Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj,presne tam.....ja tam nejel asi mesic a koukam jak blazen.

Kutí ,vymysleji ..uvidime jak se jim to povede .Ale bylo to zajimavy kdyz tam uzavreli ten jeden pruh ,bez semaforu ,docela sranda dostat se do mesta ...

jdu trcochu oplachnout vonavku.Vcera jsem jel a mel pocit ze mam nejspinavejsi auto.

Caute :)

cestik

Caute :)

Hoy :)

@maros - j dneska tam je celkem dobre,ale vcera bylo paradni pocasi,taky jsem myl a vypada to uplne jinak ... ;)

Kurec tedko posloucham .. Schvalili ,ze tramvaje musej dat prednost chodcum :kuk: Tywoe,nevim nad cim premejslej ,to zase bude prejetych lidi jak svin'a ...

Kurec tedko posloucham .. Schvalili ,ze tramvaje musej dat prednost chodcum :kuk: Tywoe,nevim nad cim premejslej ,to zase bude prejetych lidi jak svin'a ...

jj,a hlavne duchodcu :D Ti delaji ze nevidi a jdou jako oseli za potravou :D

Upraveno od maros

Hoy :)

@maros - j dneska tam je celkem dobre,ale vcera bylo paradni pocasi,taky jsem myl a vypada to uplne jinak ... ;)

jj,vcerabylo fajne,ale nestihal jsem...... tak alespon dneska trosku....vim ze to zitra bude zase obdobne ;)

Vcera jsem valil do Mostu u Jab...od Trince,suche a paradni cesty az v Mostech zase vlhko a bordel.

V Jablu,jsem videl jak kamionak vzal bok autobusu....pekne mu naves poskocil a autobus levy bok pekne poniceny.Jeste ze tam nikdo nesedel.

Upraveno od maros

jj,a hlavne duchodcu :D Ti delajize nevidi a jdou jako oseli za potravou :D

Kazdopadne to bude zajimavy,jak rikas s tema duchodcema :D , kdyz uz jsme u nich,.. zrovna vcera se mi stalo ,jedu vidim starsi pan ceka u prechodu ..poustim ho a co on, ukazal at jedu ,todle mam fakt nejraci ;) ,uz vidim jak bude tramvajka zastavovat ...

Kazdopadne to bude zajimavy,jak rikas s tema duchodcema :D , kdyz uz jsme u nich,.. zrovna vcera se mi stalo ,jedu vidim starsi pan ceka u prechodu ..poustim ho a co on, ukazal at jedu ,todle mam fakt nejraci ;) ,uz vidim jak bude tramvajka zastavovat ...

jj,to je pak na nervy... ale mozna budem obdobni ;)

jj,vcerabylo fajne,ale nestihal jsem...... tak alespon dneska trosku....vim ze to zitra bude zase obdobne ;)

Vcera jsem valil do Mostu u Jab...od Trince,suche a paradni cesty az v Mostech zase vlhko a bordel.

V Jablu,jsem videl jak kamionak vzal bok autobusu....pekne mu naves poskocil a autobus levy bok pekne poniceny.Jeste ze tam nikdo nesedel.

j tady jsou cesticky pekny ;) ,ale dal je to nanic... Koukam,ze v tom Jablu a Navsi se porad neco deje,tam borec spadne z mostu ,tam ten naburi toho... clovek aby se bal vubec v tom smeru jet :

Jeezis sem se tu zapomela :D

Jeezis sem se tu zapomela :D

vybiras ,ktery kolor by byl nejlespi na autí ? :D

vybiras ,ktery kolor by byl nejlespi na autí ? :D

Ne ne v tom uz mam jasno :D

hezke poledne a dobrou chut pokud prave obedvate:-)

Nebylo to ve Volejte rediteli? :D

Tobě taky ;) a dik prave mam po :)

Nebylo to ve Volejte rediteli? :D

asi ano ;)

asi ano ;)

Urcite protoze sem na to byla vzdycky alergicka tak si to pamatuju :D

Urcite protoze sem na to byla vzdycky alergicka tak si to pamatuju :D

:D

post-4984-1200224896.jpg

:D

Ty dokazes cloveka "po ranu" potesit kol2:D

Ty dokazes cloveka "po ranu" potesit kol2:D

Po ranu jo ? :D ... tak kdyz uz je o tom rec proc si nepripomenout ,kdo to vubec rekl ;)

Po ranu jo ? :D ... tak kdyz uz je o tom rec proc si nepripomenout ,kdo to vubec rekl ;)

Proto sem to rano dala do uvozovek :D Ja vim kdo to rekl neboj :p

Divate se na Otazky Vaclava Moravce? Zrovna se resi ty tramvaje :D

Proto sem to rano dala do uvozovek :D Ja vim kdo to rekl neboj :p

:D ... vsak ja vim ,ze toho''pana''kazdy zna ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.