Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Uf tak to mě začíná celkem mrazit , moje už má za sebou taky dva pokusy v Práglu a na stejným místě s rozdílem cca 3 metrů :aggressive: :aggressive: No sem zvedava jak dlouho mi Koky v Brne vydrzi.. doted tam byla akorat obcas a uz mi ji chteli ukradnou a tedka porad.. toe konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 11 zimu hmm solidní šel do pr.... :smich: :smich: Jj, hold devětsedmička... Ale před nějakejma čtyřma rokama jsem ho nechal opískovat a komplet našopovat a předloni jsem ho komplet přespojkoval antikorovejma spojkama ze Supíka... Ale je to fajne, že drží jedenáctým rokem, jediný, co vypadá trošku hůř, je ten držák navařenej na zadním čele koncovýho tlumiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Právě že néni, kdyby byl bylo by to v poho, hold barák pod kopcem hned u silnice dvůr ani garáž v nedohlednu Hmmm, pozitiva v nedohlednu... Ještě že jste tam tak celkem bokem od centra dění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No sem zvedava jak dlouho mi Koky v Brne vydrzi.. doted tam byla akorat obcas a uz mi ji chteli ukradnou a tedka porad.. toe konec Mít zbroják a vylapit je,asi by proběhla střelba na běžící terč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jj, hold devětsedmička... Ale před nějakejma čtyřma rokama jsem ho nechal opískovat a komplet našopovat a předloni jsem ho komplet přespojkoval antikorovejma spojkama ze Supíka... Ale je to fajne, že drží jedenáctým rokem, jediný, co vypadá trošku hůř, je ten držák navařenej na zadním čele koncovýho tlumiče... Tak to má celkem dost dobrej zdravotní stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Hmmm, pozitiva v nedohlednu... Ještě že jste tam tak celkem bokem od centra dění... no někdy mi to připadá že ani moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 no ja doufam ze u me zustane jen u toho vykradeni a ne ze to prejde na ukradeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mít zbroják a vylapit je,asi by proběhla střelba na běžící terč Hmm ale mit ho no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mít zbroják a vylapit je,asi by proběhla střelba na běžící terč No k tomu zbrojáku, koukal jsem na to na netu a je tam teď přes 600 otázek... docela brut, když jsem ho dělal v roce 2001, tak to nebyla ani polovina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No k tomu zbrojáku, koukal jsem na to na netu a je tam teď přes 600 otázek... docela brut, když jsem ho dělal v roce 2001, tak to nebyla ani polovina... jj není to už tak jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jj není to už tak jednoduché Byrokrati... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Byrokrati... Nevztekej se,budes mit vredy.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Nevztekej se,budes mit vredy.. lol Dobrá, už su v klidu... Máš SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Dobrá, budu na Tebe pamatovat a až to bude aktuální, tak se ozvu... Ouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Máš SZ... Ty taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty taky.. Jasné, jsme domluvení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty kráso 15 stran, se činíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co ty..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Ty kráso 15 stran, se činíte Tak ted se cin ty a cti Editováno: 16. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co ty..? Jsem byl neco kolegovi nafotit...a mimochodem nechcete nedko jit bydlet do pronajmu na byt do českeho tesina ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty kráso 15 stran, se činíte Zdar jak sviňa Bady :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jsem byl neco kolegovi nafotit...a mimochodem nechcete nedko jit bydlet do pronajmu na byt do českeho tesina ? Do Ceskyho Tesina me uz nekdo lakal ale ty si to myslim nebyl nebo uz si neco takovyho tady psal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty kráso 15 stran, se činíte Čao Bady, no to víš, když se daří, tak se daří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky