Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To ze odchazim me fakt netrapi je to kvuli necemu uplne jinemu. Papa ouu,tak to se omlouvam .... Snad to bude dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jsem byl neco kolegovi nafotit...a mimochodem nechcete nedko jit bydlet do pronajmu na byt do českeho tesina ? taka řiť, kdyby to byla aspon Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 taka řiť, kdyby to byla aspon Ostrava ... pšt zatim neni ostrava ,ale tesin ... jinak zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Čao Bady, no to víš, když se daří, tak se daří... čao Spidaku, dařit se daři pouze na 70% nejaké blbé bacil mě snižuje mojí výkonnostní špičku kuwa v patek musím být cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ... pšt zatim neni ostrava ,ale tesin ... jinak zdarec zdáár, hele ty už jsi to snižil jo ? nebo zas blbe koukam ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 čao Spidaku, dařit se daři pouze na 70% nejaké blbé bacil mě snižuje mojí výkonnostní špičku kuwa v patek musím být cajk No to mě neříkej, ježiši to mě neříkej..!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 zdáár, hele ty už jsi to snižil jo ? nebo zas blbe koukam ? Mel jsem Eibachy asi tyden na aute paradicka,ale byly starsi a v tom byl problem,delaly dosti neplechu tak sly pryc ,ale kazdopadne ty prachy za to dam a poridim funglace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mel jsem Eibachy asi tyden na aute paradicka,ale byly starsi a v tom byl problem,delaly dosti neplechu tak sly pryc ,ale kazdopadne ty prachy za to dam a poridim funglace ... jakou neplechu ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No to mě neříkej, ježiši to mě neříkej..!!! ty ve už jsem sehnal new mlhovku autopal, pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jakou neplechu ?? Klepani vrzani,nevim co to bylo, proste se na tom nedalo jezdit.Do tedka nevim cim to mohlo byt ...a k tomu vsemu se mi za tu kratkou dobu c to na aute bylo podarilo utrhnout nejakyho kousku plastu ze spodku ,na hory se s tim holt jezdit nedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Klepani vrzani,nevim co to bylo, proste se na tom nedalo jezdit.Do tedka nevim cim to mohlo byt ...a k tomu vsemu se mi za tu kratkou dobu c to na aute bylo podarilo utrhnout nejakyho kousku plastu ze spodku ,na hory se s tim holt jezdit nedalo aha, no mě ležej H&R v garaži v krabici a pořád nevím, ale asi na test je tam dám plast pod motorem jsem vorval hned 2den a nesníženo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ty ve už jsem sehnal new mlhovku autopal, pecka Zzzuper... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 aha, no mě ležej H&R v garaži v krabici a pořád nevím, ale asi na test je tam dám plast pod motorem jsem vorval hned 2den a nesníženo Jak tak koukam ,kdyz vsecko co ti lezi v garazi das na autak muzes vyjet na tuning cup , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 plast pod motorem jsem vorval hned 2den a nesníženo Plast pod motorem je tak akorát na hovno !!! Jdu do plechu přišroubovanýmu k nápravnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 čao Spidaku, dařit se daři pouze na 70% nejaké blbé bacil mě snižuje mojí výkonnostní špičku kuwa v patek musím být cajk Tak to vítej do klubu sem na tom obdobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jak tak koukam ,kdyz vsecko co ti lezi v garazi das na autak muzes vyjet na tuning cup , S tím se taky počítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jak tak koukam ,kdyz vsecko co ti lezi v garazi das na autak muzes vyjet na tuning cup , no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 S tím se taky počítá... Fakticky ? ..tak tj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to vítej do klubu sem na tom obdobně čao pekelníku kua naházel jsem 2 brufeny a na to decku vínka, snad to bude ok, bo v patek kamaradka slaví narözky a chtěl bych vidět reakci na naš dárek - krycí název diktátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 no Uz ta cerna strecha mi prisla napadna .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Plast pod motorem je tak akorát na hovno !!! Jdu do plechu přišroubovanýmu k nápravnici hmmm to není špatný, bych též zařídil, ikdyž musím zaklepat zatím sem problémek neměl Lubo máš nějaký ukázkový fotos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Fakticky ? ..tak tj jj spidak jede, ja budu jeho fan´s kolega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jj spidak jede, ja budu jeho fan´s kolega Tak to se mame na co tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 čao pekelníku kua naházel jsem 2 brufeny a na to decku vínka, snad to bude ok, bo v patek kamaradka slaví narözky a chtěl bych vidět reakci na naš dárek - krycí název diktátor Tak to je masakr :smich: :smich: , kvuli něčemu takovýmu bych tam šel i na smrtelný posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Plast pod motorem je tak akorát na hovno !!! Jdu do plechu přišroubovanýmu k nápravnici jj ja se musím optat zbyňi jestli sundal před prodejem tu svoji traversu, na besidce tvrdil že joooo, ale to jsem do něj narval pár rumů pod tlakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky