jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Zdarec , až na to že je to fobie to jo,ale pěkná,teda až na tu cenu,ta mi přijde trošku mimo,ale je spousta lidí,co si rádi připlatí za hezký auto....včetně mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 taky pekny, uvazujes vymenit neco za oplika ? ... Akorat nevim,za 150 bych sel asi do nejake starsi octy Treba do me... prodam za 160 - 170 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) Kdyz toe takovy malinkaty.. me se libi nejvic to druhy.. to ne? U toho druhyho se mi zda ta mezera mezi kridlem a strechou velka,... Zkus kouknout k Zabiakovi do profilu on myslim neco podobneho ma Editováno: 13. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 taky pekny, uvazujes vymenit neco za oplika ? ... Akorat nevim,za 150 bych sel asi do nejake starsi octy jsem se na tom hopláckým fóru dočetl,že bych z tý Corsy mohl dostat až 90 koníků.To by bylo docela zajímavý,ale nevím jestli je to reálný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 to jo,ale pěkná,teda až na tu cenu,ta mi přijde trošku mimo,ale je spousta lidí,co si rádi připlatí za hezký auto....včetně mě asi tak nějak, navíc fobie fakt nějak nemusím , připadám si v ní jak v konzervě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Treba do me... prodam za 160 - 170 000,- Ale i s lakem,bez něj jedině za odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Treba do me... prodam za 160 - 170 000,- Vubec,zadne prodavani ! , kup si kridlo, nalakuj karu a jezdi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Vubec,zadne prodavani ! , kup si kridlo, nalakuj karu a jezdi ;) Mam moznost mit jine auto za super cenu takze pokud bych Koktu prodala tak nevaham Jo a zabiak si myslim ze ma to druhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Vubec,zadne prodavani ! , kup si kridlo, nalakuj karu a jezdi ;) jj přesně tak lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ale i s lakem,bez něj jedině za odvoz Jj vsak s novym lakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jj přesně tak lol lol Ticho tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jsem se na tom hopláckým fóru dočetl,že bych z tý Corsy mohl dostat až 90 koníků.To by bylo docela zajímavý,ale nevím jestli je to reálný Ja myslim ,ze to docela realny bude,,..Oply maji dobry motory a jestli je ten tvuj Corsič vpohode,tak by se podle me oplatilo zainvestovat To mas to samy jak u favoritu nebo felicie,taky se da vyhoupnout na krasny kilowatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jj vsak s novym lakem A barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Mam moznost mit jine auto za super cenu takze pokud bych Koktu prodala tak nevaham Jo a zabiak si myslim ze ma to druhe njn je to trubiroh lol jak se říká myslet si znamená h**** vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ja myslim ,ze to docela realny bude,,..Oply maji dobry motory a jestli je ten tvuj Corsič vpohode,tak by se podle me oplatilo zainvestovat To mas to samy jak u favoritu nebo felicie,taky se da vyhoupnout na krasny kilowatky Hele to auto znám od novoty,tak vím,že je v pohodě.No uvidím,docela mě to láká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Mam moznost mit jine auto za super cenu takze pokud bych Koktu prodala tak nevaham Jo a zabiak si myslim ze ma to druhe Co je to za karu ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A barva? Noo to zatim nemuzu rikat.. to bude prekvapko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Hele to auto znám od novoty,tak vím,že je v pohodě.No uvidím,docela mě to láká tak to jo,.. Kazdopadne popremyslej , jelo by to pekne,pak uz bys do kombiku nevlez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Co je to za karu ? ... Tak zabiak ma asi to 3. to se mi moc nelibi ale na jeho aute to vypada docela pekne Audi A6 Avantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A barva? Ruzova s bilyma puntikama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 tak to jo,.. Kazdopadne popremyslej , jelo by to pekne,pak uz bys do kombiku nevlez do jakýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ruzova s bilyma puntikama No sem videla tedka nedavno Ford KA tmave modryho s ruzovyma kytickama a doplnkama.. a vzadu napsany POWER OF FLOWER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tak zabiak ma asi to 3. to se mi moc nelibi ale na jeho aute to vypada docela pekne Audi A6 Avantik Mmm..tak to bych taky asi zacal uvazovat,audinky jsou paradni vozidla.... ,no vidis 3 se ti nelibi a dvojka je jen o malinko jina,takze jdi do 1cky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 do jakýho? Toho cervenyho co mas v avataru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) Mmm..tak to bych taky asi zacal uvazovat,audinky jsou paradni vozidla.... ,no vidis 3 se ti nelibi a dvojka je jen o malinko jina,takze jdi do 1cky No prave. Navic ten typek ji kupoval jako uplne novou takze by byla po prvnim majiteli .. nadherna cerna... bych Koktulu hned vymenila kdyby si ji nekdo vzal No ta jednicka se mi zda takova dosti malinkata. Dvojka je neco mezi Editováno: 13. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky