Hrábě Fernétti Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 no tak to si bez lehnout ne- co te brani? ja az prijedu odpo domu tak to zalomim na 2 hodky ihned Mě Ti to spaní nějak přešlo u rozhovoru s bejvalou spolužačkou na skypu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Teda nevím jak u Vás, ale pokud jsem neusnul a nezdá se mě o letní dovolené, tak venku svítí slunko !!! A jak. to je tim chlastem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Kua žebych si ten čaj nezalil vodou ?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 nazdar alkaci, v nedeli po ranu v hospode ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 brdo ja uz taky vidim slunce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 paráda, po týdu vidím slunce, konec depresím. Můžu chlastat od radosti bré ráno. letos ješte na jedno v pondělí a v úterý a pak až příští rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Dopr*ele,ku*va drát ... už mě některi lidi serou co vubec dokazou udelat .... dneska jsem na svojem aute nasel rozbity popelnik .. mam dva dulky na strese ,takze to pujde komplet na prekit ,doprkna me uz to fakt nebavi jak se dari ., Jinac bre skoro poledne Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jojo lidi sou hovada !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Vcera sem potakl v JBC Ford Edge s usteckou SPZ ... jako moooc hezky auti !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Kráásny... no ford zacina preferovat zas ty robusti ala americke tvary,,pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jako tohle se mi libi opravdu hodne moc !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tak kupuj : ) ... misto rsky dalsi nejakou vonavku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Asi ne cece I kdyz koukal sem daj se koupit za nejakejch 25tis eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Ono ted pri te krizovace mozna ty ceny pujdou dolu .) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Sakra je mi zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Dopr*ele,ku*va drát ... už mě některi lidi serou co vubec dokazou udelat .... dneska jsem na svojem aute nasel rozbity popelnik .. mam dva dulky na strese ,takze to pujde komplet na prekit ,doprkna me uz to fakt nebavi jak se dari ., Jinac bre skoro poledne Ty vogo.Jery kde ty bydlis a parkujes ? To neni mozne co se tam u tebe deje. Nebo nekomu pekne lezis v zaludku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Sakra je mi zle asi zanedbanej trénink nebo nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Sakra je mi zle Žeby snad šampión na příští besídku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Ty vogo.Jery kde ty bydlis a parkujes ? To neni mozne co se tam u tebe deje.Nebo nekomu pekne lezis v zaludku. Oldřichovice ,,ja nevim co se to deje ... uz me to zacina fakticky pekne stvat.Bohuzel tedko nemam k dispozici kamerovy system abych si zjistil ,ktery prase todleto provedlo ..., Ale je to vsecko sevsim ,doufam,ze se mi v pristim roce tydlety nehody a schvalnosti nebudou stavat ... Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 to nemas garage ? Ja mysle ze byvas v rodinnem domku. Tento rok jsi trpel,tak snad bude prisit pro tebe jen lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Hrabe,tak jaka byla sichta ? Zase v poklidu ? Kolik kilaku tak najezdis v praci za rok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Dneska byl tabáček !!! Tak to sem nikdy nepočítal kolik to dělá ročně. Ale moc to nebude + - několik tisíc asi 35.000 Km. Pokud seš v nějakejch odborech tak ti to počítají, ale já nejsu ani si to jako někteří denně nepíšu tak je to hodně na hrubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 to nemas garage ? Ja mysle ze byvas v rodinnem domku.Tento rok jsi trpel,tak snad bude prisit pro tebe jen lepsi. Nene,,rodinny domek nemam ..garaze jsem mel dve ,ale jsou vlastnicvim mesta tak nam je dva ci tri roky z5, ani uz nevim , vzali . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 nazdar, sokolici prave se chystam k odletu nach Prag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky