MichalF Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Tak uz sem z obidka, jeste tak 4 hod a du dom a volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 krom toho 31.12. jsem na tom uplne stejne ale prevadim pouhych 13dnu .-) tak to ja si pripisuji 20 dnu..... tak uvidime jak si to stihnu vybrat kdyz letos to neslo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ty brdo ty taky jdes na osobacek? Myslíš na osobní vlak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 no ja pujdu na obed asi za chvilku a pak nejak rozume brzo domu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Myslíš na osobní vlak ? jasna vec vlacek motoracek osobacek no necham toho a jdu si dolit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jasna vec vlacek motoracek osobacek Tak ten je v opravě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) chlapi nema nekdo info kolikby stalo potazeni strechy folii ? Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Tak ten je v opravě... hergot no tak to musim pesky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 chlapi nema nekdo info kolikby stalo potazeni strechy folii ? predpokladam ze u auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) predpokladam ze u auta jj u auta : ) nekdo mi ohodil strechu popelnikem tak tam mam dosti nehezkou kosmetickou upravu ,ktera me pekne sere,,,tak jsem myslel ,zebych nechal strech potahnout cernou folii .,,aby to ladilo se stinitkem a tmavym olemovanim zadniho okna.., Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Zdarec vsem, takjsme prave privezli tatikovi vanocni darek.......na Ivecu a malem se to neveslo.Je trochu blazen do zeleznice,takze od Vanoc si bude trosku hrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Dnešní pracovní činnost - balení dárečků v práci a dokupování zásob pro Ježíška Praha je dneska krásně volná - takhle by to mohlo býti pořád a to ještě ty dárečky testujeme na dílně - kdyby práce byla i přes rok takhle nenáročná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 baurak: jj přesně tak kurva, právě klapnul obídek holanďan s br.kaší, pivko, no lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 An. co testujete? autíčka na dálkáč, helikoptéry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 An. co testujete? autíčka na dálkáč, helikoptéry? podvozek jednoho autí a helikoptéru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 helikopotvorama jsme tu válčili taky, byly dvě a vzájemě se mohly sestřelit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tak uz taky po O - nebylo mi nic a je mi lip... -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 a co ten prst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Kluci, krásné Vánoce, už mám padla, tak jedu nakupovat Ať se Vám Ježíšek ukáže, když jste ho doposud určitě neviděli a pozor ať zahlédnete zlaté prasátka ;)Mejte se. Pa v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Taky si ty Vánoce pořádně užij a ať tě prcek moc nezlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Mej se a pri nakupovani darecku na me samozrejme mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Kluci, krásné Vánoce, už mám padla, tak jedu nakupovat Ať se Vám Ježíšek ukáže, když jste ho doposud určitě neviděli a pozor ať zahlédnete zlaté prasátka ;)Mejte se. Pa v pondělí no ono zalezi co popijem - to budou prasatka no mozna opicky .... tak zdarek a priprav si poradny lokty na nakupovani - lidi se pomatli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jj s dárečkama nezapomenout i na mě ještě si tu hodím tak hodinku a půl a koupit poslední věci a příprava na poslední vánoční besídku, která se pravděpodobně zvrhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jj s dárečkama nezapomenout i na mě ještě si tu hodím tak hodinku a půl a koupit poslední věci a příprava na poslední vánoční besídku, která se pravděpodobně zvrhne jak myslis? lol a kam jdete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 dobrý den přátelé už máte nakoupeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky