O.v.i. Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 to me taky sere na neco kliknu a mam 20min cas nez se tu udela kua :-(( hehe asi to chce novejsi zelezo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak to já jsem dneska bez obídku,před Novým Borem mě ještě čeká zubař clovece jak se jmenuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tak něco pro pobavení... jak mám dítko v práci, tak samozřejmě mě stíhá nějaký průser... Dneska to je obrázek pro jednoho prodejce s názvem "Šukani" a je tam namalovaná žena s BOBREM a chlápek s ptákem - upřímně nevím co mu na tohle mám říct - prý to slyšel od kamaráda ale pochybuju že kamarád mu řekl, že ženská má bobra - v sedmi letech tohle - no, docela se nestačím divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tak právě proběhla pizza, mlask, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tak to je ten obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Koukám že se nenudíš a máš co vysvětlovat. Já sebou vezmu příště mladýho. Aspoň se budou školit spolu - a my se potom nebudeme stačit divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Zdravíčko všem .... Jinak napodobně,pravě jsem 6 kusů rozvezl ... =ex Bobík tak právě proběhla pizza, mlask, paráda Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Koukám že se nenudíš a máš co vysvětlovat. Já sebou vezmu příště mladýho. Aspoň se budou školit spolu - a my se potom nebudeme stačit divit. Já mu nic vysvětlovat nebudu, nechám to na chlapovi No hele, aby toho tvého mladého ten můj nezkazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To už asi nehrozí ale nikdy neříkej nikdy, že . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To už asi nehrozí ale nikdy neříkej nikdy, že . Kolik mu vůbec je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 co to bylo napsáno pod tím obrázkem? jj pizza nám sem přijela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Kolik mu vůbec je?? Už sice 12 ale všechno ostatní je a dělá jako by mu bylo o hodně míň takže by si určitě náramně rozuměli !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 co to bylo napsáno pod tím obrázkem?jj pizza nám sem přijela to je přeci oblečení a ten bobr u ženské, to je prosím pěkně pipina - ted mi to Petrik vysvetluje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Už sice 12 ale všechno ostatní je a dělá jako by mu bylo o hodně míň takže by si určitě náramně rozuměli !!! tak to už máte doma odrostejší dítko to ten muj zase dela vse jako dospelaci, aspon si to mysli ze to dokaze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Kdoví o čem mu Bobajz tu pohádku na besídce nakonec říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Kdoví o čem mu Bobajz tu pohádku na besídce nakonec říkal Ne, tohle by bobík neudělal - dyt on pomalu ani neví, o čem se tady bavíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 vo perníkový chaloupce se teda An. máš, budeš šecko vědět, jak to chodí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 vo perníkový chaloupcese teda An. máš, budeš šecko vědět, jak to chodí :D význam slova šukani to je když se dva milují a líbají se tak tohle sem fakt nevedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jinak peknej obrazek ... pamatuju si jak jsem kdysi poprve pred rodici rekl nejake sproste slovo nebo poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku ... V dnesni dobe uz se neni cemu divit ,jestli zacal tak brzo ceka ho pestry zivot ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tak to už máte doma odrostejší dítko to ten muj zase dela vse jako dospelaci, aspon si to mysli ze to dokaze... Odrostlejší to jo, ale bohužel jenom výškově . Ale je to jak kdy. Občas ale taky dokáže pořádně překvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jinak peknej obrazek ... pamatuju si jak jsem kdysi poprve pred rodici rekl nejake sproste slovo nebo poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku ... V dnesni dobe uz se neni cemu divit ,jestli zacal tak brzo ceka ho pestry zivot ;) toho se prave obavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 ... poprve nakreslil kosoctvrec,to bylo povyku ... ... Tos nemohl říct že trénuješ znak renaultu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak zatim je to nevinne,(treba casem nakresli uz nejakou jinou polohu),ale aby te jednou neprekvapila zprava ,ze budes babickou ... samozrejme ted prehanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tos nemohl říct že trénuješ znak renaultu tak todle me vazne v tu chvili nenapadlo ,,, snazil jsem se to uhrat na ''draka'',ale neverili mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak zatim je to nevinne,(treba casem nakresli uz nejakou jinou polohu),ale aby te jednou neprekvapila zprava ,ze budes babickou ... samozrejme ted prehanim Aspon muzu byt mlada babicka No jeste mu budu muset vysvetlit, ze do 15ti let je to trestne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky