maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 cestik od vecere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Naši staví novej barák,tak jim tam docela pomáhám.Dneska jsem pokládal plovoucí podlahu a zítra to samé.Ale docela mě to baví jak jsem to pokladal segre,tak to byla celkem fajna prace......ale byla to ta zacvakavaci plovoucka...bez lepidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Naši staví novej barák,tak jim tam docela pomáhám.Dneska jsem pokládal plovoucí podlahu a zítra to samé.Ale docela mě to baví tak to se pracuje dobre ne?kdyz se dela prakticky na svym.... ...Plovoucky jsou pohodicka ,kdyz nejsou v mistnosti nejaky''prekazky''je to za chvliku hotovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 cestik od vecere Cus a dobrou chut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Caues panove..Tak jsem zase na chvilicku tady..Tak do hodky vyrazim do nalevny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 jak jsem to pokladal segre,tak to byla celkem fajna prace......ale byla to ta zacvakavaci plovoucka...bez lepidla. Taky nelepím,jen zacvakávám a jde to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Caues panove..Tak jsem zase na chvilicku tady..Tak do hodky vyrazim do nalevny.. taky to vidim na nejakou to hodinku ,dve na nejakem tom drinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Caues panove..Tak jsem zase na chvilicku tady..Tak do hodky vyrazim do nalevny.. já dám dneska klidnej večír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak to se pracuje dobre ne?kdyz se dela prakticky na svym.... ...Plovoucky jsou pohodicka ,kdyz nejsou v mistnosti nejaky''prekazky''je to za chvliku hotovy Dělá se fakt gut,je to bez překážek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 já dám dneska klidnej večír. To ja mel vcera,tak jdu dnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To ja mel vcera,tak jdu dnes.. Do mrtvá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To ja mel vcera,tak jdu dnes.. Mi to včéra překvapivě sedlo .Objevili jsme bezva bar,jmenuje se Coyotes,kdo viděl film Divoký kočky ví o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Mi to včéra překvapivě sedlo .Objevili jsme bezva bar,jmenuje se Coyotes,kdo viděl film Divoký kočky ví o co jde A bylo tam vsecko jak v tom filmu.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Mi to včéra překvapivě sedlo .Objevili jsme bezva bar,jmenuje se Coyotes,kdo viděl film Divoký kočky ví o co jde Tak to je dobre,ze to sedlo.. to je pak parada.. Ten barek je nekde u vas,nebo v centru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 A bylo tam vsecko jak v tom filmu.. ? jojo,tancování na baru,nalejvání z flašky.......a ty servírky....no nádhera,ani jedna ošklivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 jojo,tancování na baru,nalejvání z flašky.......a ty servírky....no nádhera,ani jedna ošklivá Tak to se to pak pije jedna basen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak to je dobre,ze to sedlo.. to je pak parada..Ten barek je nekde u vas,nebo v centru? Je to u Staromáku,na Malým náměstí,kousíček od Orloje.A nejlepší je,že kámoš se tam s jednou barmankou seznámil a tak tam pijeme za půl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Je to u Staromáku,na Malým náměstí,kousíček od Orloje.A nejlepší je,že kámoš se tam s jednou barmankou seznámil a tak tam pijeme za půl Tak to je pohodicka.. Ja zase byl jednou v Red Light baru v Holesovicich,kamos tam dela provozaka.taky vydarenej podnik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak to je pohodicka.. Ja zase byl jednou v Red Light baru v Holesovicich,kamos tam dela provozaka.taky vydarenej podnik.. Red Light mi něco říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jery,tak mne napadlo,kdyz tu tak pisi o nalevani Jak jsi dopadl na tech narozkach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Red Light mi něco říká Taky pekny barmanky..A umej pekny Bodyshoty atp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 http://www.vyskusane.sk/Car/911 Tak už mi ji zlevnili,ale pořád je podle mě předražená.Budu si ji hlídat,fakt se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Taky pekny barmanky..A umej pekny Bodyshoty atp.. No ty vole,hned bych si jeden dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jery,tak mne napadlo,kdyz tu tak pisi o nalevani Jak jsi dopadl na tech narozkach? Tehda minuly tyden myslis? ... jo to byl zahul ,ted uz presne nevim v kolik jsem byl doma ,ale bylo to neco kolem 6-7 ranni ve velmi upravenem stavu,dostal jsem se domu samozrejme jakjinak pesky ...Akorat ,ke konci tam byly nejaky problemy se zenskyma tak uz se ta pohoda a zabava zasekavala,jinak paradni akce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 http://www.vyskusane.sk/Car/911Tak už mi ji zlevnili,ale pořád je podle mě předražená.Budu si ji hlídat,fakt se mi líbí Vypada pekne,jen nevim,jestli verit tem kilakum..Neprocital jsem to,ale pisou,jestli ma servisku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky