Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ono to hrozny nebylo,jen mi dosly ve frydku baterky do fotaku tak jsem musel dat pres dva kila za nabijeci :D a pak jsem jeste kupoval masku ,,vse co mi zbylo razem zmizelo a ja byl celej den o hladu :D

ale vpohode jinac,hlavne,ze jsem dojel a sraz byl delo

Ty vogo Jero to jsi mi mel rict ze jsi mel hlad a nemas penize bych ti taky koupil hambaca :) vidis to a ja zase tam malem nechal celou penezenku s penezma a kartou:D nastestni nejaka dobra duse mi ji vemla ze ;)

Vloženo

ü nas je tak opravdove zimne. Palubak ukazoval minus 3 a trosku i fouka....proste zima;)

Hrabe,ja se moc neprecpaval a ani jsem nechtel,jenze vis jak.... tady cukrovicko,to musim zkusit,to se mi libi,pak salatek jaky mame,a je plne bricho :D ale nestezuju si.

Vloženo

Za oknem na tom slunku bylo dobře, venku jenom -1C° a ten větr foukal i u nás ale naštěstí né moc. Tak se šlo celkem dobře.

Tak degustovat a ochutnávat se musí !!! Jenomže naší babičky to přád vem si, jezte nebo vám to nechutná tak musíš. A pak seš rád že seš rád. Ale letos jsem to vyřešil slovy "zabal mě to a já si to vezmu na noc do práce" a byl klid. :palec2:

Vloženo (editace)

Presne.... to slysis "vem si " ,"jez" ,"zkus to alespon " Takze vidim,ze je to vsude stejne :D

V praci pak rozdavas cestujicim ;) nebo drobis pod sebe a na sedacku :D

Editováno: , autor: maros
Vloženo

Tak to určitě neé !!! Cukroví vozí naši a bábinka už dělá jenom chlebíčky (teď už asi teta). A proč se přecpávat když si je můžu vzít na svačinu !!! :)

No nic pánové, přeji :palec2: klidný večer někde v hospůdce -_- a odcházím do pracovního procesu ;)

Vloženo
Dobre ranko pracujicim.

Ja uzivam dovolene,ale vzbudili mne kvuli prace :( mne to stejne neva.

U nas krasnych -9.

jj u nas taky -9 a musel sem skrabat :( fuj takhle po ranu teda.....

Vloženo
U nás ráno -6 a alík to už těžko rozdejchává - včera se nabila baterie a dneska se mi jen rozsvítily kontrolky a pak zhasly a byl konec :D

Ahoj! ojojoj tak z kopce dolu jedine postrcit :)

Vloženo
Ted se tych poruch a neduhu objevi vic. Uz mi prave volal kamos ze nemohli natocit nejake auto :D

Tento problem s nastartováním dnes resili i kluci od nas z prace :D njn, na auta je hold zima :) To Jirka mi vcera menil kladku - kdyz se se*e tak poradne...

Vloženo

-8,5°C

jen trochu omrzlo, jinak pohoda. Naskočilo to bez problémů a spotřeba do práce krásných 22 litrů :D

majitelé Octavií: je normální, že v předním okně to při mrazech praská jako by se mnou už nechtělo být?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...