Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
cau pane ! .... :)

@ tak zkousel jsem to s tou cernou ,a vsecko se totalne po*ralo... uz jsem dlouho nic nedelal a nejak mi to neslo :feve:

No jo neni to zas tak snadne ... hlavne to chce trpelivost .. coz ja nemam ;)

Vloženo
No jo neni to zas tak snadne ... hlavne to chce trpelivost .. coz ja nemam ;)

Tjn,ale dneska ji zrovna moc nemam tak to ncham na jindy ...

Vloženo
cau Bady! tak ta teda je :palec2: !... taky uvazujes dat spidery do blacku ?

čao Jery, spidery ani ne, ty tak nechám, pokoukávám po těch ASA v black edition s polu s leštěnou čelní plochou,ale není zatím štěstí a nová je darda..

Vloženo
čao Jery, spidery ani ne, ty tak nechám, pokoukávám po těch ASA v black edition s polu s leštěnou čelní plochou,ale není zatím štěstí a nová je darda..

Jj ty jsou paradni.Ja bych bral neco jako ma kláca s black stredem,limcaky se mi zacinaj libit cim dal vic. Ale ta cerna strecha to je zajimavy napadik :) Bylo by to mozna zajimavy komplet se zadnim vikem a kapotou ;) ,takovy nemeckoo :)

Vloženo
Jj ty jsou paradni.Ja bych bral neco jako ma kláca s black stredem,limcaky se mi zacinaj libit cim dal vic. Ale ta cerna strecha to je zajimavy napadik :) Bylo by to mozna zajimavy komplet se zadnim vikem a kapotou ;) ,takovy nemeckoo :)

s kapotama jsem to viděl na červené a moc mě to nezaujalo, vypada to pak jak skladačka :feve: tak kup černé sprej, kámoš už ty límcáky RH prodává za 14 papouchů ;)

Vloženo
jj dobrý ;)

OT : to nové M3 byl už kamarád testovat v Brně na okruhu a pry neskutečný masakr, tak už šetři :))

No ja myslim, ze to nema smysl setrit ;) Ono si zkus i o generaci starsi M3 a budes z toho tak fprdeli ze ... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...