Tomas_ek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 a velkej rumík pro Pepiho, vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ty jo Spidi,tobě už táhne na třicet.Taky přeju vše nej nej No jo, letí to... Mockrát díky za přání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 a velkej rumík pro Pepiho, vše nej Díky Bobíku, ale klidně i bez rumíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 S rumíkem to bude veselejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Zdravím všecky ... Pokud jsem to spravně pochopil Spidi ! ,,vsechno nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Bry den kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Zdravím všecky ... Pokud jsem to spravně pochopil Spidi ! ,,vsechno nej Zdar Jero, mockrát díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Bré poobědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Zdar Jero, mockrát díky... jak se dari ? Jirko Zdarec : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Co novýho?Já akorát domyl auto a nějak necejtím ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Bré poobědí Nápodobně Jirko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Co novýho?Já akorát domyl auto a nějak necejtím ruce V tomhletom paradnim ''teple'' mejes autak jo .... Taky jsem myslel ,ze s nim alespon zapadnu poprve do mycky a nalestim,ale nema to cenu,jak tak koukam na tu dnesni oblohu tak bude conevidet bud prset nebo hodne snezit... Novyho vcelku nic,darky uz mam nakoupene takze je to v suchu ,akorat jedna novinka co me dostala ted ve ctvrtek je nove tel cislo .Byl jsem dva dny v brne a jelikoz na tom mobilu nemam neker cisla nemohl jsem se ozvat mistnim jestli treba nejdou na pivoo.,, Ale to je to moje stesti ... Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Nápodobně Jirko... Zdar jak Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 V tomhletom paradnim ''teple'' mejes autak jo .... Taky jsem myslel ,ze s nim alespon zapadnu poprve do mycky a nalestim,ale nema to cenu,jak tak koukam na tu dnesni oblohu tak bude conevidet bud prset nebo hodne snezit... Novyho vcelku nic,darky uz mam nakoupene takze je to v suchu ,akorat jedna novinka co me dostala ted ve ctvrtek je nove tel cislo .Byl jsem dva dny v brne a jelikoz na tom mobilu nemam neker cisla nemohl jsem se ozvat mistnim jestli treba nejdou na pivoo.,, Ale to je to moje stesti ... Myl jsem ho našim,výměnou za odídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Jinak ještě musím umejt fabku,zítra se přijede číhnout nějakej klučina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Myl jsem ho našim,výměnou za odídek Jo tak to je jina ... A stalo to za to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 zdra kuci. Take zrovna jsem dobastil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 zdra kuci.Take zrovna jsem dobastil. Zdar i tobě ... Koukam,novej avatar ,hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 jj, jen jsem to zkusil,ale mobilem to neniasi ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 jj, jen jsem to zkusil,ale mobilem to neniasi ono. Je to dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Jo tak to je jina ... A stalo to za to ? já myslím že určitě,byl výbornej gulášek se šesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 zdra kuci.Take zrovna jsem dobastil. Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) já myslím že určitě,byl výbornej gulášek se šesti Joo,tak to veřim , uplne jsem dostal chut .Vcera jsem si spalil jazyk tam moc jist nemuzu Takze ,uz mas kupce na fabuli jo ? Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 cos dela Jery,ze mas spaleny jazyk Jirko,to sis fabcarny moc neuzil,kdyz uz pujde mozna z domu .Za kolik ji ches prodat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Ozval se nějakej kluk co se chce přijet podívat.Tak uvidím co z toho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky