MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No yo novy osloveni dobry ne? Lepsi nez chlapci a chlapi I kdyz zalezi asi na co u chlapu koukas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 I kdyz zalezi asi na co u chlapu koukas To s tim nema co delat Toe jenom osloveni nic za tim nehledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 To s tim nema co delat Toe jenom osloveni nic za tim nehledej Dobre nic za tim nebudu hledat No, ale kdyz uz sme u toho, na CO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak mi to ani nerikej nebo budu nas****. At se rozhodnu pro jakoukoliv barvu tak stejne ji bude nekdo mit. Na tom nesejde. Me se proste ta modra libi a menit uz to nechystam. Jinak novinka? Akorat uz mam vybrany kola. Jinak nic. No můžu Ti doporučit jednu krásnou barvu z katalogu Spies Hecker, mám ji v katalogu tři a půl roku a ještě si ji nikdo neobjednal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Dobre nic za tim nebudu hledat No, ale kdyz uz sme u toho, na CO ? Ja ti ani nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No můžu Ti doporučit jednu krásnou barvu z katalogu Spies Hecker, mám ji v katalogu tři a půl roku a ještě si ji nikdo neobjednal... To bude tim ze se nikomu nelibi.. ale uka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ja ti ani nevim Ale vis !!! To vi kazdej prece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Spidi : Co Te na zensky vzdycky nejvic zajima ? Samozrejme po dusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 To bude tim ze se nikomu nelibi.. ale uka Jmenuje se Desert Rain a je to taková modrofialová... Link od výrobce zde http://www.spieshecker.fr/portal/fr?page=2...116328297105110 zkusím najít nějakou fotku auta v tom laku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ale vis !!! To vi kazdej prece No tak u me je hlavni jaky ten clovek je a ne jak vypada takze na prvni pohled me treba nezaujme ale kdyz se pak s nim seznamim a poznam jeho nazory atd atd tak vis jak... jinak ze by to musel byt blondak s modryma ocima se sportovni postavou to fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jmenuje se Desert Rain a je to taková modrofialová...Link od výrobce zde http://www.spieshecker.fr/portal/fr?page=2...116328297105110 zkusím najít nějakou fotku auta v tom laku... Spis se mi vic libi ta Artic Light ale modra je modra no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Spidi : Co Te na zensky vzdycky nejvic zajima ? Samozrejme po dusi Mám mluvit z vlastní zkušenosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Spis se mi vic libi ta Artic Light ale modra je modra no Rekl bych, ze ji nikdo nevzal pac bude $$$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Mám mluvit z vlastní zkušenosti ? No jasny, tvuj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Rekl bych, ze ji nikdo nevzal pac bude $$$ No a nebo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Čao Marty, tak proběhla debata s kamošem z dílny a přifárali by jsme na ten víkend 8.-10. 2. 2008 Cao Spidulo..Chvili jsem tu nebyl..Jo jo u nas doma taktez probehla debata a dobrali sme se k tomu,ze by nam taky vyhovoval tenhle termin,toho 8.-10... Takze bych to videl celkem relane,jestli budou mit platz fur uns.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Uz se tesim na Autosalon do Lipska az zas bude v dubnu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No tak u me je hlavni jaky ten clovek je a ne jak vypada takze na prvni pohled me treba nezaujme ale kdyz se pak s nim seznamim a poznam jeho nazory atd atd tak vis jak... jinak ze by to musel byt blondak s modryma ocima se sportovni postavou to fakt ne Sakra a ja zacal nosit modre cocky, zacal sportovat a nosil blond paruku ... zase nic ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Rekl bych, ze ji nikdo nevzal pac bude $$$ To ne, cena skvělá, ale všichni se toho bojí, prej hrozná divočina, měňavky vůbec nějak moc nejdou, zatím byly je tři celolaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No jasny, tvuj nazor Můj názor je, že je zajímá jen $$$ a ()()==o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Sakra a ja zacal nosit modre cocky, zacal sportovat a nosil blond paruku ... zase nic ! :smich: Jeste,ze jsi zainvestoval jen do paruky.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Sakra a ja zacal nosit modre cocky, zacal sportovat a nosil blond paruku ... zase nic ! Jo? Tak ja to mozna jeste prehodnotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Můj názor je, že je zajímá jen $$$ a ()()==o ... a slovy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Cao Spidulo..Chvili jsem tu nebyl..Jo jo u nas doma taktez probehla debata a dobrali sme se k tomu,ze by nam taky vyhovoval tenhle termin,toho 8.-10... Takze bych to videl celkem relane,jestli budou mit platz fur uns.. Ještě je tam tuším 18 míst volnech, my zabereme asi 6 Kdyžtak tam písni maila, oni chtějí nějakou zálohu a předběžnou rezervačku. Se nidiv, tolika žrádla gratis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 :smich: Jeste,ze jsi zainvestoval jen do paruky.. :smich: Sakra ... zapomel sem na neco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky