Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Cest praci soudruzky!! dostanete do držky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 dostanete do držky... da da - nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Baui, bude me vyskytovati na chatě ROZHLED, jež se nachází v krásné oblasti východních Krkonoš na Předních Rennerovkách v katastru obce Strážné u Vrchlabí v nadmořské výšce 1.207 m toz to neni vubec spatny vyber. bude nejaka lyzovacka nebo pouze konzumacka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) Baui, bude me vyskytovati na chatě ROZHLED, Uff Spidak bude nastesti daleko, otazka je jestli 30 km je dost daleko Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 toz to neni vubec spatny vyber. bude nejaka lyzovacka nebo pouze konzumacka?? Spíše ta konzumace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zdar prdi a prdky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zdar prdi a prdky Čao prasátko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ty uz jsi tak pan Aleš :-) http://www.youtube.com/watch?v=cziaANDaBSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak ten je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak ten je moc No právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ale to nebý já ani moje druhé já, které si říká ty. Takže žádnej já-ty, ze kterého vzniknul jety :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ale to nebý já ani moje druhé já, které si říká ty. Takže žádnej já-ty, ze kterého vzniknul jety :D No já nevím jak ty, ale já bych šel na pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 nene, není čas, něco zde na fóru nastavuju a je s tím víc práce než jsem čekal a navíc, zítra brzyčko musím vstávat, tak žádná alotria a ani skotáctví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Beztak sis určitě načnul inkognito nějakou tu lahvinku, by Ti šla práce líp od ruky - teda od klávesnice !!! Vstávat brzyčko je kolem 03:00 ??? Jinak přeji dobrý podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 pro mě je brzyčko 6:00 :D, dřív nejsem ochoten vylézt z peřin. Nene, musím přemýšlet, tak žádné bumbání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to u mě je brzo když mám nástup 3:20 a musím vylest z pelechu už ve 2:00 - to jsem pak celej den potom jako po fetu !!! Ale za dobře odvedenou práci si dáš potom aspoň dvojku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak to by mě zabilo, bych nevstal nene, mám půst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to u mě je brzo když mám nástup 3:20 a musím vylest z pelechu už ve 2:00 - to jsem pak celej den potom jako po fetu !!! Ale za dobře odvedenou práci si dáš potom aspoň dvojku !!! Jaja, takový nástupy v 00:15 nebo 01:45, to je fakt žůžo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ty máš taky takový a koukám ještě lepší a lahůdkovější nástupy v hokně ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 počet pracovních dnů v měsíci krát osm. Tolik hodin musím na konci měsíce prokázat a každému je srdečně jedno, kdy je udělám. Třeba dnes jsem vůbec nedošel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak to ja tam posadim 1-3 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To je dobrá pracovní doba. Taky to tak podobně mám. Bylo by to trochu přemlouvání jednoho člověka, ale taky bych mohl dělat 14.dní, měsíc haway a z druhýho metru posledních 14.dní. Ale to by tam u nás někteří těžce nesli tak je rači nedráždím. Stejně ještě některým ležím stále v žaludku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ty máš taky takový a koukám ještě lepší a lahůdkovější nástupy v hokně ??? Ne, do hokny chodím normálně na osmou, tyhle nástupy mám, když se chci s někým svézt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to se úplně jinak stává když "nemusíš", ale stejně když vezmeš že kolikrát ještě v tu dobu sedíš na netu tak je to takový ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Cože cože ? Nic nevim, asi nečtu... omlouvám se musel jsem zdrhnout..... Jak nevis jak nectes ? kdopak ti rikal,ze tam mas tu fotku dat ha? ;) jinak dobrej večír všem .. .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky