Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V ramci moznosti, to ze bych spal snad uz ani nema cenu opakovat ;)

ja bych taky spal ale u tebe me to vubec neprekvapuje

Jojo uz aby bylo jaro a Misa se probudil !

to mas jen pres zimu jo??? si prave nejsem moc jistej

nazdar alkoholici

Tady v hospodě a v tuhle dobu - to ještě neé !!!

Jinak dobré odpoledne :palec2:

Bré večír ! ...

brej večer,

už aby bylo osm - to půjdu na jedno :D

Zdravim .., dneska bych takyjedno dal ,ale ta zima me celkem odrazuje ikdyz v hospe je krasne teplicko ...,

no s tím jedním je to samozřejmě lež nehorázná, takže pak bude teplíčko, možná budu cestou dom i vařit, takže bundošku rozepnu

...tak,,ono se to vzdycky takhle rika ze :) ...rozepnuta bundoska je samozrejme posleze nezbytna :p ... to ja budu rozepinat asi az v patek

hih, já dnes, ve středu, pátek i sobotu :D

výkendové výkony budou samozřejmě zajímavější, ale i ta středa bude stát za to lol

Copak planujes na stredu ? ... Navstevy vycepu uprostred tydne jsem uz raci vynechal ,nekdy to na druhy den delalo v praci peknou neplechu :D

středa je jeden z mnoha vánočních večírků :)

a to já chodím téměř jen přes týden a víkendy mám raději strávené jinak nežli zkroucenej v posteli a fuňení na rtech se slovy, že už nebudu pít :D :D

spíš taky nemám rád ty vyložený víkenďáky, co se celej tejden třesou na to, jak se v pátek vožerou a maj to vlastně plánovaný, rád svůj organismus překvapím ze zálohy :D

ááá,už se tady zase chlastá

Ja si to pravě vetsinou po tech mnoha zkusenostech planuju az na patek a vikend : ) ., v patek mame taky vecirek a v sobotu party ,,pred vanocema to bude zase zahul na organismus ,snad to bude oukej :D ... a prekvapko nekdy udelam sobe kdyz uz prestavam videt :p ....

Jiří Zdar ! : )

Upraveno od Jeronymo

no v pátek máme velkej firemní večírek, to bude zlý. Loni hrál děda mládek ilegall band, byl ohňostroj větší než na silvestra :D a víno teklo proudem, hrál se golf, bylo casíno, jsem zvědav čím to letos trumfnou :D

Rika se ,ze kazda akce ma byt rok od roku lepsi :p ,takze ta letosni bude asi dobry zahul :)) ...

chudáci játra :D

Tak nějak :)) , tak abys mel chut slavit na silvestra :D

tak tohle mě mine :)

jednak jdu na silvestra do práce a plánované opíjení na poslední den v roce mě nikdy neoslovilo a taky nerad chodím se stádem. Takže zůstanu střízliv :p:D

Jo tak to je potom jina :) ... alespon si ten Novej rok uzijes vpohode.,, ikdyz jak se rika na Jak na Novy rok tak po cely..., :) lepsi byt v praci nez chodit cely rok šejdrem :p .)

Todle se mi libi :

post-6121-1229368057_thumb.jpg

Zdravicko Michale ....,

pekny Scirocco :) kupujes ? ;)

Tak právě Novej rok je 1.1. a to já budu svěží a na pohodu :p

No majte se tu hezky, já vyrážím ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.