Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Ono to hrozny nebylo,jen mi dosly ve frydku baterky do fotaku tak jsem musel dat pres dva kila za nabijeci :D a pak jsem jeste kupoval masku ,,vse co mi zbylo razem zmizelo a ja byl celej den o hladu :D

ale vpohode jinac,hlavne,ze jsem dojel a sraz byl delo

Ty vogo Jero to jsi mi mel rict ze jsi mel hlad a nemas penize bych ti taky koupil hambaca :) vidis to a ja zase tam malem nechal celou penezenku s penezma a kartou:D nastestni nejaka dobra duse mi ji vemla ze ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ü nas je tak opravdove zimne. Palubak ukazoval minus 3 a trosku i fouka....proste zima;)

Hrabe,ja se moc neprecpaval a ani jsem nechtel,jenze vis jak.... tady cukrovicko,to musim zkusit,to se mi libi,pak salatek jaky mame,a je plne bricho :D ale nestezuju si.

Odkaz ke komentáři

Za oknem na tom slunku bylo dobře, venku jenom -1C° a ten větr foukal i u nás ale naštěstí né moc. Tak se šlo celkem dobře.

Tak degustovat a ochutnávat se musí !!! Jenomže naší babičky to přád vem si, jezte nebo vám to nechutná tak musíš. A pak seš rád že seš rád. Ale letos jsem to vyřešil slovy "zabal mě to a já si to vezmu na noc do práce" a byl klid. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...