Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 hmmm to není špatný, bych též zařídil, ikdyž musím zaklepat zatím sem problémek neměl Lubo máš nějaký ukázkový fotos? Něco najdu, řešili jsme to tady s Badýskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to je masakr :smich: :smich: , kvuli něčemu takovýmu bych tam šel i na smrtelný posteli Buď dostanem po držce hned, nebo až po sléze lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jj ja se musím optat zbyňi jestli sundal před prodejem tu svoji traversu, na besidce tvrdil že joooo, ale to jsem do něj narval pár rumů pod tlakem sem ho nedávno viděl v Olympii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jj ja se musím optat zbyňi jestli sundal před prodejem tu svoji traversu, na besidce tvrdil že joooo, ale to jsem do něj narval pár rumů pod tlakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Buď dostanem po držce hned, nebo až po sléze lol No každopádně to bude mazec lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 sem ho nedávno viděl v Olympii tak to je fajn že žije naše Rumová víla lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Buď dostanem po držce hned, nebo až po sléze lol Posléze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Posléze... V tom případě je to v pořádku, aspon stihnu nějaky drinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak to je fajn že žije naše Rumová víla lol jj byl tam i s přítulí a stavovali se za nějakou kámoškou do jednoho obchůdku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jo a spidulo, viděl jsem ty čínky bílí lampice na celo stříbrné oktě, kulervoucí to bylo, fakt pecka, ale jestli to zežloutne jak ty feliny, tak keket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 V tom případě je to v pořádku, aspon stihnu nějaky drinky Něco jako rum s kolou a cukrem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jo a spidulo, viděl jsem ty čínky bílí lampice na celo stříbrné oktě, kulervoucí to bylo, fakt pecka, ale jestli to zežloutne jak ty feliny, tak keket Jj, prostě to bojkotuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jj byl tam i s přítulí a stavovali se za nějakou kámoškou do jednoho obchůdku a víme číslo na kámošku ? třeba zjistit co jsem se zbynou kecal kolem silvestra, tak furt staví, tak jsem řikal že přijedem na kolaudačku, tak že jo, ale nemá odpad, není kaj srát špatné :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Něco jako rum s kolou a cukrem ? Minimálně Mojito Cubana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Něco jako rum s kolou a cukrem ? to ještě šlo,ale ta primeroska nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 a víme číslo na kámošku ? třeba zjistit co jsem se zbynou kecal kolem silvestra, tak furt staví, tak jsem řikal že přijedem na kolaudačku, tak že jo, ale nemá odpad, není kaj srát špatné :-/ jak budu opět v hokně provedu průzkum lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ale nemá odpad, není kaj srát špatné :-/ Co srát, ale blejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 to ještě šlo,ale ta primeroska nic moc no to jo, bo i mladá málem vyfásla kus sklenice do ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jj, prostě to bojkotuju... na té červené to stálo za prd jak jsem je měl, na te stříbrné bez toho červeného lemu fakt pěkné,ale jak to bude každy tak je to o ničem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co srát, ale blejt... blejt může z vokna lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co srát, ale blejt... zas by to nemuselo jít všemi směry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 na té červené to stálo za prd jak jsem je měl, na te stříbrné bez toho červeného lemu fakt pěkné,ale jak to bude každy tak je to o ničem Njn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jak budu opět v hokně provedu průzkum lol dobrá tedy cesta do brna by se hodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 zas by to nemuselo jít všemi směry lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 dobrá tedy cesta do brna by se hodila jj, by sme mohli pak spáchat i nějakou session :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky