Killer Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ono to hrozny nebylo,jen mi dosly ve frydku baterky do fotaku tak jsem musel dat pres dva kila za nabijeci a pak jsem jeste kupoval masku ,,vse co mi zbylo razem zmizelo a ja byl celej den o hladu ale vpohode jinac,hlavne,ze jsem dojel a sraz byl delo Ty vogo Jero to jsi mi mel rict ze jsi mel hlad a nemas penize bych ti taky koupil hambaca vidis to a ja zase tam malem nechal celou penezenku s penezma a kartou:D nastestni nejaka dobra duse mi ji vemla ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ... Se dívám že už se opravdu míjíme od jara Mám co dohánět s těma fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Zdarec hosani.Tak jsem zvaldnul navstevy a jsem najezeny,takze mam do vecere postarano Další najezeně přejezenej No nic, jdu se vyvenčit se psem dokud svítí oskar. Tak se prozatím loučím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ü nas je tak opravdove zimne. Palubak ukazoval minus 3 a trosku i fouka....proste zima;) Hrabe,ja se moc neprecpaval a ani jsem nechtel,jenze vis jak.... tady cukrovicko,to musim zkusit,to se mi libi,pak salatek jaky mame,a je plne bricho ale nestezuju si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Za oknem na tom slunku bylo dobře, venku jenom -1C° a ten větr foukal i u nás ale naštěstí né moc. Tak se šlo celkem dobře. Tak degustovat a ochutnávat se musí !!! Jenomže naší babičky to přád vem si, jezte nebo vám to nechutná tak musíš. A pak seš rád že seš rád. Ale letos jsem to vyřešil slovy "zabal mě to a já si to vezmu na noc do práce" a byl klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Presne.... to slysis "vem si " ,"jez" ,"zkus to alespon " Takze vidim,ze je to vsude stejne V praci pak rozdavas cestujicim nebo drobis pod sebe a na sedacku Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tak to určitě neé !!! Cukroví vozí naši a bábinka už dělá jenom chlebíčky (teď už asi teta). A proč se přecpávat když si je můžu vzít na svačinu !!! No nic pánové, přeji klidný večer někde v hospůdce a odcházím do pracovního procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 nazdar, jen prulet z "hor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 čus draci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Zase každej jenom prolítne a je fuč nebo někde nasává v jiný putyce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Vstávat a cvičit dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak co se tady udalo za tu dobu co jsem tady nebyl?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Zdarek panove tak jak po vanocich jste alespon v praci? ja opet makam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Dobre ranko pracujicim. Ja uzivam dovolene,ale vzbudili mne kvuli prace mne to stejne neva. U nas krasnych -9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Zdarek panove tak jak po vanocich jste alespon v praci? ja opet makam.... ahoj pane, no jasne ze makam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 U nás ráno -6 a alík to už těžko rozdejchává - včera se nabila baterie a dneska se mi jen rozsvítily kontrolky a pak zhasly a byl konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Dobre ranko pracujicim.Ja uzivam dovolene,ale vzbudili mne kvuli prace mne to stejne neva. U nas krasnych -9. jj u nas taky -9 a musel sem skrabat fuj takhle po ranu teda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 U nás ráno -6 a alík to už těžko rozdejchává - včera se nabila baterie a dneska se mi jen rozsvítily kontrolky a pak zhasly a byl konec Ahoj! ojojoj tak z kopce dolu jedine postrcit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ahoj! ojojoj tak z kopce dolu jedine postrcit výměna baterky to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 výměna baterky to jistí jj je to setrnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ted se tych poruch a neduhu objevi vic. Uz mi prave volal kamos ze nemohli natocit nejake auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ted se tych poruch a neduhu objevi vic. Uz mi prave volal kamos ze nemohli natocit nejake auto Tento problem s nastartováním dnes resili i kluci od nas z prace njn, na auta je hold zima To Jirka mi vcera menil kladku - kdyz se se*e tak poradne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Andilku jake ted mas vubec auti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 kdyby jste se o ty auta starali mate to bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 -8,5°C jen trochu omrzlo, jinak pohoda. Naskočilo to bez problémů a spotřeba do práce krásných 22 litrů majitelé Octavií: je normální, že v předním okně to při mrazech praská jako by se mnou už nechtělo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky