Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Naši staví novej barák,tak jim tam docela pomáhám.Dneska jsem pokládal plovoucí podlahu a zítra to samé.Ale docela mě to baví

jak jsem to pokladal segre,tak to byla celkem fajna prace......ale byla to ta zacvakavaci plovoucka...bez lepidla.

Vloženo
Naši staví novej barák,tak jim tam docela pomáhám.Dneska jsem pokládal plovoucí podlahu a zítra to samé.Ale docela mě to baví

tak to se pracuje dobre ne?kdyz se dela prakticky na svym.... :) ...Plovoucky jsou pohodicka ;) ,kdyz nejsou v mistnosti nejaky''prekazky''je to za chvliku hotovy :)

Vloženo
jak jsem to pokladal segre,tak to byla celkem fajna prace......ale byla to ta zacvakavaci plovoucka...bez lepidla.

Taky nelepím,jen zacvakávám a jde to dobře :palec2:

Vloženo
Caues panove..Tak jsem zase na chvilicku tady..Tak do hodky vyrazim do nalevny.. :D

taky to vidim na nejakou to hodinku ,dve na nejakem tom drinku :D

Vloženo
tak to se pracuje dobre ne?kdyz se dela prakticky na svym.... :) ...Plovoucky jsou pohodicka ;) ,kdyz nejsou v mistnosti nejaky''prekazky''je to za chvliku hotovy :)

Dělá se fakt gut,je to bez překážek

Vloženo
To ja mel vcera,tak jdu dnes.. ;)

Mi to včéra překvapivě sedlo :palec2: .Objevili jsme bezva bar,jmenuje se Coyotes,kdo viděl film Divoký kočky ví o co jde

Vloženo
Mi to včéra překvapivě sedlo :palec2: .Objevili jsme bezva bar,jmenuje se Coyotes,kdo viděl film Divoký kočky ví o co jde

A bylo tam vsecko jak v tom filmu.. ? :)

Vloženo

Tak to je dobre,ze to sedlo.. ;) to je pak parada..

Ten barek je nekde u vas,nebo v centru?

Vloženo
jojo,tancování na baru,nalejvání z flašky.......a ty servírky....no nádhera,ani jedna ošklivá

Tak to se to pak pije jedna basen :)

Vloženo
Tak to je dobre,ze to sedlo.. ;) to je pak parada..

Ten barek je nekde u vas,nebo v centru?

Je to u Staromáku,na Malým náměstí,kousíček od Orloje.A nejlepší je,že kámoš se tam s jednou barmankou seznámil a tak tam pijeme za půl lol

Vloženo
Je to u Staromáku,na Malým náměstí,kousíček od Orloje.A nejlepší je,že kámoš se tam s jednou barmankou seznámil a tak tam pijeme za půl lol

Tak to je pohodicka.. ;) Ja zase byl jednou v Red Light baru v Holesovicich,kamos tam dela provozaka.taky vydarenej podnik.. ;)

Vloženo
Tak to je pohodicka.. ;) Ja zase byl jednou v Red Light baru v Holesovicich,kamos tam dela provozaka.taky vydarenej podnik.. ;)

Red Light mi něco říká

Vloženo
Jery,tak mne napadlo,kdyz tu tak pisi o nalevani ;) Jak jsi dopadl na tech narozkach?

Tehda minuly tyden myslis? :) ... jo to byl zahul ,ted uz presne nevim v kolik jsem byl doma ,ale bylo to neco kolem 6-7 ranni ve velmi upravenem stavu,dostal jsem se domu samozrejme jakjinak pesky :D ...Akorat ,ke konci tam byly nejaky problemy se zenskyma tak uz se ta pohoda a zabava zasekavala,jinak paradni akce ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...