Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
petr81: tak jsem to rozepsal všem :)

baurak: já jedu taky a jsem docela radši v práci než vidět jak všichni šašej s vánocema

díky pane

já šašit nehodlám, hodím pohodičku a klídek

Vloženo

Tak jsem teď koukl na net a nestačím se divit :feve: Po Suziki končí ve WRC i Subaru. Jsem se chtěl ještě naposled jet někam podívat na WRC, ale na 6 aut to fakt nemá cenu :rip:

Vloženo
petr81: tak jsem to rozepsal všem :)

baurak: já jedu taky a jsem docela radši v práci než vidět jak všichni šašej s vánocema

tak osobne ani nevim co bych celou dobu delal, tak si to spestrim praci lol

Vloženo (editace)

A doprkna,, zebych zkusil dalnicni policii ? :p ... Ted uz to nebude takova sranda no ...

Konec Subaru WRC je skoro jako konec WRC vubec.,, :(

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
A doprkna,, zebych zkusil dalnicni policii ? :p ... Ted uz to nebude takova sranda no ...

pokud je budou používat jako Mondea tak bych se jich fakt nebál :)

Vloženo

Me spis vadi, ze zadna kontrola na dalnicich neni. TO ted nemluvim o rychlosti, ale spis o pomalosti. To jak nektery ****** jezdej to bych blil, jede 85 za kamionem kterej jede 83, nekouka do zrcatka a jede si do leva atd atd ... mnohem horsi nez ridic soustavne v klidku jedouci svojich 160kmh a soustredici se na jizdu.

Vloženo
Me spis vadi, ze zadna kontrola na dalnicich neni. TO ted nemluvim o rychlosti, ale spis o pomalosti. To jak nektery ****** jezdej to bych blil, jede 85 za kamionem kterej jede 83, nekouka do zrcatka a jede si do leva atd atd ... mnohem horsi nez ridic soustavne v klidku jedouci svojich 160kmh a soustredici se na jizdu.

kde jsi me potkal??

Vloženo

Navic posledni dobou se mi zda, ze cim dal tim vic lidi jezdi cca 90kmh, takze vsichni ******* co jedou 110 se serou do leveho pruhu :( a predjizdej ty jeste vetsi ****** !

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...