maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Nic kuci..na chvili mizim a ven ....zatim cusik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Asi proto jela ta kolona tak pomalu ale mas to v poho...takove kdyby to bylo pokazde,tak je to v cajku..a to je jeste stesti zes ten dvojec mel u sebe,ze jo ? To mi povídej.Jel jsem pro dřevo,takže penízky jsem měl u sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 To mi povídej.Jel jsem pro dřevo,takže penízky jsem měl u sebe takze teplo ti bylo jen chvili a drevo je v......... Smlouval jsi moc nebo v poho a rozumne neco i naznacili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 na Benešovský,dojel jsem kolonu a nikdo se neměl k předjíždění,tak jsem je na rovince fiknul,no ale v koloně byla i civilní Octávka s radarem a samozřejmě hned za mnou.Naměřili mi 116 no a na vozejku jsem měl nálepku 80 .Ale kupodivu byli v poho,mladý kluci,nakonec to stálo dvojku bez lístků a bodů. tak to si jeste dopadl dobre tady unas ti daj pokutu jak prase i za 55 km/h treba... co sem tak slysel..byl si se podivat na tu karku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 to se ti zda......nekdy mozna,ale to musi byt dobra robota a darit se...... Dokazu i proflakat nedeli Nedele se musi proflakat vzdycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 co tak smutne Kochtiku ?? Taky koukam,ze tady neco nehraje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 takze teplo ti bylo jen chvili a drevo je v.........Smlouval jsi moc nebo v poho a rozumne neco i naznacili Klasika,nejdřív řekli,že vysoká pokuta+body atd.Nakonec se zeptali,jak to teda vyřešíme,no nejdřív jsem navrhnul domluvu,ta mi neprošla a tak jsem se zeptal,jestli by stačili 2000.5ekl jsem jim narovinu,že mi jde o body,tak jsme se dohodli.Dřeva jsem holt musel koupit míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 tak to si jeste dopadl dobre tady unas ti daj pokutu jak prase i za 55 km/h treba... co sem tak slysel..byl si se podivat na tu karku ? Vůbec jsem se na tu koktu do Plzně nedostal,asi tam sfouknu v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Vůbec jsem se na tu koktu do Plzně nedostal,asi tam sfouknu v pondělí takze uvazujes nafest jo ..co mas tedko vubec za motorizaci ? Tady jsem se tak dneska dival a nasel jsem ti jednu do vozoveho parku - http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6076587 Editováno: 4. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Auto-Esa nikdy,ale zase jsou tam dobrý na výkup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 takze uvazujes nafest jo ..co mas tedko vubec za motorizaci ?Tady jsem se tak dneska dival a nasel jsem ti jednu do vozoveho parku - http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6076587 Nedá se říct na fest,ale docela se mi líbí,hlavně ten motůrek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Nedá se říct na fest,ale docela se mi líbí,hlavně ten motůrek. Ten motor je strela no .. tak rikas ESA nebrat ? ... ja mam jen docela spatne zkusenosti s AAA ,ale to asi nejsem sam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ten motor je strela no .. tak rikas ESA nebrat ? ... ja mam jen docela spatne zkusenosti s AAA ,ale to asi nejsem sam.... nevím,v AAA a Auto-esa bych si auto asi nekoupil.Prodával jsem do Esa koktu v naftě,zvenku docela podrápaná a je fakt,že ji naleštili a vypadala jako nová,ale stejně ty škrábance za chvilku vylezou.No a nedávno jsem tam byl s Mondeem,který bylo jako nový a to nechtěli.Prej vadný turbo a auto netáhne.To mi bylo divný,tak jsem na o juknul a jediná závada byla povolený lanko od plynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 nevím,v AAA a Auto-esa bych si auto asi nekoupil.Prodával jsem do Esa koktu v naftě,zvenku docela podrápaná a je fakt,že ji naleštili a vypadala jako nová,ale stejně ty škrábance za chvilku vylezou.No a nedávno jsem tam byl s Mondeem,který bylo jako nový a to nechtěli.Prej vadný turbo a auto netáhne.To mi bylo divný,tak jsem na o juknul a jediná závada byla povolený lanko od plynu Njn, maj v tom prodeji nejaky system ,kery nachapu... od te doby co nas v Ačkach vyje*ali uz se auta prodavaj raci soukrome,sice jsou kolem toho vselijaky honicky a nekdy i problemy,ale nejak sme si na to zvykli... Ted co nevidet budu hazet do prodeje novejsiho Megana tak uvidime jak to pujde..,mimochodem nevis o nekom kdo by mel o rencka zajem ? jen tak meziřečí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Njn, maj v tom prodeji nejaky system ,kery nachapu... od te doby co nas v Ačkach vyje*ali uz se auta prodavaj raci soukrome,sice jsou kolem toho vselijaky honicky a nekdy i problemy,ale nejak sme si na to zvykli... Ted co nevidet budu hazet do prodeje novejsiho Megana tak uvidime jak to pujde..,mimochodem nevis o nekom kdo by mel o rencka zajem ? jen tak meziřečí... Co to je zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Co to je zač? tedko ti nepovim presne parametry,ale tusim - megane v sedanu, r.v 03,najeto kolem 150 000?,el okna,klima,-1,5.dci ...bila barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Čao kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Čao kamarádi... Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Čao kamarádi... Bud' zdráv příteli ! jakto,ze nenalejváš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 tedko ti nepovim presne parametry,ale tusim - megane v sedanu, r.v 03,najeto kolem 150 000?,el okna,klima,-1,5.dci ...bila barva poptám sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 poptám sa Oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Bud' zdráv příteli ! jakto,ze nenalejváš ? No teď jsem se vrátil z depa a su docela zedřenej, nejspíš půjdu taky brzo do vany a pan dáme nějakej ten škopek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No teď jsem se vrátil z depa a su docela zedřenej, nejspíš půjdu taky brzo do vany a pan dáme nějakej ten škopek... Joo pekne navonen a namydlen za kulturou ...ja uz taky zmenil kapanek program a po 8me vyrazim na 2-3 kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No teď jsem se vrátil z depa a su docela zedřenej, nejspíš půjdu taky brzo do vany a pan dáme nějakej ten škopek... já právě přemejšlím,jestli zajít na škopek dneska nebo až zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 já právě přemejšlím,jestli zajít na škopek dneska nebo až zítra Dneska ma nejak moc foukat ,to by se asi nezvladlo ;) ,dnes si dam do nosu, 2 minutky od baraku, v jedne male vesnicke hospudce s delniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky