Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Si i octe udelal i radlicku na naraznik jo? nebo je to ORSII? Vam kuci o vikendu blejsknu oldschool myho golfa III,kteryho sem delal...Ty jo,to uz je hodne dlouho.. Ma to nedostatky a uz sem kolikrat premyslel,ze se na nej vrhnu znova a prekopu to.. Kazdopadne to cykni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) Kazdopadne to cykni Jj kazdopadne to vytahnu nekde na pude z krabice a cvaknu...Pak tam taky mam jednoho New Beetla,kterej byl skoro hotovej,ale ztroskotal na laku..Pulka se povedla a pulka se pri kryti oloupala.. A ja uz nemel silu a hlavne nervy ten lak resit a predelavat,tak je to rozhozeny v krabici..Pak sem zacal delat na Calibre,pak cekal na pekny pocasi kvuli laku a uz asi rok a pul lezi v krabici taky... Postracham,najdu a vyfotim.. Editováno: 15. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Si i octe udelal i radlicku na naraznik jo? nebo je to ORSII? Vam kuci o vikendu blejsknu oldschool myho golfa III,kteryho sem delal...Ty jo,to uz je hodne dlouho.. Ma to nedostatky a uz sem kolikrat premyslel,ze se na nej vrhnu znova a prekopu to.. Ne, je to origo jednička ORS 1:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ne, je to origo jednička ORS 1:43 ALe ty jsi z ni RS udelal ne?Byla to asi obyc kokta,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jj kazdopadne to vytahnu nekde na pude z krabice a vcaknu...Pak tam taky mam jednoho New Beetla,kterej byl skoro hotovej,ale ztroskotal na laku..Pulka se povedla a pulka se pri kryti oloupala.. A ja uz nemel silu a hlavne nervy ten lak resit a predelavat,tak je to rozhozeny v krabici..Pak sem zacal delat na Calibre,pak cekal na pekny pocasi kvuli laku a uz asi rok a pul lezi v krabici taky... Postracham,najdu a vyfotim.. Koukam,ze se ty auticka cloveka drzi od malicka ... ja jsem v prvaku na stredni rozebral favorita 1:43 plastacek:) upravil podvozek tak aby sedel na zemi kolace tam byly tusim z nejakeho jaguara ,zvetsil jsem lemy aby se tam ty kolace vesly ,bylo to na dobre ceste ,ale jedno se zacacalo doma malovat vsude bordel ,od te doby nevim kde facko je,nasel jsem jenom vnitrek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ne, je to origo jednička ORS 1:43 Jestli je to origo tak honem s adresou kde se da sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Na chvilicku zase mizim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Koukam,ze se ty auticka cloveka drzi od malicka ... ja jsem v prvaku na stredni rozebral favorita 1:43 plastacek:) upravil podvozek tak aby sedel na zemi kolace tam byly tusim z nejakeho jaguara ,zvetsil jsem lemy aby se tam ty kolace vesly ,bylo to na dobre ceste ,ale jedno se zacacalo doma malovat vsude bordel ,od te doby nevim kde facko je,nasel jsem jenom vnitrek ... He,to mi povidej..Me to drzi uplne od malicka..Ja jeste neumel ani cist,ale uz sem poznaval auta podle znacek..Sem se tuhle o tom bavil i s mamou.. Jinak Facko sem mel taky,ne jedno..Od MontiSystemu,nebo kdo to tenkrat delal..A kdyz jich bylo vic,vzal jsem pilku a sup se strechou dolu.. Pak sem na to dal kola z Renaulta 5 Maxi turbo,udelal vepredu 4 kulaty kukadla,zmensil zrcatka,udelal ladak.. Uplne to vidim v barvach..nebylo snad auto,ktery by nemelo minimalne tmavy okna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No nic,taky mizim..A budu az zitra...Mejte se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 He,to mi povidej..Me to drzi uplne od malicka..Ja jeste neumel ani cist,ale uz sem poznaval auta podle znacek..Sem se tuhle o tom bavil i s mamou.. Jinak Facko sem mel taky,ne jedno..Od MontiSystemu,nebo kdo to tenkrat delal..A kdyz jich bylo vic,vzal jsem pilku a sup se strechou dolu.. Pak sem na to dal kola z Renaulta 5 Maxi turbo,udelal vepredu 4 kulaty kukadla,zmensil zrcatka,udelal ladak.. Uplne to vidim v barvach..nebylo snad auto,ktery by nemelo minimalne tmavy okna.. To s tim poznavanim aut mame stejny ,zustalo mi to zatim doted . Kdyz bylo vic stejnych modelu ,clovek experimentoval .Bezstarostna leta , ale ted je to taky dobry,skoda jen ,ze se ty velky nedaj upravovat tak jednodu$e jak ty maly ... Ok,mej se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tak sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tyjo uz aby byl zase patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tyjo uz aby byl zase patek Proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Proc? Zase toho zacina byt pocatkem tydne nejak moc,... v patek bdu odpocivat,alespon doufam,neplanuju zadny zavratny akce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zase toho zacina byt pocatkem tydne nejak moc,... v patek bdu odpocivat,alespon doufam,neplanuju zadny zavratny akce ... Jo taaak.. tak to yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 cus bus bando. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 cus bus bando. Zdarec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No čéče to abych si zavčas aspoň dva tři vzal... tak to pripadne rekni pane at nejak poresim protoze asi opravdu bude problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 cus bus bando. Nazdarek chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- No nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- Zdař ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Taky zdravím -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Taky zdravím -_- Napodobne achoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 A nejsem tu sám, se mnou i milióny přátelských bakterií : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky