Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Kurec tedko posloucham .. Schvalili ,ze tramvaje musej dat prednost chodcum :kuk: Tywoe,nevim nad cim premejslej ,to zase bude prejetych lidi jak svin'a ...

jj,a hlavne duchodcu :D Ti delaji ze nevidi a jdou jako oseli za potravou :D

Editováno: , autor: maros
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoy :)

@maros - j dneska tam je celkem dobre,ale vcera bylo paradni pocasi,taky jsem myl a vypada to uplne jinak ... ;)

jj,vcerabylo fajne,ale nestihal jsem...... tak alespon dneska trosku....vim ze to zitra bude zase obdobne ;)

Vcera jsem valil do Mostu u Jab...od Trince,suche a paradni cesty az v Mostech zase vlhko a bordel.

V Jablu,jsem videl jak kamionak vzal bok autobusu....pekne mu naves poskocil a autobus levy bok pekne poniceny.Jeste ze tam nikdo nesedel.

Editováno: , autor: maros
Odkaz ke komentáři

jj,a hlavne duchodcu :D Ti delajize nevidi a jdou jako oseli za potravou :D

Kazdopadne to bude zajimavy,jak rikas s tema duchodcema :D , kdyz uz jsme u nich,.. zrovna vcera se mi stalo ,jedu vidim starsi pan ceka u prechodu ..poustim ho a co on, ukazal at jedu ,todle mam fakt nejraci ;) ,uz vidim jak bude tramvajka zastavovat ...

Odkaz ke komentáři

Kazdopadne to bude zajimavy,jak rikas s tema duchodcema :D , kdyz uz jsme u nich,.. zrovna vcera se mi stalo ,jedu vidim starsi pan ceka u prechodu ..poustim ho a co on, ukazal at jedu ,todle mam fakt nejraci ;) ,uz vidim jak bude tramvajka zastavovat ...

jj,to je pak na nervy... ale mozna budem obdobni ;)

Odkaz ke komentáři

jj,vcerabylo fajne,ale nestihal jsem...... tak alespon dneska trosku....vim ze to zitra bude zase obdobne ;)

Vcera jsem valil do Mostu u Jab...od Trince,suche a paradni cesty az v Mostech zase vlhko a bordel.

V Jablu,jsem videl jak kamionak vzal bok autobusu....pekne mu naves poskocil a autobus levy bok pekne poniceny.Jeste ze tam nikdo nesedel.

j tady jsou cesticky pekny ;) ,ale dal je to nanic... Koukam,ze v tom Jablu a Navsi se porad neco deje,tam borec spadne z mostu ,tam ten naburi toho... clovek aby se bal vubec v tom smeru jet :

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...