Spidi Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 kuci pri tisicovce zakladame novou ne? Až 1. 1. 2009 Loňská měla 1039 stránek, třeba budeme letos lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 tak jou zkusime to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Brej večír ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 A už su tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Dzus bus ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Koukám že Ol@f má dneska nějakejch 27 jařin. Tož teda vše nej... kamaráde . A ať si z té dnešní pařby taky něco málo pamatuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 dneska z toho nic nebude, az za tyden. Jinak dekuji vsem co mi prali i pres SZ jeste jednou, tem co se na me vyprdli taky dekuji -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Snad zítra nejdeš bojovat s Napoleonem ??? Ale Ti budou dneska taky společensky unavení aby se zítra, tak jako každý rok už po 203. historicky znemožnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 ne dneska jen jednoduse neni s kym, a chtel jsem byt aspon jeden z poslednich vikendu strizlivej takze to ze to bude za tyden me az tak nepali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ale před týdnem jsme na tom přece nebyly až tak špatně ??? - nebo jsem o něco přišel ??? (kromě snídaně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 no ja nevim, nejak jsem odpal je fakt ze limitu jsem rozhodne nedosahl. Nez pojedu priste budu se muset pred besidkou poradne vyspat, to uz budu mit v CR zpet zenu a ta me nenecha jit brzo spat. Myslim ze by z ni mohl byt pristi KOchtak alias Bauii. DOufam radeji ze ale ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Tak o spánku onen weekend vím svoje ale rozhodně nelituju. Je jasný že na každý takový akci musí někdo vyhrát ale kdo to bude na jaře toť otázka. Někoho vybereme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 tak tak pujdu do hajan zejtra bude pernej den. Musim zacit pomale uklizet abyc to do tech vanoc stihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 To my máme s Pentadiusem zítra pracovní zábavu ale naštěstí až v 9:45 tak se taky trochu dospím. No nic tož teda dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Uctivé nedělní odpoledne přeji, je tu někdo na zasednutí ke stolu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 dvojku bílého pro mě a Ol@oj vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tu dvojku s nebo bez příchutě ještě něčeho jinýho ??? Kontrolní otázečka : Proč ex Bobík a ne třeba XL Bobík ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 probůh, vínko bez patoků a soli a pepře!! Bobík byl jen jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 To se NEdá pít ani tak jednou za deset let jenže besídka je besídka To byl ale to "ex" je takový, no ... ale jak jinak, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 přemýšlím nad novým nickem no takový víno se nedá NIKDY ale cucnul jsem si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ten NICK se blbě mění když Tě hromada lidí už zná pod tímto Já bych si asi ani necucl - už ten pohled byl takovej zajímavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 jenže mě už to začínalo bejt jedno no jasně, ale nick byl jméno auta a né moje přezdívka nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tos měl nějakej "vílovej" předkrm ??? Tak abys vymyslel něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 jo teď si vzpomínám, že jsem tam víle něco vysosnul :D něco vymyslím, jednou určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak proto víla vydržela tak dlouho celkem čilá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky