Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kurnik, furt stáváš na pomezí Líšně a Podolí ? To bych měl celkem lepox... :feve:

bohužel furt :feve:

Zdravim vsechny...

Zdravim vsechny...

Caau co mas zase s tim avatarem? :D

Caau co mas zase s tim avatarem? :D

niic :) to je jeden z tech co si vybrala :D ..tak je tam ,a pokud se na uate nic zasadniho nezmeni tak tam zustane ;)

niic :) to je jeden z tech co si vybrala :D ..tak je tam ,a pokud se na uate nic zasadniho nezmeni tak tam zustane ;)

Jeste vcera po tom co sem ti rekla ktery se mi libi sis tam dal auto zezadu a tedka zas zepredu. No sem zvedava jak dlouho ti tam vydrzi :D

Jeste vcera po tom co sem ti rekla ktery se mi libi sis tam dal auto zezadu a tedka zas zepredu. No sem zvedava jak dlouho ti tam vydrzi :D

fakt? :D ne u tohodle se budu drzet ;)

Zdravim vsechny...

Zdarec :palec2:

Zdarec :palec2:

Zdař :) ....

jak je ? Docela me tedko vyvedly z miry ty dalsi čorky :aggressive:

Kamosovi taky cca pred 14 dnama ukradli Octavku combika..

Mi o tom chvíli povídej, vylapit někoho jak se mi motá okolo auta a nemá tam co dělat,nedej bože aby tam dělal vyloženě něco nepatřičnýho, tak nejdřív dostane nakládačku a pak se budu ptát co tam dělal :aggressive:

To je shit ,fakt mam tedko strach odejit vecer od auta.tak to vypada, ze se banda priblblejch pitomecku divala na 60sekund ...,a zacalo je to nejak mega bavit

Taky dobrý :feve::aggressive:

Ja sem to necetla takze nevim ;) Co na nem budes delat?

Už jsem dodělal, měl jsem ho na zvedáku a čučel jsem na lauf, vypadá to, že přečkal bez úhony jedenáctou zimu... ;):palec2:

Ale hlavně tady byl kámoš a kecali jsme a pak jeden děda, kterej sháněl přední olejáky od Alka na Nissan Sunny z roku 1992. Tak jsem mu řekl 1.830,- Kč za kus a nějak blbě koukal, pak pozdravil a šel do pr....

Nic nachvili musim zmizet ,mimo pracovni aktivity :)...tak se zatim mejte ;) ..

A vezmeš mě s sebou :worthy:D Kdyby to třba vyšlo, tak bych i rád přijel ;)

Dobrá, budu na Tebe pamatovat a až to bude aktuální, tak se ozvu... ;)

To je shit ,fakt mam tedko strach odejit vecer od auta.tak to vypada, ze se banda priblblejch pitomecku divala na 60sekund ...,a zacalo je to nejak mega bavit

Co nadelas no :(

bohužel furt :feve:

Kurnik, už si moc nepamatuju, jak to u vás je, ale není tam aspoň vjezd do dvora ?

Taky dobrý :feve::aggressive:

A vedle me Octavky ukradli pres noc na parkovisti RSku v Brne. Do me se taky zkouseli dostat ale nedala se :D

tak jak to tady vypada??

Už jsem dodělal, měl jsem ho na zvedáku a čučel jsem na lauf, vypadá to, že přečkal bez úhony jedenáctou zimu... ;):palec2:

Ale hlavně tady byl kámoš a kecali jsme a pak jeden děda, kterej sháněl přední olejáky od Alka na Nissan Sunny z roku 1992. Tak jsem mu řekl 1.830,- Kč za kus a nějak blbě koukal, pak pozdravil a šel do pr....

11 zimu hmm solidní :palec2:

šel do pr.... :smich: :smich: :smich: :smich:

Ja mam prasklej vyfuck a to ji mam teprve rok ani ne :huh:

Co nadelas no :(

Kurnik mají čórovat Poršiny, Ferka nebo Lamba a né oktávky nás prostých lidí... ;)lol

A vedle me Octavky ukradli pres noc na parkovisti RSku v Brne. Do me se taky zkouseli dostat ale nedala se :D

Uf tak to mě začíná celkem mrazit , moje už má za sebou taky dva pokusy v Práglu a na stejným místě s rozdílem cca 3 metrů :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Kurnik mají čórovat Poršiny, Ferka nebo Lamba a né oktávky nás prostých lidí... ;)lol

Ja myslim ze ti kteri maji Ferrari atd budou mit i na druhy :D

Kurnik, už si moc nepamatuju, jak to u vás je, ale není tam aspoň vjezd do dvora ?

Právě že néni, kdyby byl bylo by to v poho, hold barák pod kopcem hned u silnice dvůr ani garáž v nedohlednu :feve:;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.