baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj nejaky mensi rybnik by mel byt v poklidu .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 hmm dobry to se asi moc nesvezes co? ale joo,svezu se dost,pak mas aspon vetsi radost kdyz s nim muzes jet nekam,vcera jsem byl taky venku,je sucho a hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Zdarec všem Dneska je tam sakra krásně ,-6,slunko ..supr na hory ,akorat jsem zjistil jednu neprijemnost ,ze mi nekdo s rodinky zašantročil lyže a zaboha si nemuže nikdoi vzpomenout kde je kdo dal ..,haha,me to hned po ranu zlomilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ale joo,svezu se dost,pak mas aspon vetsi radost kdyz s nim muzes jet nekam,vcera jsem byl taky venku,je sucho a hezky a může bejt radost ze svezení v octavii? já z toho mám spíš vztek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Zdarec všem Dneska je tam sakra krásně ,-6,slunko ..supr na hory ,akorat jsem zjistil jednu neprijemnost ,ze mi nekdo s rodinky zašantročil lyže a zaboha si nemuže nikdoi vzpomenout kde je kdo dal ..,haha,me to hned po ranu zlomilo heh takovy lyze strati hned a jednoduse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 a může bejt radost ze svezení v octavii? já z toho mám spíš vztek :smich: to nesmi byt sluzebni vis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 a může bejt radost ze svezení v octavii? já z toho mám spíš vztek ja vim ze je nemas rad ale ja z toho mam radost a z ni taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ovi: myslím tu svoji radek: čoveče, vždyť to má naprosto žalostný jízdní vlastnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 heh takovy lyze strati hned a jednoduse Prostě jsou fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 radek: čoveče, vždyť to má naprosto žalostný jízdní vlastnosti nic zalostnyho jsem nepocitil,nerikam ze mam naslapavku ale na dnesni silnice a pacienty a cajty mi to staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nemyslím, jestli jede nebo nejede, ale totál nesedí v zatáčkách, zadek je plavavej i na rovince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nemyslím, jestli jede nebo nejede, ale totál nesedí v zatáčkách, zadek je plavavej i na rovince... tak to mas nejakou sitku,pac ja to mam snizeny,gumy 225ky a sedi to jak prilepeny a na rovince mi to nikdy neplavalo,ani kdyz jsem mel origo podvozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 podvozek mám stavitelnej HP (teď to mám -75 dole), letní mám 225R17 a zimní 215R17 a nesedí a nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Nesedí, nadává ale všechno přežije jenom aby mohl být na besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj, to bylo to hlavní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak jsem po O - dnes cajna po kultasem - 1x prazene kocicky a jsem zpet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 dnes proběhlo pivísko a svíčková u Měšťáků, paráda, lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak to ja měla meničko od mistra KFC i s donáškou ke stolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 dnes proběhlo pivísko a svíčková u Měšťáků, paráda, lahoda no jo vidis mestakovic jedou taky - jede to pod vezi ted pres ty dny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 co konakova spicka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jasan pod věží to běží. Já se tam naposledy zlískal 23. večer a bylo to príma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jirko, špička nebyla už pěkně dlouho, ale v lednu to ase rozjedeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 te nepoznavam Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 sem vykynutej, tak hubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 panove tak dneska zase pivo? ja jdu do bondy na snezenky a potom asi 1-2-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky