Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Zdravíčko vespolek .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Taky přejedený nebo ještě čekají nějaký rodinný návštěvy na dokrmení !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Zdarec.,, Prejezeny ,prepity,...chytam se odpocinku .Nemuzu nic,clovek se tak dlouho na ty Vanoce pripravuje a pak rakhle rychle utecou ,ale jsem rad,ze uz je to zamnou. Myslel jsem,ze se zajedu podivat na nejaky Štěpánský slavnosti ,ale kaslu uz na to .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to já mám po včerejšku taky dost. Ráno jsem dojel o půl osmý z hokny, hned do pelechu, na oběd k našim, odpoledne k naší rodině o pár kiláků dál, 19:00-22:00 trocha spánku a zase do hokny. To nemělo chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 fuj práce, to až v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to já budu zase pro změnu doma. Přece nemůžeme dělat všichni !!! Kdo by pak chodil do hospody !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak do hospody půjdu taky, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Brej vecir ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to Tě tady ještě chytnu ve 3.ráno !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak co Michale? Už konečně vyspalej? HF. i to je možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Počítám že po těch nočních budu "volaký zmetěný" tak tady asi budu dýl Michal a vyspanej ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Cest skoro v sest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ahoj Pražando !!! Máš se ?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Maximalni spokojenost chlape co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jak co, jak kde a jak s kým. Ale když to dám všechno dohromady tak to celkem jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to já mám po včerejšku taky dost. Ráno jsem dojel o půl osmý z hokny, hned do pelechu, na oběd k našim, odpoledne k naší rodině o pár kiláků dál, 19:00-22:00 trocha spánku a zase do hokny. To nemělo chybu Koukam,ze den si mel fakt narocnej ,, alespon si se nenudil ... Jinac zdravim vsechny koho jsem jeste nepozdravil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Náročnej sice byl ale aspoň to rychle uteklo. A ještě že z 25.na 26. skoro nikdo nejezdil, tak byl aspoň klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 No je to fuc,,ted uz jen silvestr a jede se na novo.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to počítám že vyžeru taky noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ja jsem si nastesti ted nejakou dobu tempo diktoval sam,takze silvestr mam volno.),ale v lednu uz mi to zacne zase hezky odpocatku .,,novej job,novy prachy a treba i novej zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to závidím a přeju To u mě to zůstane asi beze změny. Možná nějaký to navýšení platu, ale jako každej rok hóóódně nepatrný a novej život ?!? Nikdy neříkám nikdy. Taky musí zůstat nějaký to překvapení a tak tomu nechám volnej průchod a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Zatim neni co ,ale dekuju snad to vyjde Jinak nemam na vyber ,,musim uz se dostat na nejaky post a zacit makat a pomalicku stavet ty prvni patyrka pro tu budoucnost a k tomu mi asi nepomuze behem jednoho roku stridat joby jako ponozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jenže než dělat někde a něco co Tě nebaví, tak je lepší toho trochu vystřídat a najít to pravý !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Přesně tak .,, proto doufam,ze ted uz to bude to pravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky