Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jsem byl neco kolegovi nafotit...a mimochodem nechcete nedko jit bydlet do pronajmu na byt do českeho tesina :D ?

No čéče takovej lán, sice by v okolí Těšína byly docela slušný zdroje pro můj business, ale fakt je do dost z ruky... ;)

Stačilo, že jsem měl daleko do fabriky Gebauer und Griler GmBH v Poysdorfu a tak se postavila fabrika v Mikulově. Kdybych tehdy věděl, že bude tak rychle uskutečněn Schengenský prostor a bezcelní zóna, tak bylo vše jinak... ;)

Vloženo
Do Ceskyho Tesina me uz nekdo lakal ale ty si to myslim nebyl nebo uz si neco takovyho tady psal? :D

nene,teprve dneska se to zacalo resit :)

Vloženo
No čéče takovej lán, sice by v okolí Těšína byly docela slušný zdroje pro můj business, ale fakt je do dost z ruky... ;)

Stačilo, že jsem měl daleko do fabriky Gebauer und Griler GmBH v Poysdorfu a tak se postavila fabrika v Mikulově. Kdybych tehdy věděl, že bude tak rychle uskutečněn Schengenský prostor a bezcelní zóna, tak bylo vše jinak... ;)

Tjn,ted po tom otevreni se ladacos zmeni..... Byznys muzes ,ale rozject v dnesni dobe skoro vsude :) ..,

jinak bytecek je to pekny,v zrekonstruovanym panelacku,zadny sedy spinavy zdi to nejsou ;)

Vloženo
Tjn,ted po tom otevreni se ladacos zmeni..... Byznys muzes ,ale rozject v dnesni dobe skoro vsude :) ..,

jinak bytecek je to pekny,v zrekonstruovanym panelacku,zadny sedy spinavy zdi to nejsou ;)

Jo v paneláku... :feve: Do paneláku já necí... :help:

Vloženo
Jo v paneláku... :feve: Do paneláku já necí... :help:

Ja taky ne,ale kazdy nema na to ,aby si hnedka postavil barak nebo to stesti ,ze uz v baraku zije :) , na nastartovani zivota si myslim,ze to staci ...

Vloženo

No jak tak koukám na zprávy, se nějak Ty krádeže čehokoli rozmáhaj :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Opět filcky se zaměřili na měření rychlosti :doh

Vloženo
No jak tak koukám na zprávy, se nějak Ty krádeže čehokoli rozmáhaj :aggressive: :aggressive: :aggressive:

asi nejaky cas zlodeju ... :(

Dneska me merili ,ale nezastavili ;)

Vloženo

Jj, už když jsem kupoval ten motorák na Slovensku, tak mě bylo jasný, že když to stálo pod širým nebem, tak bude zajisté něco chybět... ;)

Takhle dopadl hlavní svazek... :feve:

post-272-1200501605_thumb.jpg

Vloženo
asi nejaky cas zlodeju ... :(

Dneska me merili ,ale nezastavili ;)

Taky se mi zadařilo v pondělí , díky navi jsem byl včas varován lol lol lol:palec2:

Vloženo
Jj, už když jsem kupoval ten motorák na Slovensku, tak mě bylo jasný, že když to stálo pod širým nebem, tak bude zajisté něco chybět... ;)

Takhle dopadl hlavní svazek... :feve:

usekat ruce a pak jim s něma namlátit :aggressive:

Vloženo
Taky se mi zadařilo v pondělí , díky navi jsem byl včas varován lol lol lol:palec2:

To ja mel takovy tuseni ,ze se jede nejak moc pomalu tak jsem taky tak jel,pak stacilo jen poradne koukat :D ,byli tam ti parchantos ;)

Vloženo
To ja mel takovy tuseni ,ze se jede nejak moc pomalu tak jsem taky tak jel,pak stacilo jen poradne koukat :D ,byli tam ti parchantos ;)

proto jezdím s navi kde mám nacpaný pozice radarů a ona včas zažaluje lol lol lol:palec2:

Vloženo
proto jezdím s navi kde mám nacpaný pozice radarů a ona včas zažaluje lol lol lol:palec2:

joo navi je dobra vec,usetri nejakou tu korunu ;)

Vloženo
zastřelit málo :aggressive: demeteři to sou to je fakt :feve::kuk:

Příjde rom na obecní úřad, že se chce nechat přejmenovat. Úřednice se ptá: "Jak se jmenujete?" A rom: "Dežo Kokotár". Úřednice se dál ptá: "A jak se chcete jmenovat?" Rom na to: "Jožo Kokotár".

Vloženo (editace)
Příjde rom na obecní úřad, že se chce nechat přejmenovat. Úřednice se ptá: "Jak se jmenujete?" A rom: "Dežo Kokotár". Úřednice se dál ptá: "A jak se chcete jmenovat?" Rom na to: "Jožo Kokotár".

:D ... dobrý no ;) ...

Minuly tyden jsem byl monovat v jednom stredisku pro socialne slabsi ,a byl tam pokoj kde bydleli Cédzo,Balasz a Horvath ,bylo jasny kdo,ze to tam vlastne sídlí :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo (editace)
No nic jdu.. mejte se :(

Koutky nahoru,vsak budes conevidet z5 ;) ;) ... zatím :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
:D ... dobrý no ;) ...

Minuly tyden jsem byl monovat v jednom stredisku pro socialne slabsi ,a byl tam pokoj kde bydleli Cédzo,Balasz a Horvath ,bylo jasny kdo,ze to tam vlastne sídlí :)

To je jasný, Ital, Slovinec a finalista Superstar... ;)

Vloženo

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...