Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 když dělám, tak konstruuju v CatiaV5 lisovací nářadí pro automobilový průmysl (škoda, audi, vw, seat, fiat) dnes jsem jen vyšistil nějaký data, vyplnil německý protokoly a už nemám do čeho píchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Pěknej jobík .,, : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ale jo, je to pořád něco jinýho, nestěžuju si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Hlavně kdyz to cloveka bavi ... ted tak koukam ,,jak si mel na fabuli udelanou tu strechu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 černá folie, sámoška z airdesignu v Mnichově Hradišti asi za 2000, už si to nepamatuju, ale dělali to na 3x. Jsem puntičkář a pokaždý se mi něco nelíbilo. Jinej by nad tím asi mávnul rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Ale tak proc,,musi to být ok Bych jim to vracel i 10x kdyby to nebylo vporadku . V unoru davam octu do lakovny ,mam doje*anou střechu tak to chci nechat překitovat a stříknout,akorat mám obavy ,ze netrefi odstin .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 profík odstín trefit musí i když máš lak starej deset let. Me trefili vždycky všechno a to byla šedá stone pěkná kurva na lakování. Taky záleží na směru lakování a tím i na kladení zrn perleti v metalíze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tjn,,doufam,ze to nejak neodflakne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 pak leda nakopat do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tak kdyby to vazne fest podelal tak by ho ta prdel bolela dost ... ale nebudu si kazit naladu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 hurara našel jsem tu film bobule, tak se koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Kluci, tak ja to tu balím a jedu ještě něco nakoupit a pak hurá silvestr takže chlastu zdar a v novém roce nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Bobe ,koukam ze musis umet a ne ze ne Hosi,byl jsem v tescu a lidi sili,fakt ze jo....jsou to blazni,jako by byl konec sveta. Videl jsem tam ale dos good panicku nemusela by premlouvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Cest praci vsem. zdarek! tak jak? Jsem na horach na chate, do vcera to slo nez si pritule otocila koleno na lyzich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Olaf,tak to je mazec....co pritulka,uz je v poho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 lezi tu vedle me v posteli, a cte si casak. Vcera se na to ozrala a nedokazala udrzet ani rovnovahu na te jedne noze co ma zdravou tak jsem ji po chate tahal na zadech na WC a zpet. Jestli bude chtit jit dneska o pulnoci pred chatu se podivat na ohnostroj tak se budeme muset chystat uz tak od pul 12 a jeste ji budu asi muset vzit zidli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) Ol@fe cau,,, kdepak si na horach ? ... A pritula at je conejrychleji v cajku,moji tez predevcirem srazil blbec na lyzich ,ale nastesti vpohode... Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 mala ochutnavka, se stim fotakem ucim teprve zachazet, je to skoro max zomm na svah co je tak 500 m pres udoli, trocha to zhorsila i tam komprese aby se to sem dalo nahrat protoze orginal ma asi 4 MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Olaf ...pozdravuj pritelkyni a at je rychle v cajku..... foto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 mala ochutnavka, se stim fotakem ucim teprve zachazet, je to skoro max zomm na svah co je tak 500 m pres udoli, trocha to zhorsila i tam komprese aby se to sem dalo nahrat protoze orginal ma asi 4 MB Co to mas za zrcadlo ? ..porid jeste stativ a takovy zoomovany fotky vyjdou pak celkem pekne ,ono uz se t pak moc neda moc takhle v ruce udrzet :)jinak paradicka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tak to balím, mějte se a hodně zdaru v novém roce, pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 neni zrcadlo jeste kompakt, Canon S5IS. Jako stativ slouzilo pouzdro. Na to je to jeste pres zavreny spinavy okno, a rano po chlastacce tak je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) áha,,no vzheldem podminkam to vypada hezky ... tydlety elektra umej hezky fotky ten tvuj 8megouš s 12 zoomem dokaze hečzky veci..., Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 12x zoom Ona ho mela Niki ted 4 mesice sebou ve Finsku tak pak neco hodim, nektery fotky se ji aspon dle myho nazoru fakt povedli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Bobe,tak cus a uzij si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky