Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co si budem povidat, tydle odpovědi jsou po par pifkách běžné :)

jj,moc dobre to znam :D

Ale hovno wo tom nic nevim ! Jako vazne !

lol lol

Jako na všechno jsou důkazy... ;)

To jooo ale to byl jen doprovod pac Cosby se chtel vymluvit na to ze musi jit doprovodit svou milou a tudiz spat, aby nesla sama, tak sem se toho ujal aby s nama mohl zustat dele dole :D

• Autor
co si budem povidat, tydle odpovědi jsou po par pifkách běžné :)

základ je znát zájmena, vesměs TY a pak dobře skloňovat slovo piča a nemusíš mít v sobě ani jedno pivo, jako kámoš co dělá u Auto Heger, dokážu si od něj představit popis závady lol

lol lol

Ty se nezub :D;)

záleží, jak, čim a po kolika do toho půjdeš :)

V prvni rade se musim prekonat a rict si ,ze neco udelam,potom vemu hasak,kleste kladivo a pak uz se uvidi ..pri nejhorsim poridim nejaky novy rejdijou ;)

Upraveno od Jeronymo

základ je znát zájmena, vesměs TY a pak dobře skloňovat slovo piča a nemusíš mít v sobě ani jedno pivo, jako kámoš co dělá u Auto Heger, dokážu si od něj představit popis závady lol

to jsou dobri exoti :D;)

• Autor
V prvni rade se musim prekonat a rict si ,ze neco udelam,potom vemu hasak,kleste kladivo a pak uz se uvidim ..pri nejhorsim poridim nejaky novy rejdijou ;)

a viděl bych to na dva prcky, aby se ti netřásly ruce lol

To jooo ale to byl jen doprovod pac Cosby se chtel vymluvit na to ze musi jit doprovodit svou milou a tudiz spat, aby nesla sama, tak sem se toho ujal aby s nama mohl zustat dele dole :D

Taky pěkná verze, přidám ji k ostatním... ;)

Bohuzel prave nevidim ;) Co vubec dela sem ji nevidel online nebo na foru ani nepamatuju ;)

jsem s ní mluvil a vše takřka při starém. Plánuje se v Boleslavi akce tak snad dorazí

Rano umru az budu muset vstat !

Taky pěkná verze, přidám ji k ostatním... ;)

Ale je to tak pane ;)

jsem s ní mluvil a vše takřka při starém. Plánuje se v Boleslavi akce tak snad dorazí

Na kdy je v planu ?

a viděl bych to na dva prcky, aby se ti netřásly ruce lol

Vsecko bude :D

tak tak. To zas budou pracovní výkony ;) . JEdiný pozitivum, který na mě čeká je nový služebák

• Autor

dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám lol

tak tak. To zas budou pracovní výkony ;) . JEdiný pozitivum, který na mě čeká je nový služebák

JAKEJ ?

dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám lol

Kam bys vstaval ? Jediiiineee ;) ;) ;):D

• Autor

já to balim, dobrou všem ;)

GN ;)

jaj,, tak musis potichoucku tukat do klaves ;)

• Autor
Kam bys vstaval ? Jediiiineee ;) ;) ;):D

ty fole, já jsme už zase v podmínce, prej musim bejt rychlejší než červená karta lol

Mej se ! dobrou :)

ty fole, já jsme už zase v podmínce, prej musim bejt rychlejší než červená karta lol

lol ... tak mazej ;)

jsem doma se psem a tomu je to jedno takže mám klid lollol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.