Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jo pepi mnamka chtel sem to kdysi pro zuzu ale lupa byly drahy jak svina :)

Víš jak Pepi, Lupíno je zbytečně drahý, bo VW, od Seatu je to totéž smontovaný v Barceloně ze stejných dílů, tak jakýpak copak... ;)

Vloženo
Bauraka chapu, nevedel kde je pedal brzdový a tak to poslal tou nejrychlejsi cestou, ale bobika :D a když bych ja to objizdela, tak by kuci na me nepockali - uz tak sem jim moc nestacila (po te dalnici ste se Bobe honili jak zvirata :( )

no kruháč v protisměru byl libovej a pčr mě fakt vylekali

na tý dálnici to bylo tak nějak v mezích normy

Vloženo
No on Baui pak vybral i trosku jeden prikop maliiiiiilinko - ja nevim jestli takhle jezdi normalne, ale priste mu ten chlast radeji berte z ruky lol

:smich: :smich: co to ctu?

Vloženo
No on Baui pak vybral i trosku jeden prikop maliiiiiilinko - ja nevim jestli takhle jezdi normalne, ale priste mu ten chlast radeji berte z ruky lol

si byla jeste vozrala ne?? jakej prikop...

cesta v pohode a tenhle kruhac je na to stavenej...ale je pravda, ze jak proti jeli ty policajti tak me nejak zaskocili lol

Vloženo
si byla jeste vozrala ne?? jakej prikop...

cesta v pohode a tenhle kruhac je na to stavenej...ale je pravda, ze jak proti jeli ty policajti tak me nejak zaskocili lol

to bylo tam u ty vesnice za Kralupama - predjizdel si tam to auto s vozikem a tu dodavku :p no nebyl to prikop uplne, ale tak jako krajnice vozovky se zeminou lol

Vloženo
to bylo tam u ty vesnice za Kralupama - predjizdel si tam to auto s vozikem a tu dodavku :p no nebyl to prikop uplne, ale tak jako krajnice vozovky se zeminou lol

tak holcicko to kolem Kralup jsme vubec nejeli :smich: tak dle toho usuzuji ze jsi toho zrejme mela plne ruce lol

bylo to za Brandysem a jestli jsi sledovala cestu tak sis jiste vsimla ze je tam znacka ze je tam zuzena silnice tak proto jsem jel tak po kraji ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...