Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hmmm to není špatný, bych též zařídil, ikdyž musím zaklepat zatím sem problémek neměl :palec2:

Lubo máš nějaký ukázkový fotos?

Něco najdu, řešili jsme to tady s Badýskem... ;)

Vloženo
Tak to je masakr :smich: :smich: :smich: :smich: , kvuli něčemu takovýmu bych tam šel i na smrtelný posteli lol:palec2:

Buď dostanem po držce hned, nebo až po sléze lol lol

Vloženo
jj ja se musím optat zbyňi jestli sundal před prodejem tu svoji traversu, na besidce tvrdil že joooo, ale to jsem do něj narval pár rumů pod tlakem lol

sem ho nedávno viděl v Olympii :palec2:

Vloženo
jj ja se musím optat zbyňi jestli sundal před prodejem tu svoji traversu, na besidce tvrdil že joooo, ale to jsem do něj narval pár rumů pod tlakem lol

lollollol

Vloženo
tak to je fajn že žije naše Rumová víla lol lol

jj byl tam i s přítulí a stavovali se za nějakou kámoškou do jednoho obchůdku :palec2:

Vloženo

jo a spidulo, viděl jsem ty čínky bílí lampice na celo stříbrné oktě, kulervoucí to bylo, fakt pecka, ale jestli to zežloutne jak ty feliny, tak keket

Vloženo
jo a spidulo, viděl jsem ty čínky bílí lampice na celo stříbrné oktě, kulervoucí to bylo, fakt pecka, ale jestli to zežloutne jak ty feliny, tak keket

Jj, prostě to bojkotuju... ;)

Vloženo
jj byl tam i s přítulí a stavovali se za nějakou kámoškou do jednoho obchůdku :palec2:

a víme číslo na kámošku ? :) třeba zjistit

co jsem se zbynou kecal kolem silvestra, tak furt staví, tak jsem řikal že přijedem na kolaudačku, tak že jo, ale nemá odpad, není kaj srát :) špatné :-/

Vloženo
a víme číslo na kámošku ? :) třeba zjistit

co jsem se zbynou kecal kolem silvestra, tak furt staví, tak jsem řikal že přijedem na kolaudačku, tak že jo, ale nemá odpad, není kaj srát :) špatné :-/

jak budu opět v hokně provedu průzkum lol lol lol:palec2:

Vloženo
Jj, prostě to bojkotuju... ;)

na té červené to stálo za prd jak jsem je měl, na te stříbrné bez toho červeného lemu fakt pěkné,ale jak to bude každy tak je to o ničem

Vloženo
na té červené to stálo za prd jak jsem je měl, na te stříbrné bez toho červeného lemu fakt pěkné,ale jak to bude každy tak je to o ničem

Njn... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...