O.v.i. Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 dobre vecer panove -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Je to divný ale asi jo. My jezdíme všude a tady se nic velkýho neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 brej večír venku pěkně přituhuje, u MB na dálnici bouračka a kolona v LB to pěkně klouže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 venku pěkně přituhuje, u MB na dálnici bouračka a kolona tak tak radeji sem zasel na 3 a pesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jo a jinak zdar vlastne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Jj. Úplněk dokáže divy !!! Jinak taky dobrej večír všem příchozím a zároveň dobrou páč ve tři vstávám do hokny a nějakej čas tu budete ode mě mýt pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 od pátku abstinuju, zítra budu večer taky na cestách a tak zajdu na jedno až ve čtvrtek. Jelikolž se pachatel vrací na místo činu, tak hupnu pod věž Jestli si už koupili zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) nazdar Ovidius, btw dobrej vyber s Eleanor je to klasika ale GT 500 KR je moderni delo Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Jero: taky jsem s darkama celkem na stiru, nejak se to poda a vyresi samo Musel jsem odbehnout a jsem z5 .... jo taky s myslim .) Jinac zdravim vsechny ty,ktere jsem jednoduse dneska nestih pozdravit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Teda klouže to pěkně,zrovna mi to cestou z nálevny pěkně podjelo.Si budu muset příště vzít zimní papuče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 bré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 a zase.... brej den z arbajt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Panove Prahy znali pls HELP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Dobré .,, jak jinak,,, zase se to mrazive pocasi muselo vyradit na me!, a to v podobe namrazy na chodnicku , o ktere jsem nemel nejmensi tuseni ... Valenta by mi mohl zavidet co jsem predvedl po naslapnuti v teniskach bez vzorku na tenhle povrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) nazdar Jero, achjo ty letos teda zkousis. UZ aby byl novej rok cece. Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 nějakej čas tu budete ode mě mýt pokoj. Kdo koho bude mýt...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Panove Prahy znali pls HELP Pokud musím na letisko v Pha třeba v pátek po obědě, no a to dost často musím, tak zásadně přes město, žádný jižní spojky a potobný prasečiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 jedině přes město, jinudy nejezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to je husty 30km hodina jizdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 od kulatáku bych jel porád rovně po evropský až k "šestce" a tam uhnul na "kladenskou" jinak ta cesta v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to je husty 30km hodina jizdy No akorát já přijíždím po D eins normalnoj přes nuselák, kole hlavního nádraží a pak už po té tvé červené až na LKAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 cece do Praglu zase az tak moc casto nejezdim takze kulatak je Vitezne namesti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Bré den chuligáni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 jasan, kulatak je velkej kruháč v Dejvicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky