Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsem byl neco kolegovi nafotit...a mimochodem nechcete nedko jit bydlet do pronajmu na byt do českeho tesina :D ?

No čéče takovej lán, sice by v okolí Těšína byly docela slušný zdroje pro můj business, ale fakt je do dost z ruky... ;)

Stačilo, že jsem měl daleko do fabriky Gebauer und Griler GmBH v Poysdorfu a tak se postavila fabrika v Mikulově. Kdybych tehdy věděl, že bude tak rychle uskutečněn Schengenský prostor a bezcelní zóna, tak bylo vše jinak... ;)

Do Ceskyho Tesina me uz nekdo lakal ale ty si to myslim nebyl nebo uz si neco takovyho tady psal? :D

nene,teprve dneska se to zacalo resit :)

No čéče takovej lán, sice by v okolí Těšína byly docela slušný zdroje pro můj business, ale fakt je do dost z ruky... ;)

Stačilo, že jsem měl daleko do fabriky Gebauer und Griler GmBH v Poysdorfu a tak se postavila fabrika v Mikulově. Kdybych tehdy věděl, že bude tak rychle uskutečněn Schengenský prostor a bezcelní zóna, tak bylo vše jinak... ;)

Tjn,ted po tom otevreni se ladacos zmeni..... Byznys muzes ,ale rozject v dnesni dobe skoro vsude :) ..,

jinak bytecek je to pekny,v zrekonstruovanym panelacku,zadny sedy spinavy zdi to nejsou ;)

Tjn,ted po tom otevreni se ladacos zmeni..... Byznys muzes ,ale rozject v dnesni dobe skoro vsude :) ..,

jinak bytecek je to pekny,v zrekonstruovanym panelacku,zadny sedy spinavy zdi to nejsou ;)

Jo v paneláku... :feve: Do paneláku já necí... :help:

Jo v paneláku... :feve: Do paneláku já necí... :help:

Ja taky ne,ale kazdy nema na to ,aby si hnedka postavil barak nebo to stesti ,ze uz v baraku zije :) , na nastartovani zivota si myslim,ze to staci ...

No jak tak koukám na zprávy, se nějak Ty krádeže čehokoli rozmáhaj :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Opět filcky se zaměřili na měření rychlosti :doh

No jak tak koukám na zprávy, se nějak Ty krádeže čehokoli rozmáhaj :aggressive: :aggressive: :aggressive:

asi nejaky cas zlodeju ... :(

Dneska me merili ,ale nezastavili ;)

Jj, už když jsem kupoval ten motorák na Slovensku, tak mě bylo jasný, že když to stálo pod širým nebem, tak bude zajisté něco chybět... ;)

Takhle dopadl hlavní svazek... :feve:

post-272-1200501605_thumb.jpg

asi nejaky cas zlodeju ... :(

Dneska me merili ,ale nezastavili ;)

Taky se mi zadařilo v pondělí , díky navi jsem byl včas varován lol lol lol:palec2:

Jj, už když jsem kupoval ten motorák na Slovensku, tak mě bylo jasný, že když to stálo pod širým nebem, tak bude zajisté něco chybět... ;)

Takhle dopadl hlavní svazek... :feve:

usekat ruce a pak jim s něma namlátit :aggressive:

Taky se mi zadařilo v pondělí , díky navi jsem byl včas varován lol lol lol:palec2:

To ja mel takovy tuseni ,ze se jede nejak moc pomalu tak jsem taky tak jel,pak stacilo jen poradne koukat :D ,byli tam ti parchantos ;)

usekat ruce a pak jim s něma namlátit :aggressive:

No, ale hoň tam ty demetery někde po Malé Fatře... ;)lol

To ja mel takovy tuseni ,ze se jede nejak moc pomalu tak jsem taky tak jel,pak stacilo jen poradne koukat :D ,byli tam ti parchantos ;)

proto jezdím s navi kde mám nacpaný pozice radarů a ona včas zažaluje lol lol lol:palec2:

No, ale hoň tam ty demetery někde po Malé Fatře... ;)lol

zastřelit málo :aggressive: demeteři to sou to je fakt :feve::kuk:

proto jezdím s navi kde mám nacpaný pozice radarů a ona včas zažaluje lol lol lol:palec2:

joo navi je dobra vec,usetri nejakou tu korunu ;)

joo navi je dobra vec,usetri nejakou tu korunu ;)

jj asi tak nějak :palec2:

zastřelit málo :aggressive: demeteři to sou to je fakt :feve::kuk:

Příjde rom na obecní úřad, že se chce nechat přejmenovat. Úřednice se ptá: "Jak se jmenujete?" A rom: "Dežo Kokotár". Úřednice se dál ptá: "A jak se chcete jmenovat?" Rom na to: "Jožo Kokotár".

Příjde rom na obecní úřad, že se chce nechat přejmenovat. Úřednice se ptá: "Jak se jmenujete?" A rom: "Dežo Kokotár". Úřednice se dál ptá: "A jak se chcete jmenovat?" Rom na to: "Jožo Kokotár".

:D ... dobrý no ;) ...

Minuly tyden jsem byl monovat v jednom stredisku pro socialne slabsi ,a byl tam pokoj kde bydleli Cédzo,Balasz a Horvath ,bylo jasny kdo,ze to tam vlastne sídlí :)

Upraveno od Jeronymo

No nic jdu.. mejte se :(

Koutky nahoru,vsak budes conevidet z5 ;) ;) ... zatím :)

Upraveno od Jeronymo

:D ... dobrý no ;) ...

Minuly tyden jsem byl monovat v jednom stredisku pro socialne slabsi ,a byl tam pokoj kde bydleli Cédzo,Balasz a Horvath ,bylo jasny kdo,ze to tam vlastne sídlí :)

To je jasný, Ital, Slovinec a finalista Superstar... ;)

To je jasný, Ital, Slovinec a finalista Superstar... ;)

jj,presne takhle to bylo mysleno :D

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Koukty nahoru,vsak budes conevidet z5 ;) ;) ... zatím :)

To ze odchazim me fakt netrapi je to kvuli necemu uplne jinemu. Papa

a kampak :kuk::feve:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.