Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to vubec nema cenu mejt kua...je to hned zasrany...kdyby jsi videl moje sluzebni tak pochopis lollol

Ja vim,ale tak pro ten pocit,ze to ta sul nezere v jednom kuse,ale "prerusovane".. :) Dokazu si to predstavit,jak to mas zadelany..Evca taky jak jezdi kazdej den,tak mela auti,jak hnuj..Ani RZ nebyla vzadu videt...Vcera se cestou dom stavila to umejt.. :D

Ja dam asi taky ocistu..Kdyz uz to parkuju v ty vyhraty garazi,tak at to tam nestoji jako prase... :)

Vloženo
Čao Tome, taky začínám mít nějakej hlad, tak to zatím zacpu kafiskem... lol

OT: Sraz zamračených v červenci začíná nabývat reálných rozměrů... :palec2:

Tak to mě zajímá, budeš informovat? ;)

Vloženo
Ja vim,ale tak pro ten pocit,ze to ta sul nezere v jednom kuse,ale "prerusovane".. :) Dokazu si to predstavit,jak to mas zadelany..Evca taky jak jezdi kazdej den,tak mela auti,jak hnuj..Ani RZ nebyla vzadu videt...Vcera se cestou dom stavila to umejt.. :D

Ja dam asi taky ocistu..Kdyz uz to parkuju v ty vyhraty garazi,tak at to tam nestoji jako prase... :)

prave ze si myslim ze ta sul to nezere vubec...

ja nemam videt ani predni ani zadni spz...jen svetla meju ;)

Vloženo
Tak to mě zajímá, budeš informovat? ;)

Proběhne to o víkendu 5. - 6. 7. 2008, Na 100% bude prototyp T478.1001 z Brna a doufám i T478.1002 z Veselí nad Moravou a a taky mám slíbenou vršovickou T478.1004 a snad i T478.1006, ač teď momentálně stojí na propálenej píst. Pokud by nevyšla ta šestka, tak mám ještě jedno eso v rukávu - T478.1007 ;)

Vloženo
to vubec nema cenu mejt kua...je to hned zasrany...kdyby jsi videl moje sluzebni tak pochopis lollol

Já se služebním pojedu tenhle týden na polepení, tak ho taky musím vykoupat :)

Vloženo
21. - 25. 5. ;)

Pisu si do denicku.. ;)

Vis jak Jirko,asi to ta sul nezere,ale ten pocit... ;) Fabcu sem treba myl jednou za celou zimu,ale tak si rikam,ze bych to tomu auti mohl dopravat casteji,kdyz je kousek od baraku ta wapka s horkou vodou..Je fakt,ze sotva zase priste vyjedu,tak to bude zapraseny,ale co.. ;) Sluzebaky meju co chvilka na mycce.. ;)

Tome,ja myslel,ze vam to polepovat nebudou?Nebo jen adresu atd?

Vloženo
Nápodobně - souhlas... :palec2:

Mohu jen závidět, taky bych dal nevím co za garáž ;) Tak bohužel stojím venku a jak prase bo okolo jezděj autobusy který sebou víří tuny prachu :aggressive:

Vloženo
Srazík si značím, super ;) Kde se to plánuje?

Trať ČD 251, tj. relace Žďár nad Sázavou - Nové Město na Moravě - Bystřice nad Pernštejnem - Nedvědice - Tišnov.

Vloženo
jak jsi zatim spokojenej s autem?

Motoricky si nemůžu stěžovat, ale jízdní vlastnosti se mi moc nelíbí, je to dost nečitelný a přeposilovaný...

Vloženo
Motoricky si nemůžu stěžovat, ale jízdní vlastnosti se mi moc nelíbí, je to dost nečitelný a přeposilovaný...

tak mozna ze si casem zvyknes ne??

Vloženo
tak mozna ze si casem zvyknes ne??

Mozna a nebude pak umet jezdit s koktou.. :D poradnym zavodakem.. :D

@Borg: To nemas nikde v okoli garaz ani k pronajmu?Ja bych to zas nechtel parkovat na ulici ani za nic.. :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...