Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
A nebo mezi 12-13hod., to je Praha taky volná :palec2:;)

jj, přesně tak jsme tam jezdíval, ještě jsme to občas brával přes údolí dutejch hlav a po průmyslový zadem, ale taky celkem maso ;)

Badýýýý ty kluku jedna ušatá, jak se máš ogare? ;)

Palo, v klídku a pohodě, doufám že tak i u tebe :palec: koukám zítra pěkná projížďka do kurviné :D :D

jj, přesně tak jsme tam jezdíval, ještě jsme to občas brával přes údolí dutejch hlav a po průmyslový zadem, ale taky celkem maso ;)

Průmyslovou raději eeéééé, no a ty Hrdlořezy (údolí duťáků) s Malešicemi bývají poslední dobou také špaténka. Ale ono si v Práglu stejně moc nevybereš

Palo, v klídku a pohodě, doufám že tak i u tebe :palec: koukám zítra pěkná projížďka do kurviné :D :D

Frčíím pro mámu do do lázní Darkov, je tam od 27.12., tak musím ji vyzvednout aby mi tam ta 70-ti letá děvčica nezvlčila ;)lol

Naštěstí ne, byl jsem tam jen teď na prodloužený víkend, jinak už jsem skoro pořád doma na Moravě... :palec2:

Tak je to správné ;):palec2:

Průmyslovou raději eeéééé, no a ty Hrdlořezy (údolí duťáků) s Malešicemi bývají poslední dobou také špaténka. Ale ono si v Práglu stejně moc nevybereš

Oni se tam všichni nějak moc naučili jezdit... ;)

Tak je to správné ;):palec2:

Souhlasím... :palec2:

A nebo mezi 12-13hod., to je Praha taky volná :palec2:;)

zato pátek od 14h je přimo luxusní, k tomu + 30stupnu, bez klimošky, a tradááá 3 hodky z ďáblic přes prágl na D1 říčany :)

dobrý večer přátelé

Frčíím pro mámu do do lázní Darkov, je tam od 27.12., tak musím ji vyzvednout aby mi tam ta 70-ti letá děvčica nezvlčila ;)lol

teda ta tam byla dlouho,aby jsi nevezl i nového ctitele ;):D

zato pátek od 14h je přimo luxusní, k tomu + 30stupnu, bez klimošky, a tradááá 3 hodky z ďáblic přes prágl na D1 říčany :)

Jj, známe, takhle v pátek kolem třetí, když se blížím zezhora ku Práglu, dostávám u Vodochod deprééééése... lol

dobrý večer přátelé

Zdar jaxviňa Péťo, jak se máte...?

jj, naprostá klasika. Bohužel nejenom v pátek

Zdar jaxviňa Péťo, jak se máte...?

Zdar Lubo. Nic moc, ale mohlo by to být i horší. Co ty?

• Autor

pokud z té D8 sjedeš an ´dáblice, tak to hned máš o 30 min míň, vyhneš se sjezdu na Hloubětín, kterej je echt zasekanej

Zdar Lubo. Nic moc, ale mohlo by to být i horší. Co ty?

Takže tak asi na stejno... ;)

Takže tak asi na stejno... ;)

tak na to -_--_--_--_--_--_-

tak na to -_--_--_--_--_--_-

Jj, dáme... :palec2:

Jaxem jel včera v Němec, taxem na Tebe a Péťu myslel, jaxme docela hustě zapařili na té Mimoni, jak tam před hangárem Garny držel Bauiho za límec, když mu bylo nevolno... ;)

Jaxem jel včera v Němec, taxem na Tebe a Péťu myslel, jaxme docela hustě zapařili na té Mimoni, jak tam před hangárem Garny držel Bauiho za límec, když mu bylo nevolno... ;)

ty woe, ani nemluv. To byla sakra libová akcička. Kdyby se někdy povedla podobná tak by to vůbec nemělo chybu ;) .

S Dimim jsme tuhle taky vzpomínali

pokud z té D8 sjedeš an ´dáblice, tak to hned máš o 30 min míň, vyhneš se sjezdu na Hloubětín, kterej je echt zasekanej

to už mám taky projetý, ale stejně se pak znova zasekáš, největší uspora je asi místo na jižní spojku to frčet po kutnohorské na řičany, ale tam ten sjezd je taky na kokot, takže když to jede tak parada super

Alkoholici !!!

tam jsem taky nebyl

čao Péťo -_- -_-

ty woe, ani nemluv. To byla sakra libová akcička. Kdyby se někdy povedla podobná tak by to vůbec nemělo chybu ;) .

S Dimim jsme tuhle taky vzpomínali

Letošek se zatím vyvíjí docela uspokojivě a pokud nebude nějaká mimořádka jako loni, tak myslím, že bude repete... ;):palec2:

Alkoholici !!!

Zdar Mišul...!!! Že se ozývá zrovna hovedo, co pije bohemku z flašky... lollollol

tam jsem taky nebyl

Za to jsi byl tady... :palec2:

post-272-1200519798_thumb.jpg

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.