MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Ty jo mam z toho uplne hlad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Diky diky, ale az v 11 hod Ted je jeste moc brzooo To už je tedy čas na přesun. Tak to já se ve 12:00 taky přesouvám do předvánoční pakárny po Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak na me nezapomen s darkama :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Hrabe je to zly? Jezdi lidi moc ? Vcera se rikalo, ze se na to vic lidi vysralo a nakupujou pres net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Já nevím páč jdu jenom dneska a zítra na odpoledne. Jinak vyžírám poslední dobou noční a tam pokud neotravují měšťáci tak je celkem klid. Uvidíš večer nebo zítra jak moc tady budu nadávat. To sem taky viděl v televizi jak pošta nestíhá. To zase budou mět někteří vánoce až zjara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak na me nezapomen s darkama Co bys chtěl - nějakýho andílka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 fuj dárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 "Nemám rád dárečky !!!" taťko šmoulo Už něco máš jak jsi psal že to za dvě hoďky s kartou v ruce zvládneš ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Co bys chtěl - nějakýho andílka Umis zaridit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 dnes to vypukne, tak jsem zvědav jak dlouho to bude trvat a taky vím kulový komu co neteřím knížku a nějaký plyšový zvířata otcovi matce kamarádce bratrovi švagrový babce poraďte klucí a děvčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak kdyz uz budes v tom knihkupectvi tak knizky Kamaradce .. no zalezi jak vypada ... ale pripadne ji muzes dat poukazku k MichalojF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Ta poukázka, jako na hodiny poezie samozřejmě, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Mnooo i tak se tomu da rikat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak jsem zase z5 .... Doprkna to je pocasi ,zjistil jsem ,ze mi tece do bot ,ale alespon jsem si vyzkousel vodni sloupec u bundy a celkem dobrý ,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Budes si muset poridit nejaky luxusni boticky .. treba Garmonty ... dokad to netece vrchem tak mazec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) Todleto jsou paradni ''shuusy'' ,ale asi bych si nezvyk na tvar ,styl myho oblikani se drobatko odlisuje od designu'' boty .) .... poridim gumaky Kruci ,,tred koukam,ze jsem prekrocil 6000 huhuu.,, jen tak btw Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Napodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Presne todle jsem mel na mysli ,,tydlety obouvas jo ? Mi teče do tehletech ,ale jinac na ne nedam dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 No Powersky ... prvni co sem capl u Bati Ty vrchni jen v tmavsi barve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Za jakou cenovku a jak ses s nema spokojenej ? ... Ja koupil ty moje za 2300 a d dvou tydnu staly 1500 ,-jsem se malem rozbulel ...,uz m ,ale nebavi kupovat tydlety drazizny ,stejne prd vydrzi .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Hele prave ze sem je koupil za par kacek ... nevim ... 1200,- ? ? Odhad ... nevim presne ... mozna bych tipl ze ted tam zajit tak budou mit vyprodej jestli teda uz neni po. Kazdopadne mam dvoje powersky a oboje pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak to je parada.,,prave bych potreboval neco pohodovyho za dobrou cenu a at to neco vydrzi ,, mi tak pirpada ,ze ty skejtovy firmy zacinaji botky vyrabet z cim dal horsiho a jemnejsiho matrose.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Zdar chuligáni,točí se tu dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Cus ... jasne dej si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak to je parada.,,prave bych potreboval neco pohodovyho za dobrou cenu a at to neco vydrzi ,, mi tak pirpada ,ze ty skejtovy firmy zacinaji botky vyrabet z cim dal horsiho a jemnejsiho matrose.,, Jojo je to hnus ... ja si pamatuju svoje prvni skechersky pred par lety za $9.99 ... tomu rikam cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky