Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ále, tady se nám to rozjelo tak se hlaště náčelníci, kdo se vracíte z osvěžovacích zařízení dvojka bílýho česnečka dvojka bílýho bramborák dvojka bílýho a dom, zítra ráno musím makat, jak barevnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ja jsem doma uz dlouho,ale byly 2 (dve) pizza a 0,8 kofoly . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 týjó pizza, to bych si taky dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 byla mnamkova ... a prvne byla pez kecupu..... coz jsem cumel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 týjó pizza, to bych si taky dal Třeba dovezu ... valim do peřin chlapi,zitra bude težkej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Co tu smrdite ... mazte spat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 uz tez idym. dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 týjó pizza, to bych si taky dal teeeeda ty zeres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak jsem se taky vratil.... nejdriv stadak a potom vobrazek.... 5x dvanactka a 3x desina k tomu paras a jde se spat ..... a za chvili do prace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ha Ivan, už sedím v práci, ale dnes to o práci asi nebude, jen takovej lehkej šolich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 dobré ránko z práce dneska pohoda, od rána tady máme puštěné rádio sony na celý salon - parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 no o práci to nebude asi nikde, ale nač plejtvat dovolenou, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 no o práci to nebude asi nikde, ale nač plejtvat dovolenou, že tak my máme zkrácenou pracovní dobu a hlavně si tady fakt odpočinu před nadcházejícím večerem dovču já bohužel nemám - celou mi jí proplatili, páč končím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 to já dovolený převádím 13,5 dne, ale tak nějak jsem si nepotřeboval oddechnout končíš jako jdeš někam jinam za lepším nebo dopady šetření všude kde to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Zdarek prcanti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 teda pracanti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 nezvládám těch 100 km každý den nad rámec toho co najezdím tady s autama... a taky kvůli Petříkovi, pomlu sem ho za ten rok moc neviděla přes týden - ráno odjíždím v 6:20 a příjezd většinou tak po šestý a škola je od půl sedmé do půl páté takže příprava do budoucna, abych to zvládala s Petříkem sama a nepotřebovala sem k tomu druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Zdarek prcanti! to bylo na boba, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 teda pracanti? a tohlecto na Kačenku Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 no jo, ze špunta je školák a jednodušší to už nebude, spíš toho bude víc a víc čest ovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 a tohlecto na Tlačenku Ahojky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 to bylo na boba, že zdarek! jasny - mi tu dnes ty pismenka nejak poskakujou na ty keyboardu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 no jo, ze špunta je školák a jednodušší to už nebude, spíš toho bude víc a vícčest ovi eště jedině bobe mě napadlo, že by jsi se mohl nastěhovat ke mě a o prcka se se mnou starat aby toho na mě nebylo tak mooooc večery mám volný, takže by jsi nebyl o nic ochuzen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tak akát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 zdarek! jasny - mi tu dnes ty pismenka nejak poskakujou na ty keyboardu.... dneska je to povoleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky