jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Toho cervenyho co mas v avataru ... Toho mám od rodičů,koupil se před dvouma rokama jako funglovka,tatík mi dal klíče a papíry a řekl ať se o něj starám a že si ho občas pučej .Je to takovej rodinej mazel,nikdy nebyl v myčce a nemá ani škrábaneček.A myslím,že pojede líp než upravená Corsa-je v tom TDI PD-96 kW,6-tikvalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No prave. Navic ten typek ji kupoval jako uplne novou takze by byla po prvnim majiteli .. nadherna cerna... bych Koktulu hned vymenila kdyby si ji nekdo vzal No ta jednicka se mi zda takova dosti malinkata. Dvojka je neco mezi Jo audinky to jo ty bych moh od A4 výše uplný mazec,ale i A3 je mooooc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jo audinky to jo ty bych moh od A4 výše uplný mazec,ale i A3 je mooooc fajn jojo,design audinek nemá chybu,ale motorově a jízdníma vlastnostma u mě stejně vítězí Brambora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Toho mám od rodičů,koupil se před dvouma rokama jako funglovka,tatík mi dal klíče a papíry a řekl ať se o něj starám a že si ho občas pučej .Je to takovej rodinej mazel,nikdy nebyl v myčce a nemá ani škrábaneček.A myslím,že pojede líp než upravená Corsa-je v tom TDI PD-96 kW,6-tikvalt a vůbe copak máš proti kombajnům ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jojo,design audinek nemá chybu,ale motorově a jízdníma vlastnostma u mě stejně vítězí Brambora Brambora? pls překlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jo audinky to jo ty bych moh od A4 výše uplný mazec,ale i A3 je mooooc fajn No A3 je moc malinka... nemluve o A2 Jinak od A4 az po R8 muzu vsechny a ktera se mi este teda moc nelibi je Q7.. jako neni spatna ale vis jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Brambora? pls překlad BMW prece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 BMW prece A tak to jo , to jsou mazlové :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Brambora? pls překlad BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 a vůbe copak máš proti kombajnům ? Já vůbec nic,naopak líběj se mi mnohem víc než kraťasové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No A3 je moc malinka... nemluve o A2 Jinak od A4 az po R8 muzu vsechny a ktera se mi este teda moc nelibi je Q7.. jako neni spatna ale vis jak JJ Q7 je takovej ingot na kolech, vše ostatní mazec, zejména R8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No prave. Navic ten typek ji kupoval jako uplne novou takze by byla po prvnim majiteli .. nadherna cerna... bych Koktulu hned vymenila kdyby si ji nekdo vzal No ta jednicka se mi zda takova dosti malinkata. Dvojka je neco mezi U kridelka si myslim,ze si rozhodnuta takze za 2? ... Byt tebou,tak se s nim nejak domluvim,poresim jak je ta audina na tom,pripadne aby ti ji podrzel nez dostanes cash za octuli,ale zase bude jinak vypadat v tom laku a vybodnes se na vsecky auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Toho mám od rodičů,koupil se před dvouma rokama jako funglovka,tatík mi dal klíče a papíry a řekl ať se o něj starám a že si ho občas pučej .Je to takovej rodinej mazel,nikdy nebyl v myčce a nemá ani škrábaneček.A myslím,že pojede líp než upravená Corsa-je v tom TDI PD-96 kW,6-tikvalt A tak se to ma delat, octule taky jeste nebyla v mycce vzdycky si ji vemu pod houbu ...No mas dobre rodice ,a pedecko 96 je jedno z aut o kerem do budoucna uvazuji, 6gang je proste parada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Já vůbec nic,naopak líběj se mi mnohem víc než kraťasové ale tak to zas asi nee? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A tak se to ma delat, octule taky jeste nebyla v mycce vzdycky si ji vemu pod houbu ...No mas dobre rodice ,a pedecko 96 je jedno z aut o kerem do budoucna uvazuji, 6gang je proste parada ... Jede to fakt pěkně.Poslední dobou ji naši docela potřebujou,tak jsem kvůli tomu koupil Korzára no a teď se tak porozhlížím.Moooc se mi líbí OII rs-to je takovej můj sen,koupit si ji úplně novou,ale nechce se mi do toho dávat všechny peníze co mám a leasing nějak nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) Jede to fakt pěkně.Poslední dobou ji naši docela potřebujou,tak jsem kvůli tomu koupil Korzára no a teď se tak porozhlížím.Moooc se mi líbí OII rs-to je takovej můj sen,koupit si ji úplně novou,ale nechce se mi do toho dávat všechny peníze co mám a leasing nějak nemusím To ja jsem zase odpurce nove kupovanych aut .,ani nevim proc ,mozna to bude tim , ze kazde auto co jsme kdy meli bylo z bazaru.Jedina karka co tatik kupoval jako nove byla 105ka,jeste se zadnima slzama ,ale to uz si moc nepamatuju.Ale jinak OII RS je nadherny autícko ,to se musi nechat Editováno: 13. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 JJ Q7 je takovej ingot na kolech, vše ostatní mazec, zejména R8 No yo ale o tom muzem (aspon ja) jenom snit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 To ja jsem zase odpurce nove kupovanych aut .,ani nevim proc ,mozna to bude tim , ze kazde auto co jsme kdy meli bylo z bazaru.Jedina karka co tatik kupoval jako nove byla 105ka,jeste se zadnima slzama ,ale to uz si moc nepamatuju.Ale jinak OII RS je nadherny autícko ,to se musi nechat Tak to naši zase kupujou vždy nové auto,a to z toho důvodu,že auta moc často neměněj,minulou Octu jsme měli 8 a půl roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 U kridelka si myslim,ze si rozhodnuta takze za 2? ... Byt tebou,tak se s nim nejak domluvim,poresim jak je ta audina na tom,pripadne aby ti ji podrzel nez dostanes cash za octuli,ale zase bude jinak vypadat v tom laku a vybodnes se na vsecky auta No uz sem ji videla.. a rikal ze by nebyl problem ji podrzet.. ale zase nevim jestli by nekdo vubec Octavku vzal atd atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No uz sem ji videla.. a rikal ze by nebyl problem ji podrzet.. ale zase nevim jestli by nekdo vubec Octavku vzal atd atd.. A copak je v tý Audince za motůrek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tak to naši zase kupujou vždy nové auto,a to z toho důvodu,že auta moc často neměněj,minulou Octu jsme měli 8 a půl roku Jasne,... Mozna kdyby byly ty penize na nove,muj pohled by se zmenil,takhle hold musim vybirat zbozi pouzite ... @Cary ... Tak dej ,predbezny inzerat kdo by mel za jem a za jakou castku a uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A copak je v tý Audince za motůrek? Nedavno jsem za takovou jel 2.5 TDi ... ,paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No yo ale o tom muzem (aspon ja) jenom snit Toť pravda , ale v BMW M5 a RS 4 jsem měl možnost ochutnat a a oby velcí mazlové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A copak je v tý Audince za motůrek? 2.5 TDi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Toť pravda , ale v BMW M5 a RS 4 jsem měl možnost ochutnat a a oby velcí mazlové Ja akorat v M3 a pak tech ostatnich min zazivnejsich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky