoda, audi, vw, seat, fiat)

dnes jsem jen vyšistil nějaký data, vyplnil německý protokoly a už nemám do čeho píchnout.

Vloženo

černá folie, sámoška z airdesignu v Mnichově Hradišti asi za 2000, už si to nepamatuju, ale dělali to na 3x. Jsem puntičkář a pokaždý se mi něco nelíbilo. Jinej by nad tím asi mávnul rukou.

post-5783-1230724589_thumb.jpg

Vloženo

Ale tak proc,,musi to být ok :) Bych jim to vracel i 10x kdyby to nebylo vporadku .

V unoru davam octu do lakovny ,mam doje*anou střechu tak to chci nechat překitovat a stříknout,akorat mám obavy ,ze netrefi odstin .,,

Vloženo

profík odstín trefit musí i když máš lak starej deset let.

Me trefili vždycky všechno a to byla šedá stone pěkná kurva na lakování. Taky záleží na směru lakování a tím i na kladení zrn perleti v metalíze.

Vloženo

Bobe ,koukam ze musis umet a ne ze ne ;)

Hosi,byl jsem v tescu a lidi sili,fakt ze jo....jsou to blazni,jako by byl konec sveta.

Videl jsem tam ale dos good panicku :palec2:kol5 nemusela by premlouvat :D

Vloženo

lezi tu vedle me v posteli, a cte si casak. Vcera se na to ozrala a nedokazala udrzet ani rovnovahu na te jedne noze co ma zdravou tak jsem ji po chate tahal na zadech na WC a zpet. Jestli bude chtit jit dneska o pulnoci pred chatu se podivat na ohnostroj tak se budeme muset chystat uz tak od pul 12 a jeste ji budu asi muset vzit zidli.

Vloženo (editace)

Ol@fe cau,,,

kdepak si na horach ? ...

A pritula at je conejrychleji v cajku,moji tez predevcirem srazil blbec na lyzich ,ale nastesti vpohode...

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

mala ochutnavka, se stim fotakem ucim teprve zachazet, je to skoro max zomm na svah co je tak 500 m pres udoli, trocha to zhorsila i tam komprese aby se to sem dalo nahrat protoze orginal ma asi 4 MB.post-15585-1230729111_thumb.jpg

Vloženo
mala ochutnavka, se stim fotakem ucim teprve zachazet, je to skoro max zomm na svah co je tak 500 m pres udoli, trocha to zhorsila i tam komprese aby se to sem dalo nahrat protoze orginal ma asi 4 MB

Co to mas za zrcadlo ? ..porid jeste stativ a takovy zoomovany fotky vyjdou pak celkem pekne ,ono uz se t pak moc neda moc takhle v ruce udrzet :)jinak paradicka ... :palec2:

Vloženo

neni zrcadlo jeste kompakt, Canon S5IS. Jako stativ slouzilo pouzdro. Na to je to jeste pres zavreny spinavy okno, a rano po chlastacce tak je to super.

Vloženo (editace)

áha,,no vzheldem podminkam to vypada hezky :) ... tydlety elektra umej hezky fotky ten tvuj 8megouš s 12 zoomem dokaze hečzky veci...,

Editováno: , autor: Jeronymo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...