Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jsem byl neco kolegovi nafotit...a mimochodem nechcete nedko jit bydlet do pronajmu na byt do českeho tesina ? No čéče takovej lán, sice by v okolí Těšína byly docela slušný zdroje pro můj business, ale fakt je do dost z ruky... Stačilo, že jsem měl daleko do fabriky Gebauer und Griler GmBH v Poysdorfu a tak se postavila fabrika v Mikulově. Kdybych tehdy věděl, že bude tak rychle uskutečněn Schengenský prostor a bezcelní zóna, tak bylo vše jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Do Ceskyho Tesina me uz nekdo lakal ale ty si to myslim nebyl nebo uz si neco takovyho tady psal? nene,teprve dneska se to zacalo resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No čéče takovej lán, sice by v okolí Těšína byly docela slušný zdroje pro můj business, ale fakt je do dost z ruky... Stačilo, že jsem měl daleko do fabriky Gebauer und Griler GmBH v Poysdorfu a tak se postavila fabrika v Mikulově. Kdybych tehdy věděl, že bude tak rychle uskutečněn Schengenský prostor a bezcelní zóna, tak bylo vše jinak... Tjn,ted po tom otevreni se ladacos zmeni..... Byznys muzes ,ale rozject v dnesni dobe skoro vsude .., jinak bytecek je to pekny,v zrekonstruovanym panelacku,zadny sedy spinavy zdi to nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tjn,ted po tom otevreni se ladacos zmeni..... Byznys muzes ,ale rozject v dnesni dobe skoro vsude .., jinak bytecek je to pekny,v zrekonstruovanym panelacku,zadny sedy spinavy zdi to nejsou Jo v paneláku... Do paneláku já necí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jo v paneláku... Do paneláku já necí... Ja taky ne,ale kazdy nema na to ,aby si hnedka postavil barak nebo to stesti ,ze uz v baraku zije , na nastartovani zivota si myslim,ze to staci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No jak tak koukám na zprávy, se nějak Ty krádeže čehokoli rozmáhaj :aggressive: Opět filcky se zaměřili na měření rychlosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No jak tak koukám na zprávy, se nějak Ty krádeže čehokoli rozmáhaj :aggressive: Opět filcky se zaměřili na měření rychlosti asi nejaky cas zlodeju ... Dneska me merili ,ale nezastavili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No jak tak koukám na zprávy, se nějak Ty krádeže čehokoli rozmáhaj :aggressive: Opět filcky se zaměřili na měření rychlosti Jj, už když jsem kupoval ten motorák na Slovensku, tak mě bylo jasný, že když to stálo pod širým nebem, tak bude zajisté něco chybět... Takhle dopadl hlavní svazek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 asi nejaky cas zlodeju ... Dneska me merili ,ale nezastavili Taky se mi zadařilo v pondělí , díky navi jsem byl včas varován lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jj, už když jsem kupoval ten motorák na Slovensku, tak mě bylo jasný, že když to stálo pod širým nebem, tak bude zajisté něco chybět... Takhle dopadl hlavní svazek... usekat ruce a pak jim s něma namlátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Taky se mi zadařilo v pondělí , díky navi jsem byl včas varován lol To ja mel takovy tuseni ,ze se jede nejak moc pomalu tak jsem taky tak jel,pak stacilo jen poradne koukat ,byli tam ti parchantos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 usekat ruce a pak jim s něma namlátit No, ale hoň tam ty demetery někde po Malé Fatře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To ja mel takovy tuseni ,ze se jede nejak moc pomalu tak jsem taky tak jel,pak stacilo jen poradne koukat ,byli tam ti parchantos proto jezdím s navi kde mám nacpaný pozice radarů a ona včas zažaluje lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No, ale hoň tam ty demetery někde po Malé Fatře... zastřelit málo demeteři to sou to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 proto jezdím s navi kde mám nacpaný pozice radarů a ona včas zažaluje lol joo navi je dobra vec,usetri nejakou tu korunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 joo navi je dobra vec,usetri nejakou tu korunu jj asi tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 zastřelit málo demeteři to sou to je fakt Příjde rom na obecní úřad, že se chce nechat přejmenovat. Úřednice se ptá: "Jak se jmenujete?" A rom: "Dežo Kokotár". Úřednice se dál ptá: "A jak se chcete jmenovat?" Rom na to: "Jožo Kokotár". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Příjde rom na obecní úřad, že se chce nechat přejmenovat. Úřednice se ptá: "Jak se jmenujete?" A rom: "Dežo Kokotár". Úřednice se dál ptá: "A jak se chcete jmenovat?" Rom na to: "Jožo Kokotár". ... dobrý no ... Minuly tyden jsem byl monovat v jednom stredisku pro socialne slabsi ,a byl tam pokoj kde bydleli Cédzo,Balasz a Horvath ,bylo jasny kdo,ze to tam vlastne sídlí Editováno: 16. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No nic jdu.. mejte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) No nic jdu.. mejte se Koutky nahoru,vsak budes conevidet z5 ;) ... zatím Editováno: 16. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ... dobrý no ... Minuly tyden jsem byl monovat v jednom stredisku pro socialne slabsi ,a byl tam pokoj kde bydleli Cédzo,Balasz a Horvath ,bylo jasny kdo,ze to tam vlastne sídlí To je jasný, Ital, Slovinec a finalista Superstar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To je jasný, Ital, Slovinec a finalista Superstar... jj,presne takhle to bylo mysleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Příjde rom na obecní úřad, že se chce nechat přejmenovat. Úřednice se ptá: "Jak se jmenujete?" A rom: "Dežo Kokotár". Úřednice se dál ptá: "A jak se chcete jmenovat?" Rom na to: "Jožo Kokotár". :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Koukty nahoru,vsak budes conevidet z5 ;) ... zatím To ze odchazim me fakt netrapi je to kvuli necemu uplne jinemu. Papa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No nic jdu.. mejte se a kampak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky