Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 ja myslim, ze to vyjde nekde driv Mám v plánu se vydat "na sever" určitě ještě dřív než bude besídka tak se pak domluvíme než pojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 by jsi měl možnost mít ještě větší spotřebu nežli já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Mám v plánu se vydat "na sever" určitě ještě dřív než bude besídka tak se pak domluvíme než pojedu. no tak vidis v tom by nemel byt nejmensi problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 by jsi měl možnost mít ještě větší spotřebu nežli já Se bojím že máš pravdu !!! A pak bych se musel zbytek cesty kochat abych to srovnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 no tak vidis v tom by nemel byt nejmensi problem Jj. Se pak ozvu a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 chlapi co tak tak resite, dyt litr benzinu uz je dneska levnejsi jak 2 litry coly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 phm jsou nejlevnejsi v historii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 chlapi co tak tak resite, dyt litr benzinu uz je dneska levnejsi jak 2 litry coly. To už jeden škopek zní líp !!! Tahat colu do hospody - no nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 čistej rum není dobrej a jak jsem již psal na spotřebu momentálně seru, jelikož benzín je tak levnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Dobré odpoledníí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak to ví akorát rumová víla jaký je to nejlepší !!! - ale řek bych že "na ledu" Mě to říkej !!! jezdit na spotřebu není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Dobré odpoledníí ... JM též zdraví SM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Zdravíme z momentalně deštivě laděného kraje ... Jak je v predvanocnim shonu ? : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Jak tak koukám tak ten deštík se pomalu ale jistě přesouvá taky k nám. Letos nějak nemám čas na vánoční shon páč jsou jiný problémky k řešení ale huvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Praha zdraví Moravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Vladne ciste jarni pocasi .,, Ja uz mam nastesti vetsinu nakoupeno ,akorat prituli jsem jeste nejak nic neporidil,musim to zaject napravit.,, Ááá Morava zdraví Prahu : ) Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Jj, je to počasí nějaký divný . To já pomale během roku tu a tam něco vidím, tak to kůpím a teď to nějak podělím - se mě do těch přeplněnejch obchoďáků ani náhodou nechce !!! Ahoj Jirko - jakpak je v Praze - taktéž blaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Vcera jsem se byl kouknout v Shopingparku ,ale lidi fakt pozehnane ,zitra jedu zas tak se uvidi, raci to chci vsecko zmaknout ted ,at pak nelitam na stedrej den po obchodech., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 To tak jedině brzo ráno nebo v noci. To tam aspoň nejsou důchodci !!! a těch ostatních je tam taky o něco míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 No duchodci hlavne litaj rano,,misto aby spali se hrnou do mest ... Uz se tesim az bude po vsech tehle akcich a vanocnich honickach ., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Jenže to je poslední dobou jenom část. Zbytek bývá už hned od ledna jak začnou slevy a výprodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 zejtra musím taky nějaký kšefty nafštívit, kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Napřed bych doporučoval "zbraně a střelivo" a pak teprve někam jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 no ty vole mě stačilo pře chvílí jet jenom k hypernově na parkplatz a myslel jsem, že mě jebne. Sem myslel, že vezmu platební kartu a tak za hodinku, dvě mám vyřízeno. Takhle to vidím minimálně na půl dne, prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Moravská metropole zdraví zbytek světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky