Martan Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zdarec,jak se vede?Dáme jedno rychlý kafe?Za chvilku musím mazat No to asi jo, kdžy je tak venku pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No to asi jo, kdžy je tak venku pěkně jojo,to počasí je hnus fialovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Zdarec,jak se vede?Dáme jedno rychlý kafe?Za chvilku musím mazat Zdarec pane..Tak je to lepsi,kdyz je ten patek..Ja uz ani to kafe nestiham..Musim vyrazit ted..Smer Vsechromy.. Cao Martane.. Editováno: 4. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zdarec pane..Tak je to lepsi,kdyz je ten patek..Ja uz ani to kafe nestiham..Musim vyrazit ted..Smer Vsechromy..Cao Martane.. Já za chvilku vyrážím směr Benešov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 a ja vyrazim smer Vysoke Myto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Já za chvilku vyrážím směr Benešov Taky radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Taky radost.. Nějak se mi do tý zimy ale nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 od nás už není kam vyrazit.Všechno stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zdarec ! jak tak koukam ,vseci nekam vyrazite,ja asi vyrazim do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Já se za chvíli posunu v relaci pošta, banka, restaurace, depo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Já se za chvíli posunu v relaci pošta, banka, restaurace, depo... tak to mas pekne rozlitany , dneska jeste zaridim par veci a vecer to vidim na teplo domova ,nechce se mi rano slapat pesky tech nekolik kilásů v takove klemře ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Dobrý večer Nazdar pane,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Dobre tmavy podvecer je tam ale klepka,co ? Rano jsem meli -11...brr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Dobre tmavy podvecer je tam ale klepka,co ? Rano jsem meli -11...brr No když mě dneska chytli za rychlost,tak mi bylo docela vedro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Nazdar pane,jak je? Zdárek Ale jo jde to dnes me cekalo v praci mile prekvapko takze mi ten den docal dobre utek... jinak jak rika maros ,kosa ,ze to az neni pekne -10 je uz docela studeny vzdousek Zdravim te marosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No když mě dneska chytli za rychlost,tak mi bylo docela vedro aaale ,kolik ti namerili ?jak si nakonec dopadl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No když mě dneska chytli za rychlost,tak mi bylo docela vedro Ty vogo...to ti verim...kde,kolik a za kolik ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 I tebe zdravim Jero . Tak ja byl tak rozjety v praci a uz je patek...jeste bych klido sel zitra :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) I tebe zdravim Jero .Tak ja byl tak rozjety v praci a uz je patek...jeste bych klido sel zitra :D Vsak ti nikdo nebrani ... se z tebe pomalu zacina stavat workoholik Editováno: 4. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 na Benešovský,dojel jsem kolonu a nikdo se neměl k předjíždění,tak jsem je na rovince fiknul,no ale v koloně byla i civilní Octávka s radarem a samozřejmě hned za mnou.Naměřili mi 116 no a na vozejku jsem měl nálepku 80 .Ale kupodivu byli v poho,mladý kluci,nakonec to stálo dvojku bez lístků a bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 to se ti zda......nekdy mozna,ale to musi byt dobra robota a darit se...... Dokazu i proflakat nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 na Benešovský,dojel jsem kolonu a nikdo se neměl k předjíždění,tak jsem je na rovince fiknul,no ale v koloně byla i civilní Octávka s radarem a samozřejmě hned za mnou.Naměřili mi 116 no a na vozejku jsem měl nálepku 80 .Ale kupodivu byli v poho,mladý kluci,nakonec to stálo dvojku bez lístků a bodů. Asi proto jela ta kolona tak pomalu ale mas to v poho...takove kdyby to bylo pokazde,tak je to v cajku..a to je jeste stesti zes ten dvojec mel u sebe,ze jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 zdar co tak smutne Kochtiku ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky