Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Cao Spidi..Je ti šófl? Čao Marty, už je mě fajn, byl jsem ve městě a přivezl jsem si ségru, takže v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Brej den panáčkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Čao Marty, už je mě fajn, byl jsem ve městě a přivezl jsem si ségru, takže v poho... Zdar jak sviňa Lubo lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 u mě momentálně dovča na 5 dnů s bacilama a pak back to job, jinak zrovna probírám co bude třeba udělat na auti.Co podvozek? Spokojenost? nemocnej jo?? tak to neni prijemne... podvozek v pohode jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Brej den panáčkové Zdravíčko pane :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 nemocnej jo?? tak to neni prijemne...podvozek v pohode jsem spokojen to je pravda že to není příjemné bo na programu bylo úplně něco jiného tak to je dobře :palec2: pokud vše splnilo představy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Brej den panáčkové Čao Jirko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdar jak sviňa Lubo lol Čao pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak to je dobře :palec2: pokud vše splnilo představy Eibach nikdy nezklame... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty vo, už mám z toho taky hlad Zdar Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Čao Marty, už je mě fajn, byl jsem ve městě a přivezl jsem si ségru, takže v poho... Tak to je dobre,ze uz je ti dobre... Jak je u vas? Cao Borgu a Jirko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Eibach nikdy nezklame... u mě komplet Eibach,ale u bauiho to byla kombinace Eibach pružiny a tlumiče byli stavitelný od ......... a teď si nevzpomenu ,ale i to šlo dobře dohromady ale povedlo se a to je důležitý :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to je dobre,ze uz je ti dobre... Jak je u vas?Cao Borgu a Jirko.. Zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty vo, už mám z toho taky hlad Zdar Spidi Čao Tome, taky začínám mít nějakej hlad, tak to zatím zacpu kafiskem... OT: Sraz zamračených v červenci začíná nabývat reálných rozměrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 u mě komplet Eibach,ale u bauiho to byla kombinace Eibach pružiny a tlumiče byli stavitelný od ......... a teď si nevzpomenu ,ale i to šlo dobře dohromady ale povedlo se a to je důležitý :palec2: Jj, Baui na tlumiče Koni, já pro změnu Bilstein... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to je dobre,ze uz je ti dobre... Jak je u vas? Jj, už jsem si prohlídl všechny její nový kérky... Počasí nic moc, zatažený a trošku mlha, ale jinak +10°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jj, Baui na tlumiče Koni, já pro změnu Bilstein... Ja si to myslel,ze ma Jirka Koníky.. Hele,a jak s tim kvetnem?Vyrazime nekam do ty Avstrie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jj, už jsem si prohlídl všechny její nový kérky... Počasí nic moc, zatažený a trošku mlha, ale jinak +10°C Jooo?A kolik jich ma? Ty kraaavo,to tam mate takovy vedro jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ja si to myslel,ze ma Jirka Koníky.. Hele,a jak s tim kvetnem?Vyrazime nekam do ty Avstrie? Já su jedině pro, už se to blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jooo?A kolik jich ma? Ty kraaavo,to tam mate takovy vedro jo? Tak viděl jsem na krku, na zádech, na rameni a na noze, takže asi 4... Jj, teplo čéče, proběhne asi koupel vozu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Eibach nikdy nezklame... jj taky si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ja si to myslel,ze ma Jirka Koníky.. Hele,a jak s tim kvetnem?Vyrazime nekam do ty Avstrie? neco se chysta jj mam tam nejaky koniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jj taky si myslim Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak viděl jsem na krku, na zádech, na rameni a na noze, takže asi 4... Jj, teplo čéče, proběhne asi koupel vozu... Tak to je holka,jako obrazek... Ty jo a koupel neni spatna vec..Tady ted malicko poprchava..Nechcije,ale silnice jsou oslizly..Kdyz vecer bude pekne,taky dam koupel vozu.. Jj blizi se to..Kdy ze si rikal ten termin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to je holka,jako obrazek... Ty jo a koupel neni spatna vec..Tady ted malicko poprchava..Nechcije,ale silnice jsou oslizly..Kdyz vecer bude pekne,taky dam koupel vozu.. Jj blizi se to..Kdy ze si rikal ten termin? to vubec nema cenu mejt kua...je to hned zasrany...kdyby jsi videl moje sluzebni tak pochopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky