Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Tak zatim je to nevinne,(treba casem nakresli uz nejakou jinou polohu),ale aby te jednou neprekvapila zprava ,ze budes babickou ... samozrejme ted prehanim Z toho mám taky strach a proto pude časem na politický školení co, kde, s kým, jak či proč má dělat. Taky se do toho dalšího období nějak neženu. Jenže to bohužel nějak nezáleží na mě Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 S tim jeste pockej ,jeste by se pokousel okusit zakazane ovoce o neco drive ... Vim jak ty prcky laka neco co ji clovek zatrhne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 S tim jeste pockej ,jeste by se pokousel okusit zakazane ovoce o neco drive ... Vim jak ty prcky laka neco co ji clovek zatrhne ... Tak o tom zakázaným mě nemusíš povídat. Jeden den mu řeknu že nemá ve škole kupovat petardy a druhej den zvoní družinářka že háže po dědině petardy a že už toho má dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 S tim jeste pockej ,jeste by se pokousel okusit zakazane ovoce o neco drive ... Vim jak ty prcky laka neco co ji clovek zatrhne ... njn, byli sme stejni - to co nam zakazali rodicove nasi drazi, tak jsme pak nekde stejne delali nekdy je lepsi to prejit, nicmene to co dnes peta provedl - hele, jako kdyby to namaloval o vytvarce tak mam doma socialni pracovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak o tom zakázaným mě nemusíš povídat. Jeden den mu řeknu že nemá ve škole kupovat petardy a druhej den zvoní družinářka že háže po dědině petardy a že už toho má dost. tohle delal muj bracha, dnes je mu 26 let a petardy ma stale velmi rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Z toho mám taky strach a proto pude časem na politický školení co, kde, s kým, jak či proč má dělat. Taky se do toho dalšího období nějak neženu. Jenže to bohužel nějak nezáleží na mě Ja mam jeste na dedulu'' cas a na tatika snad jeste nejaky ten mesic taky ,ale clovek s enekdy tak zamysli jak by se v takove situaci choval a vzpomene si na to jak poznaval tydle veci poprve Ale jak rikas ,nikdy nevis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jj a s jakou chutí jsem to dycky dělal !!! Sociálku nebrat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 njn, byli sme stejni - to co nam zakazali rodicove nasi drazi, tak jsme pak nekde stejne delali nekdy je lepsi to prejit, nicmene to co dnes peta provedl - hele, jako kdyby to namaloval o vytvarce tak mam doma socialni pracovnici Neni vylouceny ,ze to jeste i ve vytvarce nezopakne .) ... ale tak snad ne .Uz vi,ze se to nedela tak snad maminu poslechne . HF - Jo,petardy to je znamy problem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jj a s jakou chutí jsem to dycky dělal !!!Sociálku nebrat !!! nebrat - no, nekdy nemas na vyber... Zatim sem s devcaty ze sociálek vycházela dobře, příští kolo mě čeká příští rok, tak snad to zase bude OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tohle delal muj bracha, dnes je mu 26 let a petardy ma stale velmi rad Tak před chvílou si dovezl z Brna celej balíček - tchýně polevila . Zase bude dělat na dvoře bugr se psem kterýmu se to náramně líbí. 100 krát chudáci sousedi - a to mám ještě jeden z loňska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) nebrat - no, nekdy nemas na vyber... Zatim sem s devcaty ze sociálek vycházela dobře, příští kolo mě čeká příští rok, tak snad to zase bude OK Tak to nezávidím. To i doktoři. Jsou jako jezinky - podáš malíček a už se jich nezbavíš Jeronymo : Do výtvarky to musí ještě detailně vypracovat k dokonalosti Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 vaše problémy na mojí hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Na Tebe taky jednou dojde a možná i víckrát než bys čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Na Tebe taky jednou dojde a možná i víckrát než bys čekal Bobík bude dobrým rodičem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 a bude "mimi Bobík" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 to nevím, jestli budu dobrým rodičem, ale rozhodně se na to nechystám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Do výtvarky to musí ještě detailně vypracovat k dokonalosti To asi ano .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 to nevím, jestli budu dobrým rodičem, ale rozhodně se na to nechystám Tak Petrik te ma rad, takze predpoklady pro dobry vztah s ditetem by tam byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 to nevím, jestli budu dobrým rodičem, ale rozhodně se na to nechystám Takovejch bylo co se nechystali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak Petrik te ma rad, takze predpoklady pro dobry vztah s ditetem by tam byly malé děti mě mají rády, asi jsem na stejné inteligenční výši i neteře mne mají rády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ahoj kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ahoj kamarádi... čus Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ja jeste nemam nic ... teda jen sem mlady koupil letadlo na RC :D Jen nevim jestli pro to bude mit pochopeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 čus Spidi Ahoj Andílku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ahoj Andílku jeee, to je hezký Jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky