Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Divate se na Otazky Vaclava Moravce? Zrovna se resi ty tramvaje Koukal jsem na chvili, kdyz se resilo dalnice a navyseni rychlosti na nekterych usecich ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Koukal jsem na chvili, kdyz se resilo dalnice a navyseni rychlosti na nekterych usecich ... Tedka se resi bodovy system.. ze pry kazdy 12. ridic ma ke konci roku aspon 1 bod hehe... a ukazovali statistiky ze pry nejvic za prekroceni rychlosti a pak za poruseni zakazove nebo prikazove znacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tedka se resi bodovy system.. ze pry kazdy 12. ridic ma ke konci roku aspon 1 bod hehe... a ukazovali statistiky ze pry nejvic za prekroceni rychlosti a pak za poruseni zakazove nebo prikazove znacky... Jsme narod piratu,co se da delat ... Pokud to vydrzi tak se im to bude pomalu ty bobiky vracet ,ja se byl ptat jak dlouho maji kolegova od Pčr cas na odeslani fotecky ,pani mi oznamila ,ze az rok,tak trosicku trnu podarilo se mi v zari ulitnout trosku a videli me ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jsme narod piratu,co se da delat ... Pokud to vydrzi tak se im to bude pomalu ty bobiky vracet ,ja se byl ptat jak dlouho maji kolegova od Pčr cas na odeslani fotecky ,pani mi oznamila ,ze az rok,tak trosicku trnu podarilo se mi v zari ulitnout trosku a videli me ... No predtim to slo jeste ukecat na osobu blizkou ale tedka uz to myslim zrusili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No predtim to slo jeste ukecat na osobu blizkou ale tedka uz to myslim zrusili nojo,casy se meni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 nojo,casy se meni ... Bohuzel.. bohudik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tak ja uz mam taek po O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jery..znamy rikal ze kolem te Sanatorky,rychle prejet,ze jeto tam fakt hruza.....a pozor meri tam dost casto....abys vedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tak ja uz mam taek po O. Co mas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jery..znamy rikal ze kolem te Sanatorky,rychle prejet,ze jeto tam fakt hruza.....a pozor meri tam dost casto....abys vedel. Pockej, jake sanatorky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Co mas ? Ze ma po obede ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ze ma po obede ne? Vidiš,.. ,to jsem palice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Lidičky mizim na hory ,tak se mejte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Lidičky mizim na hory ,tak se mejte ! Se mas Achoooi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Pockej, jake sanatorky ? V Jablunkove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Lidičky mizim na hory ,tak se mejte ! Kam jedes a na lyze ? cus bus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 V Jablunkove oukej dik za varovani ... Byl jsem zarelaxovat na chalupe,ale uz tam neni zadny snih,takze prozatim lyzovacky konci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) jsem ti zapomnel rict...jak jsem jel pres Tri..tak jsem tam videl dost peknou cernovlasku...cela v cernem malem jsem zapomnel odbocit na rondlu Editováno: 13. leden 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jsem ti zapomnel rict...jak jsem jel pres Tri..tak jsem tam videl dost peknou cernovlasku...cela v cernem malem jsem zapomnel odbocit na rondlu Mas se divat na cestu a ne po zenskych , popis mi ji mozna ji znam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Mas se divat na cestu a ne po zenskych , popis mi ji mozna ji znam ... Ty jsi blazen..... cerne vlasymmtak do puli zad,a jinak,cerne kozacky,kalhoty,bunda,svetr .....rika ti to neco Jo, koukala na mne jak na blazna co si malem vykroutil krk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ty jsi blazen..... cerne vlasymmtak do puli zad,a jinak,cerne kozacky,kalhoty,bunda,svetr .....rika ti to neco Jo, koukala na mne jak na blazna co si malem vykroutil krk No tak tu mozna znam,ale nejsem si stopro jist ... vsak vidis, ona te baztak chtela ! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No tak tu mozna znam,ale nejsem si stopro jist ... vsak vidis, ona te baztak chtela ! ;) Tak hod mi jeji cislo,kdyz mne asi chtela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tak hod mi jeji cislo,kdyz mne asi chtela Teds me dostal ... priste jak pojedes prez 3n tak si vem fotak ,mozna ji zase nekde potkas,par cernovlasek znam,ale zadna nema cerny hadry ;) , ji pak s fotkou bude jednoduzzsi vypatrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 OK.....mozna zitra nebo Ut pojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 OK.....mozna zitra nebo Ut pojedu. asi byla moc pekna co ? ... myslis na ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky