Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tobě též Jeronymo Taky tam u vás nahoře bylo slunečno přes den ? To počasí je nějaký divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tobě též Jeronymo Taky tam u vás nahoře bylo slunečno přes den ? To počasí je nějaký divný Zdravim te Jo,pres den to byla parada,jsem lital ve slunecnich brejlich a odpoledne se zatahlo a neco malo syplo ,,ted tam zase pro zmenu prsi .,, zvlastni zima., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jak nevis jak nectes ? kdopak ti rikal,ze tam mas tu fotku dat ha? ;) No jo no jo, už mlčim a hledím si volantu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No jo no jo, už mlčim a hledím si volantu... prdnul jsem ti tam bodíka .... J,a nasel jsem si novy celkem fajn flek na foceni vlacku tam uvidim jestli se mi zadari neco spachat .)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To já potkal sních akorát cestou na besídku a částečně i z ní ale taky vím proč , že !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To já potkal sních akorát cestou na besídku a částečně i z ní ale taky vím proč , že !!! Vidis,,jak ste se meli na besede ? ... Me to asi fakt nikdy nevyjde se svama nekde srazit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 prdnul jsem ti tam bodíka .... J,a nasel jsem si novy celkem fajn flek na foceni vlacku tam uvidim jestli se mi zadari neco spachat .)... Tak to se budu těšit na výsledek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Beseda byla fakt parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to se budu těšit na výsledek... No, bude to velika vyzva : ) snad se zadari .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Beseda byla fakt parádní jejda no ,neco malo jsem precet a jak to vidim jestli pojedu tak vlakem ... Jo, a abychom pokracovali ,copak za auti se ti naskytlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zatím neprozradím .Ale zůstal bych věrnej koncernu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ja si to myslel ;) benzin ? nafta? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Chrochták,najedu docela dost,takže se mi pořád vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Vidis,,jak ste se meli na besede ? ... Me to asi fakt nikdy nevyjde se svama nekde srazit ... Besídka neměla chybu jak řekl jirka3 a už aby byla další !!! Příští rok to musí vyjít a nebo se domluvíme někde na kafe jak pojedu k S-talkrovi doladit podsvícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Chrochták,najedu docela dost,takže se mi pořád vyplatí jasně, no tak to se tsim na prekvapko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jen aby se nějaký překvápko konalo,nejdřív musím prodat Fabuli,nechci mít na zahradě dvě auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zatím neprozradím .Ale zůstal bych věrnej koncernu OII RS facelift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jinak jako druhý auto na hraní by se mi líbilo tohle http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-205-1-9-g...a-o2025992.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Já bych řekl, že to FRS v červený barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Samá voda.Škodovka to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Audi-R8-...97/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jinak jako druhý auto na hraní by se mi líbilo tohlehttp://peugeot.sbazar.cz/peugeot-205-1-9-g...a-o2025992.html Jo todle je parada .., parkrat jsem to ridil a ma to krasny zrychleni ,prcek jeden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Audi-R8-...97/default.aspx Takovy vykon by se mi pacil ., na dalnice jako delany .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Komu né, že !!! To mět, tak musím dát cihlu pod plyn a jezdit jenom tak ani ne na čtvrtinu plynu jinak jsem za den bez bodů !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) Komu né, že !!! To mět, tak musím dát cihlu pod plyn a jezdit jenom tak ani ne na čtvrtinu plynu jinak jsem za den bez bodů !!! tak s timhle by sis ty body naopak uhajil ,ujet octavce fabii nebo dokonce ST220 asi nebude problem Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky