Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 hééééj, jen mi dudáčku hréééj bomba, mrdice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak ve Startu jsem asi nikdy nebyl, v Rozvoji jen parkrat jidlo coz bylo v pohode a pivo jsem tam nemel tak nemuzu rict. Husa bude dobra asi jako všude a taky bohužel asi tak narvana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jj presne tak no tak ty polaci sou vostraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Husa je kvalitka, až na občasné rozbroje s obsluhou, kterážto nerozumí vášním mladých ďáblů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak jako jestli jim tam predvadis svoje kreace se nedivim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 řekl bych, že to jsou Rusáci a je to točený v Moskvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak jako jestli jim tam predvadis svoje kreace se nedivim :-) ale to prd, jen jsou s nima problémy po půlnoci, nechápou, že chceme pít dále a nezvedat se z místa a jít do nonstop části. V tomhle je to na hlavu. Takže hádky, manažer lokálu atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tak pro mě jednu kofolu......s rumem Jinak zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ale to prd, jen jsou s nima problémy po půlnoci, nechápou, že chceme pít dále a nezvedat se z místa a jít do nonstop části. V tomhle je to na hlavu. Takže hádky, manažer lokálu atd... jojo ale to neni jen tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tak pro mě jednu kofolu......s rumem Jinak zdarec cus kofola neni takze jen ten rum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 máme tu trochu zvětralý Pepsi, může bejt, ale rumík je v mrožáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 a kuva praca - tak uz me to postihlo i dnes tak se na chvili odloucim -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 cus kofola neni takze jen ten rum... No jo,no,nenadělám nic.Vždyť se dá pít i bez tý kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Asi se na chvilku odmlčím, kluci se právě vrátili z nákupu (vinotéka na ptácký ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Cau vsichni...jsem se ted vzbudil a do prace pet nesel jako vcera......posnidal jsem cajik a vanocku s marmeladou..da si nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Cau vsichni...jsem se ted vzbudil a do prace pet nesel jako vcera......posnidal jsem cajik a vanocku s marmeladou..da si nekdo? ty brdo ty to mas na haku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 buď je nemocnej, nebo flegmatickej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jj - hlavne tomu se rika krize - valenda - televize - vecer na jedno...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 kluci nachlazeny trochu....ale zitra jdu do prace...podivat a dam bacha abych se nestrhl posledni den pred vikendem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 kluci nachlazeny trochu....ale zitra jdu do prace...podivat a dam bacha abych se nestrhl posledni den pred vikendem patek - prvni a posledni pracovni den - 6 dnu doma 1 den v praci pekny rezim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jo milej zlatej kazdy podle zasluh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jo milej zlatej kazdy podle zasluh prosimte mel bych na tebe vecnou! mas ve svy OII vyhrejvany kresla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ano mam vse i vyhrev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ano mam vse i vyhrev prosimte mohl bys mi vyblejsknout konektoru ktery najdes pred predni sedackou pred ridicem? - sedacku das uplne dozadu a pred ni je plast. kryt na podlaze - ten jenomodklopis a jsou tam konektory apod. to bych potreboval videt.... a hodit mi to treba do mejlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ok jdu to ted hned vyfotit a poslu tito na mail posli adresu na mail---SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky