Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To ze odchazim me fakt netrapi je to kvuli necemu uplne jinemu. Papa

ouu,tak to se omlouvam .... Snad to bude dobry ;)

Jsem byl neco kolegovi nafotit...a mimochodem nechcete nedko jit bydlet do pronajmu na byt do českeho tesina :D ?

taka řiť, kdyby to byla aspon Ostrava lol

taka řiť, kdyby to byla aspon Ostrava lol

:D ... pšt :) zatim neni ostrava ,ale tesin ...

jinak zdarec :)

Čao Bady, no to víš, když se daří, tak se daří... lol

čao Spidaku, dařit se daři pouze na 70% nejaké blbé bacil mě snižuje mojí výkonnostní špičku lol kuwa v patek musím být cajk :feve::prc:

:D ... pšt :) zatim neni ostrava ,ale tesin ...

jinak zdarec :)

zdáár, hele ty už jsi to snižil jo ? nebo zas blbe koukam ?

čao Spidaku, dařit se daři pouze na 70% nejaké blbé bacil mě snižuje mojí výkonnostní špičku lol kuwa v patek musím být cajk :feve::prc:

No to mě neříkej, ježiši to mě neříkej..!!! :feve::help:

zdáár, hele ty už jsi to snižil jo ? nebo zas blbe koukam ?

Mel jsem Eibachy asi tyden na aute paradicka,ale byly starsi a v tom byl problem,delaly dosti neplechu tak sly pryc :feve: ,ale kazdopadne ty prachy za to dam a poridim funglace ;) ...

Mel jsem Eibachy asi tyden na aute paradicka,ale byly starsi a v tom byl problem,delaly dosti neplechu tak sly pryc :feve: ,ale kazdopadne ty prachy za to dam a poridim funglace ;) ...

jakou neplechu ??

No to mě neříkej, ježiši to mě neříkej..!!! :feve::help:

ty ve už jsem sehnal new mlhovku autopal, pecka :palec:

jakou neplechu ??

Klepani vrzani,nevim co to bylo, proste se na tom nedalo jezdit.Do tedka nevim cim to mohlo byt :help: ...a k tomu vsemu se mi za tu kratkou dobu c to na aute bylo podarilo utrhnout nejakyho kousku plastu ze spodku ,na hory se s tim holt jezdit nedalo ;)

Klepani vrzani,nevim co to bylo, proste se na tom nedalo jezdit.Do tedka nevim cim to mohlo byt :help: ...a k tomu vsemu se mi za tu kratkou dobu c to na aute bylo podarilo utrhnout nejakyho kousku plastu ze spodku ,na hory se s tim holt jezdit nedalo ;)

aha, no mě ležej H&R v garaži v krabici a pořád nevím, ale asi na test je tam dám ;)

plast pod motorem jsem vorval hned 2den a nesníženo :)

ty ve už jsem sehnal new mlhovku autopal, pecka :palec:

Zzzuper... :palec2:

aha, no mě ležej H&R v garaži v krabici a pořád nevím, ale asi na test je tam dám ;)

Jak tak koukam ,kdyz vsecko co ti lezi v garazi das na autak muzes vyjet na tuning cup :D ,

Plast pod motorem je tak akorát na hovno !!! Jdu do plechu přišroubovanýmu k nápravnici :palec2:

Tak to vítej do klubu sem na tom obdobně :feve:

Jak tak koukam ,kdyz vsecko co ti lezi v garazi das na autak muzes vyjet na tuning cup :D ,

S tím se taky počítá... ;):palec2:

:smich: no

S tím se taky počítá... ;):palec2:

Fakticky ? :) ..tak tj

Tak to vítej do klubu sem na tom obdobně :feve:

čao pekelníku :palec:

kua naházel jsem 2 brufeny a na to decku vínka, snad to bude ok, bo v patek kamaradka slaví narözky a chtěl bych vidět reakci na naš dárek - krycí název diktátor :prc:lollollol

:smich: no

Uz ta cerna strecha mi prisla napadna :D ..

Plast pod motorem je tak akorát na hovno !!! Jdu do plechu přišroubovanýmu k nápravnici :palec2:

hmmm to není špatný, bych též zařídil, ikdyž musím zaklepat zatím sem problémek neměl :palec2:

Lubo máš nějaký ukázkový fotos?

Fakticky ? :) ..tak tj

jj spidak jede, ja budu jeho fan´s kolega ;)

jj spidak jede, ja budu jeho fan´s kolega ;)

Tak to se mame na co tesit :palec2:;)

čao pekelníku :palec:

kua naházel jsem 2 brufeny a na to decku vínka, snad to bude ok, bo v patek kamaradka slaví narözky a chtěl bych vidět reakci na naš dárek - krycí název diktátor :prc:lollollol

Tak to je masakr :smich: :smich: :smich: :smich: , kvuli něčemu takovýmu bych tam šel i na smrtelný posteli lol:palec2:

jj ja se musím optat zbyňi jestli sundal před prodejem tu svoji traversu, na besidce tvrdil že joooo, ale to jsem do něj narval pár rumů pod tlakem lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.