baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No tak prosim te... To je samo sebou.. A jako kraaaasnou.. ja jen aby to nebyly spartakiadni lehatka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 ja jen aby to nebyly spartakiadni lehatka Neboooooooj neboooooj... Jak se to rika?Podle sebe soudim tebe? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Neboooooooj neboooooj...Jak se to rika?Podle sebe soudim tebe? lol ja nemam nic voe...tak bud rad ze to tak neplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 ja nemam nic voe...tak bud rad ze to tak neplati Ty spis na tom linoléu... ? lol A nestudi to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ty spis na tom linoléu... ? lol A nestudi to? tam mam noviny voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 tam mam noviny voe Blesk s fotkama ze svatby Goťáka? Hele,mam ted naky litani,tak musim.. Tak zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Blesk s fotkama ze svatby Goťáka? Hele,mam ted naky litani,tak musim.. Tak zatim.. nene mam tam fotky z prehlidky zimniho pradla aby to hralo voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Přeji hezké odpoledne kamarádi, jsem zpět z dlouhé cesty a na všechny jsem se moc těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Přeji hezké odpoledne kamarádi, jsem zpět z dlouhé cesty a na všechny jsem se moc těšil... Hlavne na me,co? lol A kdepasibyl? Ja jdu ted taky na dlouhou cestu..Na obed.. Jinak samozrejme zdravim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Hlavne na me,co? lolA kdepasibyl? Ja jdu ted taky na dlouhou cestu..Na obed.. Jinak samozrejme zdravim.. Ahoj Marty, na konferenci představitelů strojírenského průmyslu v hlavním městě našeho západního souseda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ahoj Marty, na konferenci představitelů strojírenského průmyslu v hlavním městě našeho západního souseda... Caues..tak to asi bylo celkem zajimavy a zazivny ne? Ja si myslel,ze ses tam,dle ty fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 pekne odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Caues..tak to asi bylo celkem zajimavy a zazivny ne? Ja si myslel,ze ses tam,dle ty fotky.. Jj, bylo to v pohodě, já byl hlavně na přednáškách, kde se probíraly materiály pro automobilovej průmysl, docela zajímavý, jeden Wolfgang z Ingolstadtu tam otevřeně přiznal, že celohliníková karoserie Audi A2 byla fakt šlápnutím do hovna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 pekne odpoledne Zdar jak sviňa Baui... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdravim vas vsechny!,,pokud obedvate preji dobrou chut ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdar jak sviňa Baui... zdarec kolego...mate se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdravim vas vsechny!,,pokud obedvate preji dobrou chut ! Zdravím do východního cípu republiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 zdarec kolego...mate se?? Teď už fajne, sedím doma u noťasu a půjdu uvařit kávičku. Dáš si také...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Teď už fajne, sedím doma u noťasu a půjdu uvařit kávičku. Dáš si také...? zrovna jsem nad ni premyslel...tak ze rozhodne taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 zrovna jsem nad ni premyslel...tak ze rozhodne taky Už se to nese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdravím do východního cípu republiky... caucau .... Tak uz jsi z5 ?Chtel jsem se zeptat ,to je tvoje prace ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 caucau .... Tak uz jsi z5 ?Chtel jsem se zeptat ,to je tvoje prace ? To je tjůůůning... Ja sem uz taky z5,ale zase jedu pryc..Tentokrat shanet LP blatnik na koktu.. Nastesti ne pro me.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 caucau .... Tak uz jsi z5 ?Chtel jsem se zeptat ,to je tvoje prace ? Ahoj, jo jo, to je Superbejk z mé sbírky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 To je tjůůůning... Ja sem uz taky z5,ale zase jedu pryc..Tentokrat shanet LP blatnik na koktu.. Nastesti ne pro me.. Ja jedu za pul hodky z5 do prace,mam tam jeste nejaky ty dodelavky a pak torsku protahnout karku ..., Uvazoval jsem neco takovyho udelat se svym modýlkem octule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ahoj, jo jo, to je Superbejk z mé sbírky... takze mas vic modelu jo takhle upravenych ? ... kaj shanis ty kolace ....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky