Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Caues ! :):p ...ale jo ucili,ja se tady tak semtam vyskytnu ,nevim uz jestli mam zdravi nebo ne :D ...

Jinak tady u nas pohodicka,pekny jarni pocasi s trochou silnejsiho vetru ;) ,ale joo... az na ty autokradeze je to vpohode :) Co ty ? jak to vypada na horach tam u vas ? ..

to víš, tady je zima, to dělá ta jiná polokoule lol jinak celkem bych to shrnul na piču, zase mi nejezdí rolba, bych to toho kopnul, zítra ještě poslední pokus s nádrží a pak se pověsim na kabelovej svazek z oktávky, co jde k baterce, ten je krásně tlustej, ten mě udrží :aggressive:lol

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
Protože letiště přešlo z majetku státu na obec /tuším Ralsko/ a to zakázalo nejen vjezd na letiště značkama, ale zatrhlo podzimní High speed meeting a vyjádřilo se, že už žádný akce na letišti nepovolí :feve:

Hmm, to je teda dost lejno... :feve:

Vloženo
už jste ji sundali? lollol zákaz vjezdu je to nejmenší, ale akce už nejspíš nebude žádná

No znacka tam je na zavore co je otevrena takze znacka neni videt ! ;)

Vloženo
# # Pepíček (z Prahy) je na návštěvě u strejdy v Ostravě a říká:

# # "Ty strejdo, taťka říká, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní

# # zásobu a jste hodně sprostí."

# # Strejda zvedne oči od lahváče a povídá: " Ale Piču!"

lol lol lol lol lol

lol jsme se upřímě zasmál, díky :smich:

Vloženo
# # Pepíček (z Prahy) je na návštěvě u strejdy v Ostravě a říká:

# # "Ty strejdo, taťka říká, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní

# # zásobu a jste hodně sprostí."

# # Strejda zvedne oči od lahváče a povídá: " Ale Piču!"

lol lol lol lol lol

Hustec... :palec2:

Vloženo
to víš, tady je zima, to dělá ta jiná polokoule lol jinak celkem bych to shrnul na piču, zase mi nejezdí rolba, bych to toho kopnul, zítra ještě poslední pokus s nádrží a pak se pověsim na kabelovej svazek z oktávky, co jde k baterce, ten je krásně tlustej, ten mě udrží :aggressive:lol

Tak koukam mas porad co delat .... ;) ,j kabelaze :feve: ,ja se jeste nedostal ani k te vymene blbe zarovicky v displayi :D

Vloženo
a cosbál tam v šustpláštu je takýýýý

Nejlepší bylo, jak si Miháááál odváděl Ivanku na pokoj a cosboš čučel jak vykolejená drezína... lol

Vloženo
Tak koukam mas porad co delat .... ;) ,j kabelaze :feve: ,ja se jeste nedostal ani k te vymene blbe zarovicky v displayi :D

hraje to rádio, hraje, tak to neřeš, nebo hrát přestane lol

Vloženo
že jsme si všimli a slyšeli lollol a nedivili ;)

Ty jo to si vubec nepamatuju ;) Jako jeji zadecek si pamatuju, ale ze bych neco rikal ... koukal :p nevim no !

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...