Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 prej je to bejkárna v bondy jsme byli včera na "jednom" dnes asi klid na lůžku, ještě nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 taky sem slysel ale co..... ty jsi taky v bondy imrveere co? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no párkrát v tejdnu tam se no, včera jsem se už i naučil obsluhovat tu jejich pokladnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no párkrát v tejdnu tam se no, včera jsem se už i naučil obsluhovat tu jejich pokladnu ste zase bumbali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no nic valim z prace-konecne..... -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ste zase bumbali.... njn, stalo se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to je hrozny bobajs porad leje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nene, pořád ne a jen tak usrkávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jen tak usrkavas jo?? nekecej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ale jo, jen tak smočit sosáček, drobásko do volátka a dom, chodí se do práce přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 makat se musi to je jasna vec pane a pres to nejede vlak .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to se u nás v práci taky občas použije, že přes to nejede vlak tak a za 30 minut si jdu taky jedno dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ja jsem dnes hodnej jak pyzamo :-) jj to s tim vlakem pouziva asi vic lidi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 táááák, není nad to nechat se do hospody svézt a nazět to samé, paráda mojí symbolikou se stává číslo 201 právě tolik stojí 3 dvojky bílého, dvě matonky a zeleninový salát. cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Si se nějak rozšoupl takhle v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ale ne prvě tolik jsem platil včera, tak uvidíme, jak mi to vyjde zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Sis dal to stejný nebo to byla správná konstalace matematiky !?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 zeleninu jsem měl včera taky, a konstelaci vody a vína fakt nevím, nějak mě tyhle počty nezajímají a bylo to tam jak jsme byli při vaší poslední návštěvě MB by nikdo nevěřil, jak mi lezou krkem řízky, klobásy a podobný výdobytky společnosti, zlatá zelenina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Že by měli cenu na počet ?!? Ale pokud budeš hledat v jídeláku a počítat i zítra tak se Ti to povede znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 když mě tyhle kupecký počty nikdy nějak moc nezajímaly a jídelák nemám rád. zelenina je 093 pizza co mi chutná je 075 víno je veltlín a voda je mattoni perlivá nebo aqualinea neperlivá, to podle chuti jídelák si v hospodě přečtu jednou a pak jedu podle paměti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jak tak koukám na ty kódy tak si vzpomínám že ani obsluha neznala jídla co nosila ani podle těch kódů . To já zase tak často někam nechodím tak jídeláky študuju jenže né skrz cenu ale podle toho jestli je tam to co uspokojí moje chuťové buňky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to je jejich problém a pokladnu jejich umím ovládat od včera, tak mi můžou leda políbit nejdůležitější je si pochutnat, až potom ta cena brou noc strýčku Fido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jj. Přece se nebudeme krmit něčím laciným co nám vůbec nechutná Taky dobrou ikdyž až to budeš číst to bude spíš už dobré ráno !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 dnes sem si pochutnal na par pilsneru a rumicku ale film jak sem cekal .... zadnej hit ale nez sedet doma..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky