Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jako na všechno jsou důkazy... ;)

To jooo ale to byl jen doprovod pac Cosby se chtel vymluvit na to ze musi jit doprovodit svou milou a tudiz spat, aby nesla sama, tak sem se toho ujal aby s nama mohl zustat dele dole :D

Vloženo
co si budem povidat, tydle odpovědi jsou po par pifkách běžné :)

základ je znát zájmena, vesměs TY a pak dobře skloňovat slovo piča a nemusíš mít v sobě ani jedno pivo, jako kámoš co dělá u Auto Heger, dokážu si od něj představit popis závady lol

Vloženo (editace)
záleží, jak, čim a po kolika do toho půjdeš :)

V prvni rade se musim prekonat a rict si ,ze neco udelam,potom vemu hasak,kleste kladivo a pak uz se uvidi ..pri nejhorsim poridim nejaky novy rejdijou ;)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
základ je znát zájmena, vesměs TY a pak dobře skloňovat slovo piča a nemusíš mít v sobě ani jedno pivo, jako kámoš co dělá u Auto Heger, dokážu si od něj představit popis závady lol

to jsou dobri exoti :D;)

Vloženo
V prvni rade se musim prekonat a rict si ,ze neco udelam,potom vemu hasak,kleste kladivo a pak uz se uvidim ..pri nejhorsim poridim nejaky novy rejdijou ;)

a viděl bych to na dva prcky, aby se ti netřásly ruce lol

Vloženo
To jooo ale to byl jen doprovod pac Cosby se chtel vymluvit na to ze musi jit doprovodit svou milou a tudiz spat, aby nesla sama, tak sem se toho ujal aby s nama mohl zustat dele dole :D

Taky pěkná verze, přidám ji k ostatním... ;)

Vloženo
Bohuzel prave nevidim ;) Co vubec dela sem ji nevidel online nebo na foru ani nepamatuju ;)

jsem s ní mluvil a vše takřka při starém. Plánuje se v Boleslavi akce tak snad dorazí

Vloženo
Rano umru az budu muset vstat !

dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám lol

Vloženo
dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám lol

Kam bys vstaval ? Jediiiineee ;) ;) ;):D

Vloženo

jaj,, tak musis potichoucku tukat do klaves ;)

Vloženo

jsem doma se psem a tomu je to jedno takže mám klid lollol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...