Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Bré den chuligáni Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Dobré předobědí přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to je výraz, předobědí prej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to je výraz, předobědí prej je před obědem, je. Ty toho ještě neznáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to je jako nadkulí ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to je jako nadkulí ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Dobré předobědí přátelé Zdar jak sviňa Peťo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Zdar jak sviňa Peťo... zdar na Moravu Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 zdar na Moravu Lubo Tak co nového ve středočeském kraji ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak co nového ve středočeském kraji ? vůbec nic, dřepím v práci a nějak mě to tu se.e takže brzo balím a hotovo. Co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 vůbec nic, dřepím v práci a nějak mě to tu se.e takže brzo balím a hotovo. Co u tebe? Já normál, Seat u má doklady, takže pohoda, včera jsem si zase chvilku hrál s Krokodýlem a dneska provádím lehký odpočinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Já normál, Seat u má doklady, takže pohoda, včera jsem si zase chvilku hrál s Krokodýlem a dneska provádím lehký odpočinek... co máš za Seata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak se mi zda, ze tady se nemaka, ale chlasta !!! V tudle denni dobu panove ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 co máš za Seata? Seat Arosa 1.0MPi r.v.2000 v černé pastelové barvě, komplet v elektrice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak se mi zda, ze tady se nemaka, ale chlasta !!! V tudle denni dobu panove ? neprovokuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak se mi zda, ze tady se nemaka, ale chlasta !!! V tudle denni dobu panove ? Mišul, to se ti jen zdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Zda nezda, ja makam a vy si vysedavate v hospode ... tak nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 taky dřu, narval jsem do cebe selský talíř čili: plátek uzeného a plátek pečeného vepřového, 3 houskový a 3 bramborový knedlíky a haldu zelíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) Přeju pěkné odpoledne všem ... nazdar Jero, achjo ty letos teda zkousis. UZ aby byl novej rok cece. no ,tenhle rok me zkousi docela slusne, prez bouracky,litajici poklice,namrzle chodniky .... Snad zacnu Novej rok vpohode Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 ty brdo taky mate dnes prace ze musite pracovat? ) no pro dnesek tedy jiz mnoho vyreseno-udelano.... a dnes vecer si jedno dam a mozna i malej rumicek - samozdrejme jen za odmenu pracovniho vytizeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak dneska mi matka vyprala flashku v pračce a normálně to přežila i data tam zůstaly neskutečný. Akorát smrdí pracím prážkem Takže pokud jí máte špinavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 áhoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Bre rano mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Kluci, jste v práci?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky