Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Tedka se resi bodovy system.. ze pry kazdy 12. ridic ma ke konci roku aspon 1 bod hehe... a ukazovali statistiky ze pry nejvic za prekroceni rychlosti a pak za poruseni zakazove nebo prikazove znacky... :D

Jsme narod piratu,co se da delat :D ... Pokud to vydrzi tak se im to bude pomalu ty bobiky vracet ,ja se byl ptat jak dlouho maji kolegova od Pčr cas na odeslani fotecky ,pani mi oznamila ,ze az rok,tak trosicku trnu podarilo se mi v zari ulitnout trosku a videli me ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsme narod piratu,co se da delat :D ... Pokud to vydrzi tak se im to bude pomalu ty bobiky vracet ,ja se byl ptat jak dlouho maji kolegova od Pčr cas na odeslani fotecky ,pani mi oznamila ,ze az rok,tak trosicku trnu podarilo se mi v zari ulitnout trosku a videli me ...

No predtim to slo jeste ukecat na osobu blizkou ale tedka uz to myslim zrusili :D

Odkaz ke komentáři

Mas se divat na cestu a ne po zenskych :p , popis mi ji mozna ji znam :D ...

Ty jsi blazen..... cerne vlasymmtak do puli zad,a jinak,cerne kozacky,kalhoty,bunda,svetr .....rika ti to neco :D Jo, koukala na mne jak na blazna co si malem vykroutil krk :D

Odkaz ke komentáři

Ty jsi blazen..... cerne vlasymmtak do puli zad,a jinak,cerne kozacky,kalhoty,bunda,svetr .....rika ti to neco :D Jo, koukala na mne jak na blazna co si malem vykroutil krk :D

No tak tu mozna znam,ale nejsem si stopro jist :D ... vsak vidis, ona te baztak chtela ! ;) ;)

Odkaz ke komentáři

Tak hod mi jeji cislo,kdyz mne asi chtela :D

Teds me dostal :D ... priste jak pojedes prez 3n tak si vem fotak ,mozna ji zase nekde potkas,par cernovlasek znam,ale zadna nema cerny hadry ;) ;) , ji pak s fotkou bude jednoduzzsi vypatrat :p

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...