Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Co vy tu tak pozde? :)

No chystam se do pelechu,ale jeste jsem na chvilicku zasedl k PC...Prolejzam to to,ale uz nikdo nikde,tak asi nakonec pujdu pomalu teda spat.. :D

A co ty tu? ;)

Vloženo
No chystam se do pelechu,ale jeste jsem na chvilicku zasedl k PC...Prolejzam to to,ale uz nikdo nikde,tak asi nakonec pujdu pomalu teda spat.. :D

A co ty tu? ;)

Ja? No tady nic moc ctu prispevky a jinak kecam s lidma na ICQ na to ze je pul druhe rano jich tam mam pozehnane.. asi nejaka dobra konstalace hvezd nebo co :D

Vloženo
Ja? No tady nic moc ctu prispevky a jinak kecam s lidma na ICQ na to ze je pul druhe rano jich tam mam pozehnane.. asi nejaka dobra konstalace hvezd nebo co :D

Takze taky nespavec..? :D Ja myslim,ze jeste spousta lidi sedi u PC.. ;) Asi to bude tou konstalaci.. ;)

Vloženo
Ja tu byvam kazdou noc. Nemuzu v noci vubec spat no.. minimalne do 1 tu sem vzdycky :)

Nemuzes v noci spat jo?A co budes teda touhle dobou delat,az ti bude 60? :D kdyz uz ted nemuzes zabrat.. ;)

Vloženo
Zdravím do republiky a posílám jednu aktuální fotečku... ;)

Kde to žije, tam je Mattoni...

Ze by najednou pramen Mattoni prestal ve Varech a zacal vyverat v Berline? ;)

Jinak dobre dopoledne... ;)

Vloženo
Jery...vcera jsem jel pres Tri,a koukam,co setam dela u te Konske? Tampovede take cesta ?

Myslis to jak tam jsou ty svetelne ? ... No presne nevim,ale mela by tam vest nejaka ta pripojka

Vloženo
Myslis to jak tam jsou ty svetelne ? ... No presne nevim,ale mela by tam vest nejaka ta pripojka

jj,presne tam.....ja tam nejel asi mesic a koukam jak blazen.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...