Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jeronymo,uz mam ty fotky upraveny..Jsi pripravenej na poradnou davku stylingu? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 http://www.vyskusane.sk/Car/911Tak už mi ji zlevnili,ale pořád je podle mě předražená.Budu si ji hlídat,fakt se mi líbí jirko byt tebou tak jeste skouknu nejake jine okty,treba levnejsi a na to pak koupil tydle kola .Bude to vypadat stejne ! ..tydlety kolace hodne pritahujou a ta cena je fakt hrozna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jeronymo,uz mam ty fotky upraveny..Jsi pripravenej na poradnou davku stylingu? lol jsem ale za chvili musim mizet, tak nevim jestli to nenechame na zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 jsem ale za chvili musim mizet, tak nevim jestli to nenechame na zitra Klido muzeme...Ja taky tak za pul hodky startuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak sup,sup s tema fotkama.....jsem zvedavy i ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak sup,sup s tema fotkama.....jsem zvedavy i ja já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Klido muzeme...Ja taky tak za pul hodky startuju.. tak to nechame na zitra co? ja uz povalim a pak to muzem radne zkonzultovat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak to ja budu dneska doma a budu si davat ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak to ja budu dneska doma a budu si davat ......... Prekonas me ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak to nechame na zitra co? ja uz povalim a pak to muzem radne zkonzultovat ;) Tak si to kuci uzijte a zitra at je good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ok,tak jako prvni prijde golfik.. Je to fakt dlouho,co jsem to delal,ale rikam si,ze to ozivim a dotahnu neduhy,ktery ma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Prekonas me ? v kofole jsem te uz prekonal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak si to kuci uzijte a zitra at je good Diky ..snad to bude ok,stejne tam jdu jen na chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak to nechame na zitra co? ja uz povalim a pak to muzem radne zkonzultovat ;) Jasny..ted sem soooopl jen Golfa,ale jeste mam zasobu fotek..Zitra to probereme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Diky ..snad to bude ok,stejne tam jdu jen na chvilku ale vis jak to je.Plan je na chvili a z chvilky je rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ok,tak jako prvni prijde golfik.. Je to fakt dlouho,co jsem to delal,ale rikam si,ze to ozivim a dotahnu neduhy,ktery ma.. Ouu tak to uz se tesim na zitra! tedko mizim tak se hosi mejte !!! a ty Marty opatrne .... caues vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Diky ..snad to bude ok,stejne tam jdu jen na chvilku Taky vždycky říkám,že jdu na "jedno" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ok,tak jako prvni prijde golfik.. Je to fakt dlouho,co jsem to delal,ale rikam si,ze to ozivim a dotahnu neduhy,ktery ma.. Peknej foxík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ouu tak to uz se tesim na zitra! tedko mizim tak se hosi mejte !!! a ty Marty opatrne .... caues vsem Jasny,zejtra to prokonzultujem a navrhneme novej styling.. Tak dej taky majzla, a uzij si to... Caues.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Dobrý večer kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Dobrý večer kamarádi... Cago Spidulo.. Tak jak,uz se ozvali z Hruby skaly? ja uz mam potvrzenou rezervaci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Cago Spidulo..Tak jak,uz se ozvali z Hruby skaly? ja uz mam potvrzenou rezervaci.. Jj, včera odpoledne mi ji taky potvrdili... Jo a je tam točenej Staropramen, može byť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jj, včera odpoledne mi ji taky potvrdili... Jo a je tam točenej Staropramen, može byť ? Tak zupa.. Starace maj jo?Ufff....No,jako kdyz nebude zbyti..Jinak predpokladam,ze kdyz je starac,mohla by byt i Stella a nebo mistni Svijany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Cago Spidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak uz sem doma... caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky