Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tobě též Jeronymo :palec2:

Taky tam u vás nahoře bylo slunečno přes den ? To počasí je nějaký divný ;)

Zdravim te :)

Jo,pres den to byla parada,jsem lital ve slunecnich brejlich a odpoledne se zatahlo a neco malo syplo ,,ted tam zase pro zmenu prsi .,, zvlastni zima.,

Vloženo
No jo no jo, už mlčim a hledím si volantu... ;)

-_-:) prdnul jsem ti tam bodíka .... J,a nasel jsem si novy celkem fajn flek na foceni vlacku tam uvidim jestli se mi zadari neco spachat .)...

Vloženo
To já potkal sních akorát cestou na besídku a částečně i z ní ale taky vím proč :prc: , že !!!

Vidis,,jak ste se meli na besede ? ... Me to asi fakt nikdy nevyjde se svama nekde srazit ...

Vloženo
-_-:) prdnul jsem ti tam bodíka .... J,a nasel jsem si novy celkem fajn flek na foceni vlacku tam uvidim jestli se mi zadari neco spachat .)...

Tak to se budu těšit na výsledek... :palec2:

Vloženo
Beseda byla fakt parádní :palec2:

jejda no ,neco malo jsem precet a jak to vidim jestli pojedu tak vlakem :D ...

Jo, a abychom pokracovali ,copak za auti se ti naskytlo ?

Vloženo
Vidis,,jak ste se meli na besede ? ... Me to asi fakt nikdy nevyjde se svama nekde srazit ...

Besídka neměla chybu jak řekl jirka3 a už aby byla další !!!

Příští rok to musí vyjít a nebo se domluvíme někde na kafe jak pojedu k S-talkrovi doladit podsvícení.

Vloženo (editace)
Komu né, že !!!

To mět, tak musím dát cihlu pod plyn a jezdit jenom tak ani ne na čtvrtinu plynu jinak jsem za den bez bodů !!!

:) tak s timhle by sis ty body naopak uhajil :p ,ujet octavce fabii nebo dokonce ST220 asi nebude problem :D;)

Editováno: , autor: Jeronymo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...